Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

DLACZEGO TAK BARDZO ZAZDROSCICIE BOGATYM????

Polecane posty

no tak, ale przykladowo, ja zostalam tutaj wysmiana, poniewaz mam gospodarstwo rolne, przynoszace dosc spore dochody, zatrudniam ludzi, mam nowoczesne maszyny, pisze projekty na duze pieniadze z Unii, teraz sa na prawde swietne programy dla dzialalnosci rolniczej, wiec co innego ma na mysli osoba, która pisze, ze babram sie w gównach swinskich, jak nie dowartosciowanie sie moim kosztem i zazdrosc??????

Blondi, olej pomaranczke, ma pewnie beznadziejne zycie i sledzi Twój kazdy ruch na kafe, bo tak na prawde chcialaby byc taka, jak Ty.

Autorko ja wywnioskowałam że połowa kafe to patologia. Zostałaś wyśmiana bo ludzi boli to że tobie się w życiu powodzi a im nie ... :O wiem żałosne :O

Gość wrrramp
to po co się chwalisz dochodami czy tam odchodami właśnie napisałam wcześniej że oprócz KASY trzeba mieć KLASĘ a ludzie z klasą i "Gentelmeni" o pieniadzach nie rozmawiają a już tym bardziej się nie chwalą bo to śmieszne i dziecinne i tak najczęściej robią ludzie którzy chcą się dowartościować bo pieniędzmi rekompensują sobie inne braki czy tam kompleksy-niestety

No , ale nie mowcie ze nie wkurwiaja was nowobatccy i pauste panienki po podstawowce, kore sie bogato hajtnely! :)

nie wierzę, że na kafe są jacyś naprawdę zamożni ludzie. Tacy zwykle pracują i nie mają czasu na "popisywanie" się na forach.Bogaci z kafe to są takie podszywy na rozruszanie dyskusji. Ja tam bogatym zazdroszczę, bo sama pieniążki lubię, a one mnie jakoś nie :(( Na zimowe butki musiałam zbierać dwa miesiące.

Gość KOCHAM JENNIFER
A BLONDIII TO KUPA GNOJU

nie wiem nie znam takich oso poza tym ja nie znam w swoim otoczeniu kogoś bogatego... Nie wiem co wy rozumiecie przez słowo bogaty bo ja, że ma 100.000 zł na m-c

dori, a dlaczego maja mnie wkurzac panienki, które sie bogato hajtnely? To ich sprawa i ich zycie, wiec po co pluc jadem. Ja im nie azdroszcze, wiec sie nie denerwuje, uwielbiam swoje zycie :) Jestem szczesliwa :)

idę stąd, bo jakaś piękność się tu wkurwia zapewne biedna i brzydka jak noc :D :D :D :D :D pochodząca z rodziny patologicznej... to widać :D :D :D :D :D cześć 🖐️

Gość Kasiaiaiaia
ja pierdziele, wy ludzie nie macie co robic w domu? ta wyzywa kogos ta znowu cos pisze. leczcie sie :D dac wam numer do dobrego lekarza?

Gość misterti
Beatka s-k no dokladnie, kazdy ma to, na co sobie zapracuje, wiec nie wiem, dlaczego jesli ktos jest zadowolony ze swojego zycia, ma dobra prace, zarabia godziwie, ma kochajaca rodzine, wspanialy, dom, nie musi sie zastanawiac nad kazdym wydatkiem, zaraz jest zjechany na forum, bo nie nalezy do grona nieudaczników. Najlepiej sie uzalac nad soba przed kompem i wtedy wszyscy przyklaskuja, bo przeciez moga sie dowartosciowac kosztem takiej biedoty, a jak juz napisze bogaty, to im nie odpowiada, bo juz jest lepszy od nich Bardzo dobre słowa szacunek

Gość Katarzyna 25 sisi
Wydaje mi się że ta blondi ma kase i jest ładna :) od razu widać, bo ktoś bardzo jej zazdrości na forum i przy okazji robi z siebie idiotę (idiotkę) jest pod pomarańczą, a jak pisze to pewnie się trzęsie cały(a) z nerwów :D :D to zwykła szara zazdrość.

Gość Katarzyna 25 sisi
nie jestem blondi jesli o to ci chodzi po prostu stwierdzam fakty

Gość Katarzyna 25 sisi
ale fajnie jak tak ludzie robia z siebie takich popaprancow autorko ja nie zazdroszcze nikomu kasy mimo ze pochodze z normalnej rodziny

hej jeny 🖐️ czytalam dzisiaj topik na którym oczywiscie jak zwykle niektóre zmije pluly jadem na Ciebie :(, jak tam domek, podobno parterowy wybralas? My mamy taki niski,badzo rozlozysty ale z poddaszem uzytkowym. Parterowe domki sa urocze i pieknie wygladaja. Co u Ciebie skarbie?

Gość kuuuul
znam logn jenny na alegro :classic_cool:

Gość kuuuul
dajcie spokój tej jennifer!!!!! ona ma poważne problemy, kompleksy i to dlatego tak szaleje z przechwałkami. 1. pochodzi z biednej rodziny, nie raz im brakowało na podstawowe rzeczy, miała z tego powodu niezłe kompleksy i strach, że na chleb nie będzie 2. ma kompleksy na punkcie wyglądu - nie podoba jej sie jej nos i ogólnie twarz. z resztą sie nie dziwię, bo ma typ tzw. końskiej twarzy - dużej pociągłej z brzydkim nochem 3. jej facet zaczął się z nią spotykać "dla pocieszenia", dalej skrycie tęskni za swoja prawdziwą miłością. nie chciał z nią dziecka - wpadli. nie chciał z nią ślubu - musiała wywrzeć na nim presję. teraz też nie chciał z nią budować domu - oficjalnie ze względów finansowych, ale wiadomo że jak się kogoś kocha i chce z nim ułożyć życie, to się do tego dąży. on ma innaw głowie, dlatego po co mu dom z jenny? ona o tym wszystkim wie - że jego była jest ładniejsza, że ja kochał szalenie a jenny traktował jako plaster na złamane serce.

Gość kuuuul
to wyżej to cytat :D

Gość A JEJ RODZICE
NIE MOGLI WYBACZYC JEJ TEGO ZE IZIE SIE LEPIEJ POWODZI, MAJA LEPSZE AUTO A JENNIFER CHLOP GRATA Z 87 ROKU

Gość airłiklawendowy1
Kto tu powiedział że zazdrościmy ?Tak myślą osoby które tu mówią co i ile mają pieniędzy , bez przerwy :(Przecież to chore ale te osoby tego nie rozumieją bo weszły z nastawieniem "napiszę jaka jestem bogata(w sensie pieniędzy) i niech mi zazdroszczą".I w żadne argumenty jakie są płytkie ,śmieszne i żałosne do nich nie docierają. Ja się czuję bogata :):) Bardzo bogata :) oto dlaczego : Mam fajną pracę którą kocham :) Swoje pieniądze i nikt mi nigdy niczego nie wypomni:) Dwoje dorosłych dzieci na swoim ,których szczęście jest dla mnie najważniejsze i które potrafią docenić najmniejszą radość:) Kilku bliskich przyjaciół na których mogę liczyć zawsze i wszędzie :) Swoje mieszkanie 32 m -małe ale moje i więcej mi nie potrzeba już :) Spędzam czas tylko z nie tosycznymi ludźmi ,którzy sprawiają że każdy dzień jest piękny:) Nie mam: Męża-rozwiodłam się 12 lat temu i jestem wolna i szczęśliwa:) Kupy pieniędzy o których ciągle bym mówiła:) Ale mam tyle i tak żyję żeby się o nie nie martwić :) Domu 200 metrowego i mieć bym nie chciała :) Mieliśmy dom kiedyś 120 metrów i nie potrzeba mi już więcej takich przestrzeni,wolę te swoje 32 m ,zamknąć za sobą drzwi i wyjechać gdzie mi się zamarzy(jeśli mnie stać:) Nie chce mi się więcej pisać.....szczęście dla każdego znaczy coś innego.Nie rozumiem tylko jak można być szczęśliwym gadając wiecznie o pieniądzach i właściwie nie mieć nic innego do powiedzenia ,smutne:(

Gość szczerość to podstawa
ja też jestem szczęśliwa:) Mam: pracę, która lubię i dobrze zarabiam swoje m4 a mam dopiero 22 lata samochód super mamę,rodzice są po rozwodzie narzeczonego i jestem szczęśliwa ;) poza tym studiuję to co mi się podoba podróżuje po świecie utrzymuje się z : alimentów,stypenidum naukowego i zarabiam w dodatku