Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

największe ciniasy tego forum

Polecane posty

Gość Rozowa-kolderka
jennifer widzialam twoje zdjecie. Taka z ciebie stara pomarszczona lampucera zerujaca na kasie mezusia.

Gość abcd..
No no no PANICZ..;-) Zaszalałeś..;-)

Nie podlizuje się :) Na tym forum jestem tylko w grudniu kiedy udzielam porad na to jak gotować na święta. Ale pamiętam z tamtego roku osobę o nicku Jennifer, i jej opowieści o tym że w marcu już się przeprowadza do nowego domu. Tutaj trzeba traktować ludzi z przymrużeniem oka, i karta pod jakimś zdjęciem która potwierdza jego autentyczność jest "czymś".

Gość jestes spoko
ona taka stomatoloszka jak jebnieta jenny bogata :-D

Gość Rozowa-kolderka
nie mam co robic tylko chodowac zdjecia ...

No ja jednego nie pojmuję, co to oznacza, że ktos jest w posiadaniu tego czy tamtego. Jak ktos cos ma , to ma dla siebie:) nie dla mnie czy mojej sąsiadki. :)

Gość Rozowa-kolderka
no przeciez trzeba pokazac bo renifer uzna nas za biedakow

Loszka, w każdym kanale jest jeden nerw, a właściwie dendryt. Zęby trzonowe, szczękowe mają 3 korzenie i przeważnie 3 kanały, co oznacza, że maja 3 zakończenia nerwowe 🖐️ Tego w Google nie znajdziesz.

Oczywiście, że męskie mają identyczną cenę jak i damskie. Nie sa tansze. Oj, widać, że o męza nie dbasz:)

Zęby trzonowe, szczękowe mają 3 korzenie i przeważnie 3 kanały to napisałam co oznacza, że maja 3 zakończenia nerwowe Nie zakończenia tylko sploty, ostatnie gałęzie od nerwów zębodołowych. Nazywanie splotów dendrytami jest błędem

jennifer8787*** i jeszcze pudełka postawił żeby wyglądało na więcej heheheehehehe http://www.youtube.com/watch?v=EPo5wWmKEaI&am p ;ob=av2n Niektóre z tych pudełek sa puste, bo przed nimi stoja wody, a niektóre sa zafoliowane z wodami w środku. Żeby cię pogrążyć, to ci dodam, że drugie tyle pooddawałem, a te się u mnie kurzą. w zasadzie używam tylko YSL. Tak więc, udowodniłem ci, że dużo ludzi ma mase kosmetyków markowych i nie jest to powód do przechwałek, bo w Warszawie, to standard biedoto 🖐️

co oznacza, że maja 3 zakończenia nerwowe Nie zakończenia tylko sploty, ostatnie gałęzie od nerwów zębodołowych Gałąź to dendryt nieuku. Żadne sploty. Nawet nie wiesz jak daleko ciągnie się nerw od zęba. Najdłuższy nerw w ciele człowieka ma około 1 metr długości. Anatomia się kłania.

i pogódzcie sie z tym że jenni wiedzie idealne życie ma kochanego męża ,kochane dziecko i kasy tyle że mozecie sie posrać w waszej zazdrości