Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

DLACZEGO TAK BARDZO ZAZDROSCICIE BOGATYM????

Polecane posty

Gość airłiklawendowy1
Mało tu jestem na cafe ale co wejdę i poczytam co pisze jennyfer to widzę chorą babę ! Bardzo chorą ,samotną nieszczęśliwą płytką babę. Jennifer ty nie wiesz co to "bogactwo" bo dla ciebie bogaty= kupa kasy .Nie tylko moja droga nie tylko.Poza tym kto szczęśliwy przesiaduje tyle na kafe,wizażu ,samosi i gdzie się da w sieci ? Gdzie ty masz to "bogactwo" w pstaci kochanych i bliskich osób wokół ciebie?Uwierz mi mąż może jutro zniknąć ,kasa przepaść i co Ci zostaje ? Ty nie widzisz co ty z siebie robisz? Czy ty myślisz że za pieniądze kupisz,miłość np.córki ,przyjaźń ? Ty masz bardzo mało a właściwie to nic ,naprawdę nic!!!! Poza tym wypisujesz takie farmazony w sieci że głowa mała i wszyscy robią sobie z Ciebie pośmiewisko ,czy ty tego nie widzisz???

Gość airłiklawendowy1
SZCZEROŚCTO PODSTAWA Podaję łapkę brawo !!!!:)

Gość airłiklawendowy1
No i gadaj do tłuka żałosnego jenyfer :(

Gość airłiklawendowy1
Na twoim miejscu usunełabym wszystkie swoje zdjęcia z sieci :) I te prawdziwe i te wyimaginowane bo każdy będzie miał prawo tu je wklejać wg.prawa Nigdzie nie zastrzegłaś ich kopiowania prawda ? Ty jesteś z kujawsko-pomorskiego ?Z Grudziądza ???? I zobacz jaka ty jesteś anonimowa no jaka?

Gość airłiklawendowy1
Wypraszam sobie tę chołotę !!!! Sama prowokujesz a potem dostajesz po dupie od innych i masz pretensje . Buduj sobie dom z basenem a nawet dwoma ,tylko po co co chwilę o tym piszesz no wybacz żygać się chce :(

Gość airłiklawendowy1
Blondi ja widziałam co ta dziewczyna ma za zdjęcia,jakieś fotomontaże i inne głupoty i proszę nie zniżaj się do niej .

Gość airłiklawendowy1
Jennifer 7878 gdzieś napisałaś że wszyscy mogą Ci skoczyć,bo i tak nie wiedzą kim jesteś.Popatrz zostawiłaś tyle namiarów w sieci że szok !!!!!!!!!!!!!! Miej wzgląd na SWOJE DZIECKO CHOCIAŻ !!!!!!!!!! Nie odpowiedziałaś jesteś z Grudziądza ?-pytałam. To ja Ci odpowiem jesteś !!!

Gość airłiklawendowy1
Zamilkłaś ?

1. Ona na pewno nie jest z Grudziądza to raz 2.Fotomontaże robiły podszyw m.in fota z tuskiem 3. Kupcie s eokulary bo potem wymyśklacie bzdury i przypisujecie jej słowa podszywów :o

Gość airłiklawendowy1
Więcej nie zdradzę ze względu na twoje dziecko ale powinnaś iść się leczyć :( I jeszcze jedno-jeśli mnie zajeło 5 min znalezienie gdzie mieszkasz to pomyśl o kimś kto będzie szukał dalej :(

Gość jonka300
Jak sie ma pieniadze to i powinno sie miec klase...ja mam i sie z tym nie obnosze,bo i po co..mam sie tym chwalic na lewo i prawo..a jak sie czyta co niektore posty to az sie wlos na glowie jezy..nowobogacki z manierami chlopki ...nie ublizajac kobietom ze wsi...Trzeba miec klase i kase !

Gość airłiklawendowy1
OWSZEM JEST ZGRUDZIĄDZA !!!!! Mogę to udowodnić w 5 minut !!!!

Gość 1 z 3 czapek św. Mikołaja
Ależ Beatko, nie ma czego im zazdrościć :D Nikt ci jeszcze nie powiedział, że nadmiar pieniędzy niszczy człowieka a nie buduje?

Gość airłiklawendowy1
No jak Jennyfer podać link ?

Gość kosienkaopecza
Beata- święta racja

Gość airłiklawendowy1
Mogę tu powklejć mnóstwo linków do zdjęć z aktorami z .....BOLYWOOD:) Takiej babie powinno się dziecko zabrać :(

nie podasz bo nic nie masz i nie poganiaj mnie z odpowiedziami bo udzielam sie w kilku tematach, nie sledze twoich wypocin

Gość jonka300
jennifer87** (plebsem)? napewno ktos z Twojej rodziny moze i nawet rodzice czy tez rodzenstwo zyje skromniej od Ciebie..ciekawe co by powiedzieli ze nazywasz ich (plebsem)... jestes prosta jak drut..nic dodac nic ujac..

Gość ja podziwiam nie zazdroszczę
ale nie jakichś ciuchów czy kosmetyków, bo na to mnie stać, za to imponuje mi zaradność i talent do biznesu a przy tym jak ktoś jest skromny, to jest moim idolem.... zawsze stawiam wszystkim za przykład i sama staram się naśladować takich ludzi! Nie lubię za to nowobogackich wieśniaków, którzy epatują tandetnym blichtrem, chociaż mają tak naprawdę ułamek tego co ci na prawdę mądrzy i bogaci.

Gość airłiklawendowy1
Jennyfer myśli :( Tak pomyśl kobieto -jest masa twoich zdjęć w sieci,co powie twoja córka jak ktoś to odkryje i zacznie to publikować ?Czy ty pomyślałaś chociaż raz o niej ???????????????? Czy tylko ty i twój image się liczy oraz skandaliczne zdjęcia ?

Gość duzo mało
Pieniądze są ważne zawsze tak myślałam i od dziecka nigdy mi ich nie brakowało. Mamy dużo kasy ba jesteśmy bardzo bogaci mamy wszystko i nasze dzieci i ale przyszła straszna choroba ot całe życie

Gość Minoska199
Bo ludzie niezadbani, w brzydkich spodnich, luźnym sweterku podartym nigdy nie bedą tacy zajebisci jak bogaci