Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlagamPomocy

STRACIŁAM UKOCHANEGO W WYPADKU

Polecane posty

Gość BlagamPomocy
Wiek jest teraz nieważny. Powiem tylko, ze był on starszy o pare lat Cięzko mi uwierzyc w to wszystko co sie stalo i też czasem myślę, ze to po prostu ktoś sobie zadrwił ze mnie. Gdy pytam jego tate o pogrzeb, mówi ze nie wie kiedy. Dowiedziałam sie też, ze nie moge na ten pogrzeb przyjsć i dowiedzieć sie gdzie zostanie pochowany. Podobno taka ostatnia wola.

Gość dziewczyno...
zjadły mi sie literki ale wiadomo o co kaman

Gość Eleeena
im dluzej czytam, sadze, ze sytuacja jest wymyslona . Przepraszam ale sadze, ze zartujesz z nas :-P

hahahahhahahahahahahahahaha obudź się!!!!!!!!!!!!!!! nie możesz iśc na pogrzeb, taka jego ostatania wola??:D przeciez zginął w wypadku :D w czasie operacji i zdążył wymamrotac to jak w brazylijskim serialu :D i przyjaciolska nie wie kiedy pogrzeb :D jezu, jjestes popierdolona , tępa, naiwna baba dobrze ci tak, za te twoja naiwnosc

Gość BlagamPomocy
Nie żartuje z Was. Chyba ktoś zażartował sobie ze mnie. Po prostu..

Gość BlagamPomocy
Ja sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć

Gość idiotyczne prowo very idiotycz
ne

Gość dziewczyno...
Kochana szkoda mi Ciebie bo dalej ktoś z Ciebie drwi. Jesteś młodziutka, naiwna, szukasz prawdziwej miłości, a ktoś tak robi z Ciebie durnia. Przestań już tam pisać, daj sobie spokój, mówię Ci, że takiej osoby którą 'pokochałaś' nigdy nie było. Albo to on dalej z Ciebie sobie jaja robi. Pomyśl, rodzinie umiera dziecko, a oni wchodzą na gg i piszą o jego śmierci jakiejś obcej dziewczynie? No przestań! Weź się w garść i znajdź sobie zajęcie.

Gość BlagamPomocy
Ale to wszystko takie prawdziwe sie wydaje. To jak pisał. Wszystko. Nawet pewien czas z moja mamą pisał, jak leżal w szpitalu. Czy to mozliwe, by ktoś sobie zadrwił aż tak?

Gość dziewczyno...
Weź się w garść i znajdź sobie zajęcie.

Gość ooooooooooohahahahaha
A to ciekawe, przez 3 miechy leżał w szpitalu a Ty nawet ani razu go nie odwiedziłaś??? Przeciez ponoć kochał Cie nad życie i pędził przepełniony miłością do Ciebie ? Czemu go nie odwiedziłaś? :D

Gość BlagamPomocy
Staram sie sobie to wszystko poukładać, to moje jedyne zajęcie. Zaufałam i "pokochałam" osobe, któej praktycznie nie znałam. Nie wiem czy on istnieje czy nie. Czy taki ktoś był czy nie. Już jakis czas temu cos wydawało mi sie podejrzane. Ale teraz te listy które dostaje. Które podobno on napisał jak leżal w tym szpitalu.. Ja nie wiem..

Gość Jestem w kropce+++++
:D

normalnie kuzva jaja, ktoś dziś pozakładał tyle provo typu CYGAN I POLKA itp,że normalnie szok, co otworzę to coraz lepsze, szkoda słów albo ten, chodzili wirtualnie, na gg ona uległa wypadkowi, a on umarł bo miał wypadek jadąc do niej po 3 miesiącach w szpitalu, pewnie na gg w szpitalu mu napisała że miała wypadek autorze tych provo napisz książkę to zarobisz kasę, szkoda tutaj twojego talentu

Gość BlagamPomocy
Nie odwiedzilam go, ponieważ jechał zza granicy i w szpitalu również leżał za granicą. Nie miałam jak go odwiedzić. Mialam wypadek pare miesięcy temu i teraz sama wracam do zdrowia. Niby pisał, pytal mnie czy moze wrócić do kraju i tu przejść operacje. Chciał sie mną podobno nacieszyć

Gość BlagamPomocy
Ja uległam wypadkowi! On chciał do mnie przyjechać i w drodze do Polski sam miał wypadek. Leżał w szpitalu prawie 3miesiace i ostatnio podczas operacji nastąpił zgon

Gość BlagamPomocy
Dostaje codziennie jakieś listy napisane przez niego, w których podkreśla że mimo jego śmierci mam iść dalej jakby nic sie nie stało

No a co z tym pogrzebem? Kiedy jest i kiedy jedziesz?

to dlaczego nie wysłał Ci tych listów od razu? Skoro z Twoją mamą pisał... Ty w ogóle wiesz jak on się nazywa? Mnie osobiście też się wydaje że on się już znudził, może wcale nie był za granicą, zmienił gg, nr telefonu i szukaj wiatru w polu :) Skoro rzekomy ojciec nawet nie wie kiedy jest pogrzeb, to jest to ewidentnie jakaś farsa i najprawdopodobniej żadnego pogrzebu nie ma... :( Szkoda mi Ciebie :( jesteś jeszcze bardzo młodziutka....

To naprawdę okropne, że Ty tak cierpisz, a jakiś rzezimieszek ma z tego niezły ubaw. Jeśli to nie prowokacja, to naprawdę uwierz że to wszystko to jedna wielka ściema. Za każdym razem COŚ staje na przeszkodzie że nie możecie się spotkać i na dodatek okaże się że to była taka wielka obustronna miłość, a nie będziesz wiedziała kiedy i gdzie jest jego pogrzeb. Żenua.

Gość tenitamten
Autorko, ktoś sobie z Ciebie okrutnie zażartował. Natychmiast przestań myśleć o tym chłopaku, bo on po prostu nie istniał. Ludzie serca nie mają, żeby innych tak wkręcać. ::O

Gość jabaabadu
Listy od niego jak masz się zachowywać po jego śmierci? No to ładnie masz

Gość meringer
rozumiem twoj ból pragne cie wspierac jesli pozwolisz

Dostaje codziennie jakieś listy napisane przez niego, w których podkreśla że mimo jego śmierci mam iść dalej jakby nic sie nie stało Pachnie mi tu jakąś prowokacją zainspirowaną książką/filmem "ps I love you":D No ale może nie mam racji, bo w sumie różnie to bywa.

Gość BlagamPomocy
Żadna prowokacja, moja historia

Wobec tego są dwa wyjścia: 1. Ktoś robi sobie Z Ciebie jaja, 2. To zdarzyło sie naprawdę, ale to jest małoprawdopodobne Trochę chaotycznie piszesz o tym wszystkim. On kontaktował się z Tobą z tego szpiatala?

Gość BlagamPomocy
I co ja mam teraz zrobić? A jak on naprawdę był i żył i naprawdę go straciłam?

Gość BlagamPomocy
Kontaktował sie, pisał smsy

Gość BlagamPomocy
Nie moge znać nawet daty pogrzebu ani nic. Podobno ostatnia wola.