Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Postanowilem pokazac wam swoja twarz.

Polecane posty

Skizto, jaką misję masz? Mi się piwo skończyło :(

Ja leniwa jestem :O:O nic dziś nie zrobiłam, wczoraj jedynie maty sie poczułam nawet do szkoły nie poszłam. Musze sie zmienić.

A Ty Skizto podobno taka ambitna i pracowita jesteś :P

Jeśli chodzi o nauke to tak. Ucze sie, chodze na korki, ale często opuszczam szkołę. Chodziłam do prywatnej tam mi matka usprawiedliwiała co chciałam :(:( Zawsze dostawałam co chciałam i w dupe dostane tak, ze aż się boję :(:( A moi rodzice są tacy, że czasami wydaje mi się, że to ja ich wychowuje. Brat mnie bardziej do pionu stawia niż rodzice :O

ale mnie to wkurwia. czasami mogli by sie zachowywać jak dorośli :O myślą, że hajs dostane i jest spoko :O kurwa miłość za hajs i tyle

co mi z tego hajsu? to nie jest najważniejsze starych miałam w weekendy, zawsze normalnie mieli mnie w dupie i przez to mam zjebany światopogląd

prawei 100 klikow ma fotka z wycinkiem z mojego dowodu, czyli ten watek ma z pewnie kilka tysiecy wejsc. prawie 300 postow. niezle. [pdumuwojac prowo sie udalo. ale tez suwka mnie sprowokowala z tymi oczami.

Gość powiem prawdę dziś
12skitzo jest bardzo ładną dziewczyną zakrywa włosami twarz gdyż jeszcze ślicznej wygląda a ten prezes to stary cap który nie ma jaj a do tego ma facjate nie wyjściową. Nie wspomnę o zapożyczonych zdjęciach klatki.

Gość wiolkaaaaaa
Prezesik, a ile ty masz lat hmmm ??

Gość agrajkaaa
Ja wiedziałam, że to 'prowo'. Poczekał, a pozniej zaczął wyzywać te ciekawskie :D Za dużo tu napsuł krwi, żeby się ujawniać. Chociaż te szare oczy hmmm... Orginalna cecha.