Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfkfcjifg

Czy średnia 4,2 w 4 klasie technikum jest dobra?

Polecane posty

nie powinnaś rozpatrywać tego w ten sposób tylko zastanowić się, czy to satysfakcjonuje Ciebie i Twoje ambicje.

Gość myszaaaaaaaaaaa
ujdzie. taka sobie.

jest baardzo dobra moim zdaniem.Moja corka jest w I techunium i chyba max do 3.5 n bedzie miec , lecz mam nadzieje ze ponizej 3.0 nie bedzie :o

Gość nfkfcjifg
Wg mnie zawsze może być lepiej :) Gdybym miała tak z 4,5- 4,6, to sądzę, że byłabym już mega zadowolona. Ja w I technikum miałam mniejszą niż obecnie. Być może dlatego, że było więcej przedmiotów zawodowych, a obecnie kilka jest takich luźnych, gdzie czwórki, piątki można mieć.

Gość Połamana Kazia
bardzo dobra:) ja w LO miałam 3,2 przewaznie :classic_cool:

Gość nfkfcjifg
No, rygoru nie ma (bo czy kiedyś też palili w łazienkach i uprawiali seks?), ale to nie ma nic wspólnego z poziomem nauki, który u mnie w szkole do najniższych nie należy.

Gość jeżeli zdobyłaś te
oceny dzięki swojej wiedzy to ok jest dobra jak na tyle przedmiotów ale jak większość była wyproszona u nauczycieli to nie!!

Gość nfkfcjifg
Nie była wyproszona. Za piękne oczka je nie dostałam :D Aczkolwiek obawiam się matury, gdyż ja jestem w stanie nauczyć się na spr. na który składa się kilka lekcji, a na maturę z całych 4 lat już nie. Mam taki głupi sposób nauki: zakuć, zaliczyć, zapomnieć. Wiem, że to bardzo złe, ale nie mogę tego zmienić, to działa tak samo z siebie (choć nie ze wszystkich przedmiotów).