Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda2380

prosze o pomoc dla synka

Polecane posty

Gość wamp
SPIERDALAJ ZEBRACZKO SMIECIU ALKOCHOLICZKO SMIERDZACA PATALOGIO

Gość ta sama sytuacja co z ancia
:D Do tej pory nie napisala na pomocnych :D A dlaczego? Bo tam nalezy wyslac dokumenty do moderatorki potwierdzajace sytuacje. To zwykla naciagaczka jakich na kafe pelno. Na topiku anci tez dziewczyny byly ostrzegane i kilka sie dalo nabrac. Teraz sprawa jest na policji. Jak ktoras z was ma za duzo kasy to ja tez sie pisze na jakas przesylke :P

Gość no i naciagaczka jednak!
Nie napisala na pomocnych wiedac, ze trzeba bedzie dokumenty do wgladu moderatorce dostarczyc. A dokumentow nie ma bo cala historyjka to jedna wielka sciema :D

jezu kobieto uspokoj sie moze co? po pierwsze musze wklepac dokumenty na komputer i w piatek sasiadki syn mi to zrobi,niestety nie stac mnie by za to zapłacic wiec czekam na powrot jego z pracy. To ze Ty masz dobrze i w kazdej chwili mozesz wklepac cos na komputer nie znaczy ze kazdy ma i obserwuj co sie dzieje u Ciebie a nie oczerniasz ludzi nie wiedzac co i jak patrz dobrze najlepiej i zauwaz ze konto juz tam zalozylam !! no jestes strasznie uciazliwa i upierdliwa z igły robisz widły by tylko sensacja była :))

Gość asdfgju;p
magda cos ci powiem zostalam bez grosza przy duszy z 2 dzieci i dniami i nocami szukalam pracy na internecie ,a ty co robisz? wijechalam do uk bez slowa angielskiego zapieprzalam po 14 g na dobe i dalam rade, nie neguje ze chcesz pomocy w ten sposob ale cos jest nie tak ...wybierasz najlatwiejszy sposob.

od rana do 15 załatwiam sprawy i poszkuje pracy nie mam mozliwosci wyjechac zagranice ojciec dziecka sie na to nie zgadza,wiec poszukuje w internecie tez popoludniami Nie mysl ze ja ta pomoc chce codziennie/co miesiac czy jak tam myslisz chcialam jednorazowo bo wiem ze po nowym roku od marca sytuacja mi sie poprawi

Gość a to chcesz
abysmy cie az do marca utrzymywali? :O Co ci da jedna paczka z proszkiem do prania i kawalkiem kielbasy? Do marca nie wystarczy. Odpusc sobie kafeterie bo to nie forum pomocowe. Afer z naciagaczami bylo juz tu tysiace. Idz na te pomocne jak ci radzono. Napisz dzisiaj post, dowiesz sie jakie dokumenty sa potrzebne i cos dostaniesz na pewno.