Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

7 minut temu, Megi_ona napisał:

Widzę bojowa psina tylko bym się bała jej trochę 😁 

Trochę minie czasu zanim się oswoi ze mną , bo też obawy mam i górą mięso rzuciłem. 

24 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Jutro wam pokażę dziewczyny coś czarnego że zwierząt jak dowiozą mi. Też bojowa rasa.

A i jeszcze koty ale ciężko im fotę zrobić chyba że będą spać że mną. 😊

🤣🤣🤣

• Like 1
  • Haha 1
  • Confused 1

1 minutę temu, Pszemek napisał:

Czemu to zdjecie tak wygląda jakby było kalkulatorem robione? Wycinasz kadry z jakichś filmików jak cyganka, żeby kradzionej foty nie wyszukali? 🤣 A pamietasz jak wrzucałes jak ci niedźwiadki oponę gryzą w Yukon Kanada? 🤣🤣🤣

No mam też nadzieję że tam widzisz jakim telefonem robione i lokalizację to w końcu będziesz konsekwentny w tym co miałeś zrobić. 😁Czy bilet ci kupić Ukraińcu na PKS, bo mama z renty chyba ciężko ma cię utrzymać 😁

11 minut temu, Pszemek napisał:

🤣🤣🤣

No to z czego masz na życie niebieska karto pochwal się matka cię utrzymuje, a ty incelu siedzisz na wykopie całe dnie i tutaj na multikontach, że nawet salowa cię wyjaśniła alkoholiku 😁

44 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Mam nadzieję że dbasz o zdrowie Małgosiu 😉

Muszę, czasami sił nie mam i się tym bardzo denerwuje (  ta nasza służba  zdrowia...🙄  )

• Like 1

23 minuty temu, Pszemek napisał:

🤣🤣🤣

Faktycznie ciężko żeby zapozowały 🙂 Ja mam fotki moich dwóch byłych na pamiątkę.Śliczne.  

54 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Nadal nic bo kaukaske rosyjską mi przywieźli smutni goście i siedzi już w kojcu. Obiecałem i obczaj na avku roczna sztuka ciekawe czy mnie nie pogryzie , bo jest bojowa.

Roczny pies już rozróżnia kto jest obcy a kto swój, tu będziesz musiał być stanowczy i pokazać kto jest panem bo w przeciwnym razie pies będzie rządził Tobą, a to nie jest mały pies że można mu pozwolić na wszystko. 

• Like 3

2 minuty temu, Pearl napisał:

Faktycznie ciężko żeby zapozowały 🙂 Ja mam fotki moich dwóch byłych na pamiątkę.Śliczne.  

Jest noc oświetlenie słabe i telefon taki którego nie będzie się żałować jak się uszkodzi. 

Nie spodziewaj się wiedzy i głębszych refleksji po bezrobotnym ukrze który ma problemy z alkoholem i niebieską kartę za znęcanie się nad matką.

4 minuty temu, Tajemniczy On napisał:

Roczny pies już rozróżnia kto jest obcy a kto swój, tu będziesz musiał być stanowczy i pokazać kto jest panem bo w przeciwnym razie pies będzie rządził Tobą, a to nie jest mały pies że można mu pozwolić na wszystko. 

Zgadza się , ale ja już mam Amstaffke która była ponad roczna i obecnie przyjaciółką jest. Ale to zajęło kilka miesięcy zanim oswoiła się. Kot by się nie przyzwyczaił, ale pies jest inny. 

59 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Nadal nic bo kaukaske rosyjską mi przywieźli smutni goście i siedzi już w kojcu. Obiecałem i obczaj na avku roczna sztuka ciekawe czy mnie nie pogryzie , bo jest bojowa.

No roczny pies to już nie szczenie, jeszcze taka rasa. Musisz bardzo łagodnie do niej podchodzić.

2 minuty temu, Иван Шлюга napisał:

Żadne z tych kont nie jest moje, ty opóźniony intelektualnie, niedołężny staruchu😄

Twoje twoje było konto Rysiek kaczkowy nie udawaj głupszego niż jesteś niebieska karto😁

A za znęcanie się nad matką nie powinieneś mieć życia tutaj i na realu.

2 minuty temu, Pearl napisał:

No roczny pies to już nie szczenie, jeszcze taka rasa. Musisz bardzo łagodnie do niej podchodzić.

Mogłem szczeniaka kupić ale zanim podrośnie to potrwa, a zależy nam na młodych , bo szczeniak oscyluje w granicach 5- 8 k z rodowodem rzecz jasna.

5 minut temu, Иван Шлюга napisał:

Poza tym dla mnie to nie wygląda na screena, tylko zdjęcie z twojej motoroli po matce 😄 mógłbyś w końcu iść do pracy i sobie jakiś normalny telefon kupić 😄

Swoją drogą na codzień nie widzę lepszego fona niż Motorolka poczciwa byleby dużo ramu i androida. A kasę będę trwonił jak dziewczynę poznam i z nią zamiast na telefony które łatwo uszkodzić. Kompletnie życia nie znasz ukrze na utrzymaniu matki. 

20 minut temu, Pearl napisał:

Muszę, czasami sił nie mam i się tym bardzo denerwuje (  ta nasza służba  zdrowia...🙄  )

Ja prywatnie chodzę jak coś pomimo że mam ubezpieczenie , ale to głównie badania się robi i jak zwykle niedobory żelaza bo się mięsa nie je. 

5 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Mogłem szczeniaka kupić ale zanim podrośnie to potrwa, a zależy nam na młodych , bo szczeniak oscyluje w granicach 5- 8 k z rodowodem rzecz jasna.

Jeszcze chooj się para pseudo-hodowlą jak ostatni menel wiejski 🤣🤣🤣 Rodowód to ten biedny pies będzie miał jak mu narysujesz 🤣🤣🤣

4 minuty temu, Pszemek napisał:

Jeszcze chooj się para pseudo-hodowlą jak ostatni menel wiejski 🤣🤣🤣 Rodowód to ten biedny pies będzie miał jak mu narysujesz 🤣🤣🤣

Możesz sobie pomarzyć razem z kupą i sio z tematu, bo jak zwykle kwas robisz toksyku.

1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Możesz sobie pomarzyć razem z kupą i sio z tematu, bo jak zwykle kwas robisz toksyku.

Do Animalsów cię powinni podać głupi chóju 🤣Już wiadomo z czego miałeś kasę na suchy chleb dla ćpuna gdy bezrobotny napitalałeś na forum i płakałeś, że ci się z dziurawego dachu na łeb leje 🤣 Z rozrodu psów i nielegalnej farmy szczeniaków 🤣

55 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Trochę minie czasu zanim się oswoi ze mną , bo też obawy mam i górą mięso rzuciłem. 

Ale dasz radę napewno i niedługo będzie z tobą spał 😁

Przed chwilą, Megi_ona napisał:

Ale dasz radę napewno i niedługo będzie z tobą spał 😁

A ty jesteś wiecznie pijana czy po prostu niedo jepana mózgowo? 😂

31 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Zgadza się , ale ja już mam Amstaffke która była ponad roczna i obecnie przyjaciółką jest. Ale to zajęło kilka miesięcy zanim oswoiła się. Kot by się nie przyzwyczaił, ale pies jest inny. 

Dlaczego kot nie? Dokładnie 4 lata temu przyniosłam 10 miesięcznego kocurka ze schroniska.  Od pierwszego dnia poczuł się jakby był u nas od zawsze. Kwiatki mi tylko powywracał stojące na początku, bo się nudził.

W pierwszym dniu w nocy wylazł mi przez okno przez uchył na balkon  😄 Teraz się śmieję ale nie było mi do śmiechu, jak coś rano skrobało po oknie, a to on, myślałam że to jakiś szczur !  No i też dobrze że to balkon był, jakby inne pomieszczenie to nie wiem czy by też wyskoczył. Po tygodniu na smyczy go oprowadzałam na podwórku bo co rusz kwiatki były zrzucane.Tak chciał na zewnątrz iść. Po balustradzie mi chodził na balkonie Do tej pory tak zrobi jak deszcz pada i nudy czuje 😄

3 godziny temu, Tajemniczy On napisał:

Skoro mam trzy żony to dziwisz się mi że padam bez słowa pożegnania? 😜🤣

Choć było pochmurno i chłodno to był miły od samego rana 😉 A Tobie jak minął dzień? 😉

Nic Cię nie usprawiedliwia 😜😄

A dzięki, mi minął też miło, choć aktywnie,  obowiązki obowiązki obowiązki domowe 😊 za to jutro... leżę i kwitnę 🤣

18 minut temu, Pszemek napisał:

Sam sobie wybierz 😂

• Haha 1

45 minut temu, Tajemniczy On napisał:

Ja niestety ulegam moim pupilom, daje im sobie wejść na głowę.  Kocham je bardzo i niestety to czyni mnie słabą i niekonsekwentną wychowawczo. Dlatego dobrze ze nie mam dzieci, nic dobrego by z nich nie wyrosło 😄

24 minuty temu, Pszemek napisał:

Do Animalsów cię powinni podać głupi chóju 🤣Już wiadomo z czego miałeś kasę na suchy chleb dla ćpuna gdy bezrobotny napitalałeś na forum i płakałeś, że ci się z dziurawego dachu na łeb leje 🤣 Z rozrodu psów i nielegalnej farmy szczeniaków 🤣

Przestań wyzywać. nie umiesz żyć bez he/jtu co? !  Nawet gdyby, to co? Koło mnie mieli hodowlę groźnej rasy. Nawet mojego niegdyś rozszarpały, dużego psa nie dało się  go poskromić, on pokonał ogrodzenie z drutami kolczastymi byle lecieć do suk, bardzo łagodny dla ludzi ale pies na ... su / ki 😄         

Edytowano przez Pearl

1 minutę temu, parabatai napisał:

Ja niestety ulegam moim pupilom, daje im sobie wejść na głowę.  Kocham je bardzo i niestety to czyni mnie słabą i niekonsekwentną wychowawczo. Dlatego dobrze ze nie mam dzieci, nic dobrego by z nich nie wyrosło 😄

Dzieci by i kochały Ciebie i te zwierzaki. A co dzieci by przyprowadziły do domu to i Ty byś polubiła, tak to jest 🙂

22 minuty temu, Pszemek napisał:

Musisz mieć niezły ból dupska , bo wtedy zawsze ci się ulewa i zaczynasz brzydko bluzgać 😁 

3 minuty temu, Pearl napisał:

Przestań wyzywać. nie umiesz żyć bez he/jtu co? !  Nawet gdyby, to co? Koło mnie mieli hodowlę groźnej rasy. Nawet mojego niegdyś rozszarpały, dużego psa nie dało się  go poskromić, on pokonał ogrodzenie z drutami kolczastymi byle lecieć do suk, bardzo łagodny dla ludzi ale pies na ... 😄         

Naprawdę wierzysz że ten bezrobotny ukr coś wie o życiu i realiach skoro jego oknem na świat jest incelski wykop i multikonta tutaj 😁

2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Musisz mieć niezły ból dupska , bo wtedy zawsze ci się ulewa i zaczynasz brzydko bluzgać 😁 

A kto, bo tej gadziny chyba jeszcze w akcji nie widziałam 😄

25 minut temu, Pszemek napisał:

Niech zgadnę kolejna cię pogoniła z priv i musisz odreagować dlatego się prujesz do niej 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się