Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

największe ciniasy tego forum

Polecane posty

Gość jedyna i prawdziwaa mimi
Byłabym czarna gdyby mnie nie zbanowali i zablokowali hasłowanie

Gość rozpłakam się zara
grunt ześ ty gruba

Gość mamusia synusiaaaaa
fajnie nam z tym :-)

a tak poza tym naucz się pisać gimbusie

Jennifer, za chwilę kolejna wojna się z tego rozpęta :D

Gość woda w basenie
nie zamarzła Ci ? A może karpie tam pływają :D

jedyna i prawdziwaa mimi } o kurva wiedziałam, że do mądrych nie należysz, ale tera to mje rozyebałaś :D zablokowali Ci hasłowanie? :D:D:D no popatrz. jakbyś była choć trochę sprytna to wiedziałabyś jak sobie z tym poradzić kretynko :classic_cool:🖐️

Gość .C.P i I.
Mysle ze my jesteśmy ponad wami :) Nie mamy nicku, bo nie siedzimy tu całymi dniami, a pracujemy, uczymy się i spotykamy z ludzmi, gdy ty piszesz o bogactwie, pokazujesz duupe a 12skizto poprawia fotki, ja spotykam sie z przyjaciólmi :classic_cool: Nie musi mi współczuć, nie masz czego.

Nie będę konwersować z kimś na tak niskim poziomie :classic_cool:

siedzicie tu od rana do nocy ,na każdym topiku jest was pełno ,bo wasze życie to TYLKO KAFETERIA depresja ,lęki,nienawiść do ludzi to wasze słabe strony ...ale pamiętajcie wyzywając kogokolwiek i tak jesteście dalej przegrańcami

Nie macie nicku bo nie macie odwagi - nie chcecie być przez nikogo kojarzeni:PZapamiętani:P

Sama siebie opisujesz? :classic_cool:

Dżeni weź zamknij nawiew bo z Ciebie to jest chyba większa kretynka niż sossssss i proszek razem wzięci :O:classic_cool: wykurviaj do piaskownicy bawić się ze swoją córką. Twoja liga stanu umysłu 🖐️

Gość tititirre
jennifer a Ty na forum ? Powinnaś teraz być gdzieś w ciepłych krajach pod palmami :D

Gość .C.P i I.
jennifer8787*** siedzicie tu od rana do nocy ,na każdym topiku jest was pełno ,bo wasze życie to TYLKO KAFETERIA depresja ,lęki,nienawiść do ludzi to wasze słabe strony ...ale pamiętajcie wyzywając kogokolwiek i tak jesteście dalej przegrańcami http://www.youtube.com/watch?v=EPo5wWmKEaI&am p ;ob=av2n Kobieto, od ponad 2.5mies leze połamana a mimo wszystko jestem tu co najwyzej 30min, i to nie kazdego dnia. To wy przegrywacie tu swoje zycie. Sa tu ludzie ktorych wypowiedzi sa na kazdym temacie od rana do wieczora, to chyba o czyms swiadczy. Teraz też zakładasz temat byle sie pokazać.

Gość wez sie zastanow hipokrycie
jennifer jesteś hipokrytką ale pamiętajcie wyzywając kogokolwiek i tak jesteście dalej przegrańcami - wyzywając? a ty nie wyzywasz? nazywanie kogos tchórzem etc to tez swego rodzaju obelga. pomysl sama co lepsze, bycie 'pomaranczka' przez nikogo nie kojarzona czy nierobem ktory sie cieszy jak go caly czas obrazaja?

a ja mam czarny nick i co? uważam pomarańczowe nicki za lepsze zaczernić to sie byle peezdusia umie która zrobiła bękarta zamiast matury 😴🖐️