Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

DLACZEGO TAK BARDZO ZAZDROSCICIE BOGATYM????

Polecane posty

Gość jonka300
Minoska199 Twoja regulaka "bogatego" jest zniewalajaca..zazdroszcze intelektu:)

Gość airłiklawendowy1
Wiesz co ja nie myślałam że ty tak tępa jesteś -przepraszam ,musiałam to napisać.!!! Dobrze wiesz że jest portal gdzie podajesz skąd pochodzisz ba.........nie jeden ja znalazłam dwa --bez trudu !!!!! Napiszę :LOKALIZACJA KUJAWSKO-POMORSKIE -GRUDZIĄDZ !!! I obok kilkanaście twoich zdjęć ,na innym portalu też :(

Tyle osób już próbowało zdemaskowac jenny, że szok :o ale wiedz, ze podanie danych na forum to złamanie prawa 🖐️

Gość airłiklawendowy1
Czyli dajesz mi zgodę na podanie adresu do strony z twoimi namiarami i zdjęcdiami ????????

Gość airłiklawendowy1
Kochana to jest legalny portal gdzie każdy może wejść oglądać .Nie ma tam formułki "zabrania kopiowania się zdjęć bez mojej wiedzy i zgody "Jednak jest tam lokalizacja i miasto z którego pochodzi.Jennyfer jest z Grudziądza ,ja nie piszę tego żeby jej zrobić na złość ,tylko udowodnić że nie jest anonimowa w sieci oj nie jest :(

Gość airłiklawendowy1
Chciałaś to masz .....www.szafa.pl nik......podać ?:)

Ktos wczesniej napisal, ze mozna dostac wszystko np. od rodzicow i wtedy to jest takie inne bogactwo. Fakt , jak cenie sobie ludzi ,ktorzy zapracowali na to co maja. Nie dostali od rodzicow i mieli latwy start, ale zrobienie czegos z niczego, to juz cos. Nie jakies bogate wyjscie za maz. To zadna sztuka. Ci , ktorzy sami od poczatku dorobili sie tego co dzisiaj maja , cenia to, nie nosza nosa w gorze , jak ci co dostali juz na gotowe. Zadnym sukcesem nie jest wartosc pieniadza, ale co sie z nim robi, szpanowanie , wywyzszanie, poczucie 'jestem lepszy'. jedni wypisuja jakie to wille buduja, inni samochody kupuja. Kazdy ma inne marzenia, ja w zyciu nie chce willi, marzy mi sie domek malutki, drewniany, na wsi , na odludziu, i zadnych basenow. Kazdy ma swoje sny do spelnienia. Podobno pieniadze szczescia nie daja, ale pomagaja do niego dojsc. Jednak latwiej jest jak ma sie kase i trzeba liczyc sie z kazdym groszem....

Gość airłiklawendowy1
Zatanów się kobieto !!! Zresztą ze względu na twoje dziecko nie podam tu oficjalnie adresu .....dobrze wiesz że jesteś na szafie,wizazu ,samosia też ci się trafiła.Powtarzam NIE JESTEŚ ANONIMOWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość &am
kurwa durna cholota jenifer ma trzy gwiazdki nie dwie, po co sie z podszywem produkujecie:D:D:D

Gość airłiklawendowy1
Zresztą jesteś żałosna i w końcu ktoś Ci zrobii koło tyłka bo masz dziecko a zachowujesz się jak byś była niezrównoważona psychicznie:(

Gość &am
airłiklawendowy1 A TY MADRY --- te dane kazdy ma wiec nic nowego nie wnosisz i nie podniecaj sie bo z podszywem walczysz:D:D:D

Gość airłiklawendowy1
Trudno może prawdziwa Jennyfer to przeczyta !!! Przecież chwląc się taką kasą ,podając swoją lokalizację ,pokazując zdjęcia swoje i dziecka przy tym naraża się na ........no niech sama pomyśli !!!!!!!!!To nadaje się do prokuratury-taka matka !!!!

Gość temat miał być o bogactwie
a nie o jakiejś jenifer :O ...kogo to obchodzi, że robi sobie foty z kasa zanim dekarzom za dach zapłaci w łapę, żeby było taniej o Vat :P piszcie na temat, a na kłótnie załóżcie sobie osobny temat, bo nie każdy chce czytać na każdym kroku o wybrykach jakiejś wieśniaczki :O

Ja nie zadroszczę bo po co:?Wielu jest bogatymi ale nie chcialbym być zawsze na ich miejscu:P.Np. jak nie maja łaspek albo nozek:P.Do tego sa jeszcze inne choroby na które wykorkuja bo nie wiedzą jak je zlikwidować a ja wiem:P.Np. taki jobs wykorkował przez to :P. Co innego jak jakiś jest bogaty bo solidnie narozrabiał:P.Co prawda do zazdrości to mnie nie nakłoni ale chętnie bym ujrzał takiego w rękach kata:classic_cool:.

Jeny po prostu jest szczesliwa i chce sie tak samo jak ja podzielic z wami swoim szczesciem, ale wy zazdrosne zmije tylko potraficie pluc jadem w monitor swoich starych komputerów z wielkimi czarno-bialymi monitorami hahaha

Gość gfjkjkgkjgkhghgh
ja zazdroszczę tylko tego ze maja kasę na podrożę tez bym chciała być na tyle bogata żebym mogla cale życie zwiedzać i podróżować:D

Gość temat miał być o bogactwie
niech sobie szczęśliwa, krzyż jaj na drogę :P mnie to obchodzi tyle co zeszłoroczny śnieg :P

Gość &am
JAKBYS MIAL TROCHE INTELIGENCJI TO BYS WIEDZIAL ZE ZADEN BOGATY NIE PODAJE SWOJICH DANYCH NA FORUM I NIE WKLEJA ZDIEC MASZ TAKI SAM POZIOM JAK TE WSZYSTKIE "BOGATE! :D:D:D NA TYM FORUM DLATEGO GILAJA MNIE TE BIEDNE KARYKATURY JAK TU WCHODZE I CZYTAM TO MAM LEPSZY HUMOR, JAKBYM FERDKA OGLADALA HA HA HA

Gość ufogcvi;hvj;k
Dlaczego biedni zazdroszczą bogatym? Odpowiedx jest prosta: - bo gdy biedny muzi wstawac co rano i zasuwać dopracy by zarobicna życie, bogaty albo przewraca się na drugi bok albo leży w hamamku na Malediwach - jeslipracuje to raczej w luźnych goddzinach pracy - bo jesli ma czas i ochotę to leci na wypoczynek w dowolne miejsce na świecie (nawet najbardzie egzotyczne), podzcas gdy biedny moze tylko o tym pomarzyc - bo zamiast latac ze ścierą po domu (ew. z łopatą i kosiarką po ogrodzie) wynajmują do tego ludzi bo bogaty moze bez przeszkód i ograniczen realizować swe marzenia, pasje i zamiłowania (nawet te najbardziej ekskluzywne) I w końcu: BO w większości przypadków MAJA PO prostu lżejsze życie :) I biedni im tego zazdroszczą, BO TEZ BY TAK chcieli :)

Gość zazdroszczą bo nie wiedzą
z czym tak na prawdę wiążą się duże pieniądze - oczywiście o ile nie wygrało się w totka lub nie ciągnie się od rodziców :P to jest stres - głupie wahnięcie euro o 1 grosz, jak się ma ich 100tys lub milion, to jest gruba kasa w plecy lub do przodu, odpowiedzialność za zatrudnionych ludzi, brak czasu - szczególnie jak się własną DG prowadzi... praca niby w luźnych godzinach, ale tak na prawdę myśli się o nie 24 na dobę...

Gość ufogcvi;hvj;k
Ale i tak mają lżej w życiu:)

Gość zazdroszczą bo nie wiedzą
na pewno jest pewien komfort, np w razie choroby mając pieniądze nie trzeba po fundacjach prosić o kasę na operację.... w razie gorszej koniunktury, wystarczy tylko trochę obniżyć standard życia... nie trzeba się martwić o pieniądze na przysłowiowy chleb.... no i wakacje są fajne, choć rzadko jest na nie czas...

Gość ufogcvi;hvj;k
Właśnie:) Co wiecej, jestem gotowa stwierdzić, że bogaty wielokrotnie nawet w gorszych czasach w ogóle nie musi obnizac standardu życia. On po prostu odłozy (zarobi/zainwestuje) troche mniejsze sumy. Nawe jak coś straci, to i tak zwykle są to tylko zapisy księgowe :))))))))))) Bo na dostatnie życie i tak ma .

Gość łoja hahahahaaaa
chyba cie posrało beatko pizdraczko :D

Gość Zazdrościmy bo...
lepiej mieć kasę niż jej nie mieć, to oczywiste :) Pieniadze szczęście dają, jak najbardziej, otwierają ci świat na oścież, wzbogacają życie, pozwalają czerpać z niego, co najlepsze, sprawiają że jesteś WOLNY i nikt nie może cie nie szanować, ani ci rozkazywać. Pewnie, że zazdroszczę bogatym :) Marzę o wygranym w totka! Zawiści staram się nie czuć, bo to jest życzenie innym nieszczęscia, a tego nie mam w sobie (staram się :P ). Nie jestem nieszczęśliwa, mam ukochanego męża, najkochańszą druga połówkę. Jak sobie pomyślę, ile byśmy szczęścia mieli, gdyby nam pieniążki pomogły, ile byśmy zobaczyli wspólnie, ile przeżyli.... Ech, marzenia :) A nie znoszę nie bogactwa, ale wieśniactwa, buractwa, braku klasy, które często za pieniądzem stoją, niestety.