Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bramka barierka

Bramka zabezpieczająca- ma ktoś taką?

Polecane posty

Gość bramka barierka
Podniosę. Może ktoś ma taka lub podobną i mi odpisze bo koniecznie musze coś kupić.

Gość moze jednak ktoś ma
taką

Gość nikt nie używa
bramek?

identycznej nie mam ale mam dwie firmy lindam i coz mlody rozpracowal je bardzo szybko, w dodatku jedna wyrwal z haklami bo na niej sie wiesza jak wychodze :( w zlobku sa drewniane inne i tez je rozpracowal wiec zalezy od dziecka :)

Gość mama sama w domu...
ja mam taka kupiona w Lidlu http://fanlidla.pl/gazetka/2011.08.01.do.domu/2114,Bramka,ochronna,na,schody,ochrona,dziecka założyłam jak mały miał 6 miesięcy (zaczął raczkować) i jest do teraz a ma 2,5 latek mimo to że nie jest już potrzebna to jej nie zdejmujemy przynajmniej jak znajomi przychodzą z dziećmi to nie włażą mi na górę domu.

Gość hytrew
Mam taką naprawde super,maly ma juz 3 lata i jeszcze jest bo schody mamy strome.Polecam

Gość lindam mam
Dziecko 2,5 roku i nigdy nie rozpracowalo i nie otworzylo...

bo zalezy jakie dziecko :d ja dostalam lindam po 2 dzieci w idealnym stanie i tez jej nie potrafily otwierac, moj starszy do dzis ma problem z otwarciem a mlodszy nie :D

Gość bramka barierka
Dziękuję za wasze odpowiedzi. Kupiłam tą Lindam i zobaczymy jak się sprawdzi. Mam nadzieję że będę z niej zadowolona i mały pełzak nie będzie ćwiczył schodzenia po schodach zbyt szybko.