Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Szykuję się na randkęęę!

Polecane posty

generalnie to ten peezduś bardzo prosił o mojego emila więc mu go podałam, ale już po pierwszym emilu stwierdziłam, że to jakaś pauka niezła jest. no i chyba drugi emil mje utwierdził w przekonaniu, że to jest frędzel. pisał do mnie "nio, cio" :D niezła ciota nie? :classic_cool: napisałam mu, że jak widzę, jak ktoś tak piszę to mam odruch wymiotny :O🖐️ a on wiecie... się płaszczył dalej, że chciał być po prostu miły :classic_cool: haha 🖐️

nie chce pisać kto tutaj jest żałosny :P i zobacz w słowniku co znaczy frajer. MIŁO ze komuś porawiam humor swoimi postami. NIKOGO nie krzywdze swoimi głupotami więc patologi nie ma. Patologia to dzieci w beczkach itp. Idę sie prysznicować. Zaraź wrócę :) moi mili :P

Gość czaka od norisa
ja to kurva widzialam na wlasne oka,jak paltza o mejla prosil,on wszystkie prosi,kazda jedyna:classic_cool:🖐️,moglas go paletz cisnac azeby Ci jotpega przeslal jakiego:classic_cool:

Gość 50% pśp
ale o co chodzi ?

źle zrozumiałaś moje intencje. Dla kobiet jestem bardzo miły i życzliwy dla nowo poznanych osób. Zaciekawiłaś mnie swoimi wiadomościami. Liczyłem na szczera wymianę poglądów :) ale sie przeliczyłem. "Nio i cio" to dużo mówiące przyimki :P po których można jednoznacznie określić kto jaki jest :P

Gość Generałe Lufa
oby facet powiedzial ci, ze woli sobie zjechac na recznym niz cie grzmocic :classic_cool:

bo Nam się nie chce z Tobą gadać pajacu :D faktycznie trudne do zrozumienia 🖐️ jesteś jak ten natręt co nie rozumie słowa "NIE" i znaków niewerbalnych :classic_cool:

ja mam inna teorię. Tak po krótce to. Wyczerpałem temat z uniesioną głową :P. Tylko dziwi mnie to bo taka zawsze pewna swojego jesteś i taka wygadana :D a tu cisza nagle. Ale słusznie nie mamy ze sobą o czym rozmawiać :) Miłego wieczoru. I UDANEJ RANDKI. Dla Cirry ;)

ej bo kurva jesteś idiotą czy to widzisz czy nie :O🖐️ było tak jak napisałam wcześniej. później na kafe Cię nie widziałam. zresztą dzisiaj też bym Cię nie zauważyła gdybyś nie napisał tego, co było tylko i wyłącznie wyładowaniem Twojej frustracji odrzuconego samczyka 🖐️ bo dziwne że wcześniej byś mi wyploerował kutasi kask gdybym miała, a tera nagle jestem kretynką tak? :classic_cool: pakuj się kurva i wypiertalaj sprzed moich oczu żałosny człowieczku 🖐️

nie chciałem Cię zdenerwować :) to nie potrzebne. Wiesz uważał bym z używaniem pewnych słów bo zalątuje hipokryzja strasznie od Ciebie :D I nie czułem sie urażony tym ze nie chciałaś ze mną pisać. To strasznie próżne :) I nie rozumiem co ma moja obecność na tym forum do tego wszystkiego :) pisze kiedy mam ochoty i o czym chce :)

DEBIL :O no to wlasnie pokazałeś jaki jesteś próżny 🖐️ I nie rozumiem co ma moja obecność na tym forum do tego wszystkiego pisze kiedy mam ochoty i o czym chce } NIE TWOJA OBECNOŚĆ NA FORUM TYLKO TO, CO NAPISAŁEŚ O MNIE ( i o Carrie - pewnie też do niej pisałeś :D i nazywałeś ją słoneczkiem jak mnie :classic_cool:) A TERAZ... SIĘ PIZGASZ 🖐️ rozumiesz???????? czy mam Ci to jeszcze narysować ? :classic_cool:

moźesz narysować lubię oglądać rysunki. Wszelki przejaw kreatywności :) Pisałem żebyś uważała co piszesz :) Ty też mnie bardzo brzydko nazywasz :( Zniżasz sie do mojego poziomu :P a nawet niżej :D

Gość 100% pśp....
wypierdalaj tzwelu, nie rozumiesz co mój podszyw do ciebie mówi?! :classic_cool:

Ty dalej nic nie kumasz. normalnie nie wierzę :O ja mogę Cię zmieszać nawet z końskim ejakulatem , a to i tak nie znaczy, że reprezentujesz wyższy level :O bo właśnie robieniem doopy z mordy pokazałeś poziom 🖐️ a teraz jeszcze robisz z siebie większego klauna. ps - czuję się jakbym tłumaczyła dziecku dlaczego nie może jeść qpy, a ono mimo wszystko by tego nie rozumiało :O 🖐️

Gość myszellina
Pajletz weśśśśś nie rób wsi, komu i po co Ty kurva odpowiadasz? :( 😭 :classic_cool: 🖐️

widzisz ja nie rozumiem Ciebie ani ty mnie. Zbyt różnimy sie poglądowo :) szkoda :P To nie gra zeby levelować. I serio moźesz coś ładnego namalować :) jakieś słoneczko :P @ znasz :) Powodzenia. Życzę miłego wieczoru :) Cześć!