Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

netgartoiPRAWDZIWA

KAFE JEDNAK JEST DENNE, TU KAŻDY KOGOŚ UDAJE..

Polecane posty

a wiesz od czego moi rodzice zaczynali? od malucha! więc łeb mieli skoro będzie ich stać na auto moich marzeń i zapewnienie mi przyszłości

hahhaa, domyslam sie z ekilknasacie lat temu kazdy zaczynał od malucha :D znaczy wiekszosc.. a 20 lat miec malucha to było cos... to ONI ZROBILI, ONI OSIĄGNĘLI A TY? oprócz opierdzialnych gaci, gnicia na akfe całymi dniami, ujawnieniem swoich danych to nic nie pokazałaś...:D szczycisz się ich trudem, bo sama masz gówno ..dziewczynoooooo :D

Jakie gówno? Wykształcenia sobie nie kupię. Zresztą całe życie gnić u rodziców nie będę, bez obaw.

a 20lat temu miec malucha to było coś.* chwalisz sie czy zalisz, prostaczko ... paniusia z bogatego domu .. ?:D wlasnie pokazujesz swoja wyniosłosc i brak klasy .. bo przysłoniła Ci ją mamona, poczttaj swoje wpisy ... a moze to Twoja wyobraźnia.. mądra dziewczyna nie chwali se co dostanie od rodziców- " auto moich marzen" sama zarób

wykształcenia.. hahaha lepiej skoncz to liceum a potem piertol piertol :D juz planuje auto, bo na studia daleko idzie.. zadbaj o teraźniejszosc, bo jeszcze Ci sie nóżka powinie i matury nie zdasz nie takie jak Ty znalam, a starsza jestem

12skizto-- kazdy wie, ze w dzisiejszych czasach nie trzeba sie wysilac zeby miec mgr przed nazwiskiem :D dobrze ci radze ...zakończ ta dyskusje !!! sory, ale taka prawda :)

Jakbyś rzeczywiście się tutaj sporo o mnie naczytała to byś wiedziała dlaczego tak piszę. Ale w sumie nie będę Cię wyprowadzać z błędu. W każdym bądź razie przekonałaś mnie w ocenie swojej osoby :):) Na drugi raz nie bierzcie kafe zbyt serio :):)

Gość adeawfre
to jest typowy tok rozumowania rozpieszczonego dzieciaka, który miał wszystko pod nosem i bedzie miał nadal do końca swych dni

Pokazałaś ile masz jadu w sobie i ze rzeczywiście zazdrościsz. Zaczęłaś mnie wyzywać kiedy ja spokojnie napisałam sobie piękne story czyjegoś życia. Podeszłaś do tego mega emocjonalnie, ale po co? Nawet gdyby tak było to tego nie zmienisz. Świat tak jest urządzony. Łykacie wszystko jak młode pelikany podczas gdy ja się turlam po podłodze. Serio myślisz, ze pisałabym tutaj o firmach moich rodziców? Chyba na głowe upadłaś i to z 10 piętra. Fakt faktem moi rodzice mają sporo pieniędzy, ale nie wkopię się z tym czym sie zajmują. Auto dostanę faktycznie, ale na tym koniec pomocy. Bo jak to moi rodzice mówią ''my też nic nie dostaliśmy'' Pozdro, zazdrosna lwico. Teraz to chyba twoja twarz ma odcień purpury HAHAHAHAHAHAHA.

czyjegos zycia:D hahaha przeciez uato dostaniesz i sa zamozni :D hahahaah :D jzu sie nie tłumacz , przegrałas walke i sie tłumaczysz... boze, dziewcyzno dorosnij dorosnij :D czytałam o tobie sporo, ciagle gdzies cie szmacili i nie bez powodu ... wstydziłabym sie z amoja córka jakby sie tak nie szanowała w necie:O

Ale masz kiepską ortografie, kobieto. Do kafe podchodzę z dystansem i mogę operować swoim wizerunkiem jak chcę. Kiedyś uważałam na to co piszę, z kim, gdzie i o czym. A teraz sie śmieje. Tym bardziej, ze moi rodzice, znajomi mają mój nick i mogą wszystko czytać. PS. Co to za walka? Z człowiekiem w sieci? Dla mnie żadna. Oddzielam real od wirtualu. Tak będzie zawsze.

Ja Cię tylko sprowokowałam co ostatnio często mi sie zdarza. Szaro za oknem to i nie ma co robić :D:D:D I to chyba dało Ci lekcje, że to tylko internet i każdy może być kim chce? :):) Tymczasem spadam spać, bo niestety ( cóż ja zazdroszczę tym osobom) ciepła posadka u rodziców mnie nie czeka. Dobranoc :):)

12skizto ---'' Podeszłaś do tego mega emocjonalnie''. przeczysz samej sobie :O tłumaczysz sie w kazdym poscie :O to dowod na to ze podchodzisz do tego emocjonalnie :O gdyby bylo inaczej olałabyś temat :O brakuje ci argumentow. dowod - po kilkunastu postach zauważasz błędy ort. :O myslalam ze masz troche oleju w glowie. !!! milego wieczoru