Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

największe ciniasy tego forum

Polecane posty

i tylko ciągle topiki mąż zdradził,tesciowa wqwia,nie mam pieniędzy ,maż mnie zdradził -wiecie kogo to są topiki tych pomarańczek co wyzywają założę się ,że na każdego z was przyjdzie kara

Gość Jennifer ty prostytutko
[zgłoś do usunięcia] jennifer8787*** ale nawet takie durnoty jak wy można bez problemu wyśledzić trzeba mieć tylko dobre wtyki ja własnie nad tym pracuję Buhahah teraz zacznie opowiesci o tym jak jek mąz to TAJNY AGENT :classic_cool: Lecz sie

A co ma robić? Czy waszym zdaniem to, że ktoś siedzi na kafe to nie robi nic innego? Ja potrafię pisać prace, siedzieć na kafe i robić miliony innych rzeczy. Siędzę tu 24h podobno. No dziwne bo zdążę iść do szkoły na 8 lekcji, korepetycje i jeszcze się nauczyć ,posprzątąć w domu, czy czasem wyjść gdzieś. ALE TO PRZECIEŻ 24 godziny na dobe. Ciemno jak w dupie, a pomarańcze piszą ''czemu nigdzie nie pójdziesz'' no na bank A weekend każdy spędza jak chce. W jednym tygodniu pójde na impreze, a w drugim będę płaszczyć dupsko jak długo będzie mi się podobać. I GÓWNO WAS TO POWINNO OBCHODZIĆ.

tak sobie tłumaczcie ja mam kochanego męża ,dziecko i wszystko czego wy NIGDY nie bedziecie mieć bo nikt nie obdarzy uczuciem takie POCZWARY jak wy ;) miłego pisania do wieczora ;) maciek olejne zajęcie żeby udowdnić mi i innym ile czasu będziecie pisać na tym topiku:P good by przegrańcy

Gość Gabisienka,,,,
Jennifer kara to jak na razie ciebie spotkała :-D Takiego chlewu jaki masz w domu to nawet patologiczne rodziny nie maja! Do tego wspolczuje corce bo jej foty juz na kazdym pedofilskim forum szaleja :-D A sama tez za niewygladna nie jestes ściero 🖐️

Gość fffffffffffffffff12
jennifer8787*** (ilość tematów: 244, ilość postów: 6469) Kurwa mać :-O Trzeba mieć nasrane we łbie :-O

Gość Gość
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. O jaki chuj jest kłótnia. ? Niech sobie żyje swoim życiem, niech pomarańczki piszą, co piszą. To odwieczne prawo forum. Na każdym forum musi być ktoś jak jenny, jak pomaranczk itp. O ki chuj chodzi ? A tak z innej beczki to dziewczyna ma ładną twarz, w psychikę i jej życie nie wnikam i nie mam zamiaru wnikać.

Gość Do jennifer
Mąż cie nie kocha i pewnie jest z toba z powodu dziecka. Przesiadujesz tu całe dnie, nie zdziwiałbym sie jakby wogóle lał cie po ryju. Czujesz że sama jestes nikim, i dlatego dowartosciowujesz sie tu. Przegrałas juz na starcie ściero ;)

Mąż cie nie kocha i pewnie jest z toba z powodu dziecka. Przesiadujesz tu całe dnie, nie zdziwiałbym sie jakby wogóle lał cie po ryju. Czujesz że sama jestes nikim, i dlatego dowartosciowujesz sie tu. Przegrałas juz na starcie ściero Oczywiście pomarańczka, Och i jaka pewność w treści ;)

Stomatoloszka z powołania Paniczu, może Jennifer ma coś w sobie takiego, co zauroczyło jej męża że chciał mieć z nią dziecko? nie pomyślałeś o tym? Nie, nie pomyślałem, bo prawda wyglada inaczej. Nie kochał jej tylko z nią sypiał i zaciążyła. Więc jak była w ciąży, to wziął z nią ślub. Biedaczka złapała faceta na dzieciaka.

A ja u pomarańczy najbardziej lubię pięknie budowane zdania. Takie, jak to, na przykład: "A sama tez za niewygladna nie jestes ściero" :D:D:D:D

Gość Analna Amanda
Czego dokładnie oczekujecie od Jennifer? Wyrosła w patologiczno - pijackiej rodziny, wiecznie pijany ojciec robił jej awantury i lał czym popadnie. Nie mając żadnego moralnego autorytetu, dziewczyna szybko wpadła z pierwszym lepszym, urodziła dziecko i gnieżdżą się teraz dwóch pokojach. Czy naprawdę sądzicie że ktoś tak doświadczony przez los będzie rozumiał prawidłowości otaczającego go świata? Do tego sama od jakiegoś czasu zaczęła pić. Współczuć należy tylko jej córce że ma taką matkę :(

Ciekawe Jennifer, kiedy ci się popierdolą nicki i zapomnisz się przelogowac ze stomatoloszki. Swoją drogą debilny nick. STOMATOLOŻKA. Loszka, to zdrobnienie od lochy, co w zasadzie do ciebie pasuje.

Gość heheheheheheh
[zgłoś do usunięcia] Stomatoloszka z powołania ale chyba nie przespał by się z nią, gdyby czymś mu się nie spodobała, czy to urodą, czy strojem, czy zachowaniem? Ta dziwka pewnie dała sie wydupczyć za 1 piwo w wiejskiej remize. Ma gebe jak transwestyta. Wiec ladna NIE. Nie ma wykształcenia ani pracy, to co osiagneła??? NIC jest zyciowym i społecznym zerem.

Gość Analna Amanda
"ale chyba nie przespał by się z nią, gdyby czymś mu się nie spodobała, czy to urodą, czy strojem, czy zachowaniem? " Ile ty masz lat dziecko? Śpi się po pijaku i znając Jenni to zarówno ona jak i gach który ją przeleciał byli pijani jak bele. Zreszta nie wiadomo nawet czy to jego dziecko 🖐️

Stomatoloszka z powołania ale chyba nie przespał by się z nią, gdyby czymś mu się nie spodobała, czy to urodą, czy strojem, czy zachowaniem? Ale ty jesteś naiwna. Facetowi nie musi się zbytnio podobać kobieta, żeby się z nią przespał. Nie miał pod ręka innej, to ruchął tą. Jakby była jakaś lepsza, to by się zajął tamtą. Zapełniał obie pustkę i miał gdzie zamoczyć kutasa. Cipki wszystkie podobne.

Gość widzę że banda przygłupów
wciąż łyka projekcik dżennifer :D chylę głowę nad tymi wybitnymi umysłami :classic_cool: 🖐️

Ale ty jesteś naiwna. Facetowi nie musi się zbytnio podobać kobieta, żeby się z nią przespał. Nie miał pod ręka innej, to ruchął tą. Jakby była jakaś lepsza, to by się zajął tamtą. Zapełniał obie pustkę i miał gdzie zamoczyć kutasa. C*pki wszystkie podobne. Tylko że mógł ją po prostu zostawić, ewentalnie dać 300 zł alimentów. A on nie dość że się ożenił to jeszcze wybudował dom

Stomatoloszka z powołania NIC jest zyciowym i społecznym zerem. Tak o bogatych ludziach mówi wyłącznie biedota Serio? Ja nie narzekam na brak pieniędzy. I nie zazdroszczę tej idiotce. Wszyscy moi znajomi są znacznie bogatsi od tej biedne dziewuchy robiącej wszystko na pokaz, a w tle na fotach, aż bieda piszczy 🖐️

Stomatoloszka z powołania Ale ty jesteś naiwna. Facetowi nie musi się zbytnio podobać kobieta, żeby się z nią przespał. Nie miał pod ręka innej, to ruchął tą. Jakby była jakaś lepsza, to by się zajął tamtą. Zapełniał obie pustkę i miał gdzie zamoczyć kutasa. C*pki wszystkie podobne. Tylko że mógł ją po prostu zostawić, ewentalnie dać 300 zł alimentów. A on nie dość że się ożenił to jeszcze wybudował dom Ze względu na dziecko. jest bardziej odpowiedzialny od tej patologicznej dziewuchy.

Gość Analna Amanda
" A on nie dość że się ożenił to jeszcze wybudował dom" Ty chyba od wczoraj jesteś na tym forum...o domu który "za 3 miesiące będzie do oddania i zamieszkania" cała społeczność kafeterii wie od 2007 r. kiedy to Jennife zawitała na kafe. Więc nic nie jest ani budowane, ani zbudowane.

Gość widzę że banda przygłupów
Stomatoloszka z powołania wiem że jesteś idiotką bo dałaś już tego wyraz chyba ze 20 razy :D :D :D więc dużo od Ciebie nie oczekuję... ale wiara w dom dżennifer i jej historie to uwłacza nawet Twojej wybitnej inteligencji :) także popraw się w tej materii :D 🖐️