Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

największe ciniasy tego forum

Polecane posty

Gość Jestem jej .......
" 19:13 [zgłoś do usunięcia]jennifer8787*** i pogódzcie sie z tym że jenni wiedzie idealne życie ma kochanego męża ,kochane dziecko i kasy tyle że mozecie sie posrać w waszej zazdrości" O a teraz pisze o sobie w trzeciej osobie :-O Wypierdalaj spalony projekcie 🖐️

"dużo ludzi jak narazie tylko ty wkleiłas tą biedotę pomarańczową nie stać na 1/4 takich kosmetyków i perfumów" :D:D:D

Gość Justin BIBER
yyy..a kim jest ta cala joanna???? ja tu nowy i tego pasztetu nie znam :(

Gość monia_uwolniona
wieeelkie zieeeewwwww na ten cały topik nawet nie ma tu nic ciekawego do przeczytania

Gość universum missssow2a
jenni ale z czym sie godzić? z tym ze nie odczuwam potrzeby zaczerniania sie? to ma cos zmienic? To z e mialabym czarny nick zmieniłoby coś w moim i twoim życiu? buahahah zal

Litości dziewczyno. Nie ośmieszaj się. Nie będę teraz fotografował mojej książki do Anatomi i Fizjopatologii. Nawet w Google masz info. Zobacz w Wikipedii: Dendryt (dendritum)- element neuronu, rozgałęziona (zazwyczaj) struktura, przenosząca sygnały otrzymywane z innych neuronów przez synapsy do ciała komórki, której jest częścią. Występuje w tkance nerwowej. Słowo wywodzi się z greckiego słowa "dndron", czyli drzewo. Dendryty otrzymały taką nazwę, ponieważ przypominają gałęzie. Twoja wiedza jest naprawdę żałosna :O Potem mamy takich konowałów w Polsce.

przynajmniej jeny nie uzala sie nad soba i nie wypisuje, jak to przegrala zycie, jak wiekszosc z was, a jak sie czyms cieszy, to zaraz plujecie jadem zazdrosne zmije

jestem lekarzem stomatologiem, studiowałam bite 5 lat. Mogą Ci ręce opadać, ale najpierw dokształć się. Nie wklejaj mi książek do anatomii bo właśnie patrzę na 5 tomów Bochenka, 3 tomy Graya i skromny 1 tom Sylwanowicza, ale zacznij mówić dopiero wtedy gdy będziesz miał pewną widzę ;) pozdrawiam, a teraz naprawdę muszę iść. Miłego wieczoru

Ja mam takich lekarzy na osiedlu kilkudziesięciu. Wszyscy przepisują natybiotuki na grype :O🖐️ I to by było na tyle. NIe chce mi się dalej spierać. W końcu porzyszedłem tu pognębić Jennifer :P

daje tytuł ale nie czyni rozkmiń tą róznicę :o ale jka ty masz problemy z ortografia i fleksją to wiem, że nie zrozumiesz o co mi chodzi :o KRADNĄĆ buahahahahahahahahah :D