Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katia1982

Jak poznać czy facet przyszedł na dyskotekę/do pubu po seks?

Polecane posty

Gość Katia1982

Jak poznać czy facet przyszedł na dyskotekę/do pubu po seks? Nie chodzi mi żeby się go zapytać tylko, jak poznać po tym jak się zachowuje czy jak sie ubiera, gestykuluje itp. ??

Gość mariner
na ogol maja dwa kutaski w oczach :) czasem fiuta na wierzchu :) w stanie wzwodu!

Gość Jola z pralni
Jak będzie chciał żebyś zrobiła mu w kiblu laskę do końca, to przyszedł na tańce, a jak nie skończy, to znaczy że po sex i chce cię dojechać w domu.

Gość dfghfghsdfghsdfgh
nie mozna tak od razu poznac ale jak sie na kogos patrzy i duzo patrzy na cycki czy nogi to poszedl po seks a jak patrzy na oczy i buzie to moze szukac przyjaciol http://www.youtube.com/watch?v=Wrx7B9jrafw

Gość dfghfghsdfghsdfgh
nie mozna tak od razu poznac ale jak sie na kogos patrzy i duzo patrzy na cycki czy nogi to poszedl po seks a jak patrzy na oczy i buzie to moze szukac przyjaciol http://www.youtube.com/watch?v=Wrx7B9jrafw

Gość \o/
ma tshirt z napisem SEX

Ja chyba mam to napisane na twarzy. :D Fakt że to dobra znajoma, której nie widziałem od lat, wiec się pewnie nie liczy. :O Powiedziała mi to dopiero w taksówce siedząc na mnie, jakby nie było miejsca. Nie żebym narzekał, ale gdybym o tym wcześniej wiedział. Może rozpuściłbym prawdziwą lodową skałę bez wypowiadania ani słowa. Jedna z jej koleżanek, które przedstawiła mi na szybkości, za nim pociągnęła mnie za rękę do wyjścia. :P

Gość po prostu przychodza
na dyskoteke. nic wiecej nie musza 'pokazywac', wysylac czy czymkolwiek epatowac

Gość gdy przyszedł bez dziewczyny
proste i logiczne

Gość Dzika Madonna
Lubisz być władczynią? A może wolisz być niewolnicą? Zarobiłaś kiedyś 2000 złotych jednej nocy? Nie? Mam coś dla Ciebie. Wejdź na www.sexycity.pl/polecam/82 zarejestruj się i odkryj świat niezwykłych możliwości!