Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila1996

skompromitowałam się przed chłopakiem który mi si epodoba

Polecane posty

Gość kamila1996

podoba mi się jako męzczyzna, flirtowałam z nim pare razy, ale dzis skompromitowałam się! To było tak był wf, musiałam pozbierac piłki i odnieśc do magazynu, więc do szatni weszłam jako ostatnia, zaczełam sie przebierać i zapomnialam ze drzwi od szatni sa otwarte - zdjęłam tenisówka i chciałam zobaczyć czy z niego nie smierdzi, bo spociły mi sie stopy więc podniosłam go i powachałam i w tym momencie zobaczylam że ten chlopak co mi sie podoba własnie przechodzi przed otwartym wejściem i patrzy się na mnie dziwnie :-o co teraz??? :-o co on sobie o mnie pomysli? :-o

Gość kamila1996
jejku zestresowałam się :(

Gość kamila1996
nic was to nie obchodzi? :-o

Gość fobifobiasz
pewnie już nigdy z tobą nie pogada i w ogóle, jak bym już nie zagadał do dziewczyny która wącha swoje buty

Gość nędznicy made in pl
sądząc po twoim nicku masz typowy problem gimgówna :O A twoj ''wybranek'' to żaden mężczyzna tylko podobny gimbus jak ty :O Napisz o tym do Bravo , tam uwielbiają pojebane dzieci jak ty :) Ohh praca w redakcji musi byc przezabawna :)

Gość Kamila1996
a co, jakas gorsza jestem, że chodze do gimnazjum?

Gość Kamila1996
co on sobie o mnie pomyslał :-o

Gość pomyślał że ci buty
walą i masz grzybicę

Gość Kamila1996
:(

Gość rosjaneczka
przez jakis czas pewnie bedzie sie smial z calej tej sytuacji, ale to zaden powazny problem... jezeli podobasz sie jemu...to przez taka sytuacje zdania nie zmieni :)

hahaha no to wtopa dziewczynko ^^ pozatym to chyba cie pojebalo, ze chlopiec chodzacy do gimnazjum to "mezczyzna" pewnie ma jeszcze mleko pod nosem tak jak i ty

Gość pewexx
wulyzuj mała.... gość zrobił dziwną minę, bo liczył że jakieś cycki zobaczy przez uchylone drzwi, a tu klops... pewnie nawet nie zauwazyl faktu, ze wachalas buta.

Gość pomyślał to "takie
buty"

Gość uhauha
A co Ci to dało że wywąchałabyś smród? :P :D serio pytam. Może jesteś fetyszystką i kręcą Cię takie smrody, on tak pewnie pomyślał :)

Hehe nie wiem czy to normalne wachac swoje buty ja na przyklad nie mam takiego zwyczaju obwachiwac swoich butow po ich sciagnieciu ^^ Autorka pewnie lubi skoro wiedziala, ze jej sie stopy spocili i wziela i wachala se buty, trzeba bylo jeszcze sciagnac skarpetki one pewnie lepiej jebaly :O

Gość malinaaaaaaaaa
hehe dobre to sie usmialam :D