Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

największe ciniasy tego forum

Polecane posty

Gość Gęś z grdyką...
"Jakim prawem tworzycie historie innych?" Z takim argumentem - szczególnie jeżeli chodzi o Jennifer - trudno dyskutować :-O Wracaj tłusta dziwko do zlewozmywaka gdzie twoje miejsce bo jak nie to mąż zaraz spuści wpierdol 🖐️

Gość abcd..
jennifer8787*** Od jakiegoś czasu czytam wpisy na tym forum. Nie da się ukryć, że masz niskie poczucie własnej wartości a tutaj tylko i wyłącznie się dowartościowujesz. Wszędzie Ciebie pełno. Co lepsze?żadna z Twoich wypowiedzi do mądrych nie należała. Żałosna jesteś bo krytykujesz ludzi za ich wpisy. To forum w końcu. żal mi Ciebie bo ewidentnie masz problem sama ze sobą.

Stomatoloszka z powołania i ot tak pokochał dziecko dziewuchy z którą przespał się za 1 piwo? ludzie nie bądźcie żałośni. Jakim prawem tworzycie historie innych? Ty naprawdę jesteś prawdziwą idiotką :O Pokochał swoje dziecko debilko. Szkoda z tobą dyskutować bo masz umysł downa.

Gość Toooooooooooooooooma20
Stomatoloszka z powołania - nudnaś szamato, wynocha do garów 🖐️

stomatoloszka wpadłam na chwilkę ,najlepiej z nimi nie pisać. Ja wklejam te foty dla pomarańczek (do większości czarnych ników nic nie mam) a to dla was;),nie ma to jak uderzyć w was czuły punkt:D to tylko 1/2 zawrtości mojej kosmetyczki;) http://www.voila.pl/181/yawt8/?1 http://www.voila.pl/182/vu1mh/?1 http://www.voila.pl/188/1t4ml/?1

Gość abcd..
Ty jesteś chora..;-) Potrzebujesz pomocy dziewczyno. Przerost treści nad wartością i wiele zaburzeń psychicznych.

I taki temat zakłada matka? Jaki dasz przykład? Obrażając ludzi?Wklejając zdjęcia, czego?:D Widać czegoś kiedyś brakowało? Oj, brakowało?

Gość widzę że banda przygłupów
jennifer8787*** stomatoloszka wpadłam na chwilkę ,najlepiej z nimi nie pisać. \ HAHAHAH - jedna idiotka warta drugiej :D 🖐️

Idiotka pod dwoma nickami pisze sama ze sobą :O do tego wkleja foty 5 kosmetykow na raz i myśli, że to jakies bogactwo. Podejrzewam, że 50% pracujących tu dziewczyn ma przynajmniej tyle samo, jak nie więcej markowych kosmetyków. Nawet ja, jako facet mam więcej samych perfum niż ty. Ostatnio wklejałem foto :O🖐️

Gość abcd..
DZIEWUCHO JAKA TY PUSTA JESTEŚ... buahahahaha