Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Postanowilem pokazac wam swoja twarz.

Polecane posty

Gość EEEEWEEEEWW
STRASZNIE GLUPIA DYSKUSJA, NIE WIADOMO O CZYM I CO SOBIE CHCIAL PRZEZ NIA UDOWODNIC AUTOR WATKU :D

Gość EEEEWEEEEWW
ciekawe ile masz lat :D

Prezesie, ależ oczywiście ;) No ja ci swojego dowodu niestety nie pokażę, bo jeszcze go nie mam :)

Gość EEEEWEEEEWW
jenifer to jest ta bogata? :D

Gość bazzzinka z bagien.....
Sam sobie wsadż zjebany ryj w kubeł. Jestes niedorozwiniety. Taki "mocny" w jechaniu po innych, a tu dno ;)

Gość EEEEWEEEEWW
nie pokaze :) ja sie sobie podobam i swojemu mezowi. :) Najwiekszym komplementem jaki uslyszlam od kobiety ze mam twarz aniola :) Takze napewno ci sie nie spodobam bo sadzac po fotkach lubisz blondyneczki :)

Gość ** agnes **
Szare oczy... No faktycznie nie często się takie spotyka :p

nie odpowiedziałeś na pytanie ,brak argumentów cieniasie tak jak myslałam;) a to twój opis: 26 letni prawiczek którego laska kopneła w dupe i poszła do ciapatego ,bo z takim pizdusiem jak wertyp nikt normalny się zadawać nie bedzie.Myślał ,że jak się wyrzeźbi to się zleci tłum lasek ,ale starożytne auto zniechęciło każda. A co do twojego charakteru :dziecko z wyglądu jak i z charakteru ,widać że spotkała cię wielka krzywda skoro musisz wszystkich wyzywać i poniżać ,ale pamiętaj całe zło jakie kierujesz do innych wróci do ciebie zwiększoną siłą.I nie zgrywaj pewniak bo widać ,że bardzo zakompleksiony jesteś;)

Gość łehhehehehhsnbhdsd
Pierwszy raz ale zgadzam sie z jennifer. Zakompleksiony tłuk, wyzywa kobiety i mysli ze jest meski.

pewnie ze rzadko. ja sam nie wiem, czy znam kogos z takim kolorem po za soba. kolejny argument dla tych co nie uznaja mojej wladzy tutaj. Prezes jest wyjatkowy i nalezy sluchac moich porad. ;)

brzydzę się facetami którzy nie mają szacunku do kobiet widać ,że wyniosłeś to zdomu w którym ojciec źle traktował matkę .Nie wierzę w to ,że stworzysz normalny związek z kimkolwiek;) ciao bejbe i wmawiasz sobie bo ja w dzieicach nie gustuję;)

łehhehehehhsnbhdsd - facetow tez wyzywam. nie dyskryminuje. to ze masz cycki nie znaczy ze nie moge ci powiedziec co o tobie sadze dosadnie. kobiet jednak nie nalezy bic, w odruznieniu od facetow.

chyba cię bóg opuścił karle :o🖐️ ja mam 173 więc jestes maluśki pierdek :D ale gimgówna się zachwycą nie martw się i przestań sobie wmawiać, że jenn na ciebie leci :D bo to żałosne jest :D

Gość łehhehehehhsnbhdsd
Prezes Wertyp łehhehehehhsnbhdsd - facetow tez wyzywam. nie dyskryminuje. to ze masz cycki nie znaczy ze nie moge ci powiedziec co o tobie sadze dosadnie. kobiet jednak nie nalezy bic, w odruznieniu od facetow. Wieśniaku faceta poznasz po tym jak traktuje kobiety. A takie gówno jak ty powinno dostac w pusty łeb od matki. Co juz twoja odwaga sie skonczyła??

Gość nghghj
hahah jaki lamusek :classic_cool:

na pewno nie w facetach którzy wyzywają od różnych kobiety to jest niedojrzałe ,ale może niektóre to lubię ) tzn .muszą być takie poprane jak on .

Gość EEEEWEEEEWW
a ja mam 182 :) w sumie nie jest bardzo wysoki :) ale moj maz ma 178 takze dla wielu i tak nie bedzie niski :) a nawet jak znajdzie wyzsza to nie przeszkadza w niczym :)