Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

DLACZEGO TAK BARDZO ZAZDROSCICIE BOGATYM????

Polecane posty

Beatka s-k, pisałyśmy niedawno Wiem ze masz jakąś hodowlę, a prowadzisz może także jakieś przetwórstwo wędliniarskie czy coś takiego? bo szukam na święta prawdziwej polędwicy wołowej z mięsa a nie wody i konserwantów i nie mogę znaleźć

Gość QQQQQQQQQQQQQ
beatka ma hodowle pluskwi , z przesiadywania na forum zalegly sie w domu stomato-locha ciebie tez to czeka, zreszta pisalas na forum ze na swieta masz piersi z kurczaka:D:D:D na poledwice musisz jeszcze kible poczyscic bo szmalu braknie:D

Gość nie posraj się lekareczko
od siedmiu boleści, uważaj, żeby taka polędwiczka okoniem ci w gardle nie stanęła :)

Gość ertz
ha ha ja tez czytalam , piersi kurczaka na wigilie dopiero jak inni napisali co maja to locha sie poprawila i zaczela zmyslac:D:D:D co za pustostan zreszta szkoda na ciebie czasu patalogio

Gość ertz
ja tez czytalam ze na wigilie masz piersi z kurczaka dopiero jak inni zaczeli pisac jakie maja potrawy to sie locho szybko zorientowalas jaka gafe puscilas i zaczelas wymyslac:D:D:D

Gość co myslslsllslsl
do dziewczyny, która podaje się za stomatologa- no i po co kłamie? dlaczego udajesz kogoś kim nie jesteś? już kilka razy wkopałaś się pisząc głupoty. Mitomanka cholerna

Gość BigInDżepen
o kradnięciu :D gorzej, ze chciałas się pod pomarańcza bronić ale nie wyszło :D

Gość i ja? hhhaaa
:D:D

Gość CEBULARZ Z MAKIEM
ja zadroszcze ci tylko tego, ze Twoje dzieci beda mialy lepszy start. ze beda mialy fajne zabawki, wyjazdy zagraniczne,, modne ciuchy. zazxdroszcze ci ze jestes zdrowa i powiodlo ci sie w milosci i w rodzinie. to jak ukldanka, wszytskie elementy do siebie pasuja. a u mmnie wszystkie puzzle sa do dupy:D