Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Postanowilem pokazac wam swoja twarz.

Polecane posty

Gość Zakompleskiony chhuj z ciebie
Wiele razy czytałam te twoje chamowate wypowiedzi nt kobiet. Wyzywałes dziewczyne od szmat i suk, bo napisała ze w wieku chyba 22l spała z 3-4 kolesiami. Rozpisywałes sie ze traktujesz kobiety przedmiotowo jak obiekt seksualny, ale kazda twoja laska to dziewica. I teraz sie smieje, bo okazało sie ze jestes jednym z kafeteryjnych prawików, z oblesnym zakompleskionym ryjem. A te teksty to tylko bezsilnosc, ze zadnej nie mozesz miec -jestes ŚMIECIEM WIERTYP.

Zakompleskiony chhuj z ciebie - boli cie kurwo, ze nie dalem foty i nie pojedziesz po mnie. morde mam normalna, a ty pewni jak spluczka od kibla ;)

[zgłoś do usunięcia] Prezes Wertyp Zakompleskiony chch*j z ciebie - boli cie k**wo, ze nie dalem foty i nie pojedziesz po mnie. morde mam normalna, a ty pewni jak spluczka od kibla ----------------------------------------------- Gdyby twoja morda była normalna to by nie było szmato tych zdje ŁOKCIA :classic_cool: i tego pierdolenia dziś. Jestes niedojebanym frajerem z oblesnym pyskiem, który nie szanuje kobiet, bo jest dla nich zwykłym zerem.

Lomu grałeś w rugby? Ooooo O.o :D No to w takim razie... Jakim prawem przywłaszczyłeś sobie cudze nazwisko! Nie wstyd ci? A no właśnie! :D

suwka - no. dokladnie. strasznie sie wkurwile jak w dowodzie wpisali szary. ja uwazam ze niebieski. zreszta nawet rodzian tez ;)

Ale szare są piękne. Uwielbiam ten kolor ;) Nie ma się więc o co wściekać. Ale faktycznie różnie wpisują. Mojej znajomej dali "niebieskie", a ma widocznie zielone ;)

Prezesie, nie, na serio uwielbiam szare. Aż się naprawdę zdziwiłam, gdy napisałeś, że takie masz, bo taki kolor to rzadkość. Dziwne, że nawet trochę się spodziewałam, że takie masz... ;)

A ja ciebie wiertym NAJWIEKSZYM TCHÓRZLIWYM ZAKOMPLEKSIONYM ZEREM KAFETERII. Domyslam sie ze to jedyne osiagniecie w twojej żałosnej egzystencji. I jezeli juz silisz sie na tłumaczenia , to w takim raziem idac za ciosem przyznaj ze ty na szacunek nie zaslugujesz jako wyruchana szmata. Bo przeciez to NIEZALEZNE OD PŁCI , A ILOSCI OSÓB W ŁOZKU :classic_cool:

Gość bazzzinka z bagien.....
Jaki idiota, kto to w ogóle jest:o ??! Ma jakies zdjecia, reki starego auta i trawy, po co te zdjecia?? a w ogóle pisał ze pokaze twarz i sie wystraszył ;) co za błazen

Prezes, hmm, jakoś nie sądzę, że zrobisz fotkę dowodu, heh ;) Ale niezły manewr

Gość EEEEWEEEEWW
JA JESTEM ŁADNA :] NA SZCZĘŚCIE NIE MUSZE WKLEJAĆ SWOICH ZDJĘĆ.OCZYWIŚCIE GUSTA SĄ ROŻNE ALE JA SIE SOBIE PODOBAM I NIE MUSZE DAWAC FOTEK ;D i uwielbiam takie topiki. TORS MASZ NIEZLY TYLKO O CO TA CALA DYSKUSJA NA 100 WPISOW? HAHHA

Tam Madl, skoro cię to yebie, to po co się pytałaś, czy kisiel mam w majtach? :classic_cool:

Gość Co z wami...????????
Az taki zjeebany masz ryj ze sie powstydziłes :) a jak wychodzisz to masz worek na mordzie?

Dla mnie karłem nie jesteś z pewnością :) Miło z twojej strony, że chciało ci się fatygować i mnie pokazać :)