Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana.84

Wyglad matki- nie moze byc za dobrze?

Polecane posty

Gość do jagody ...... ....
Jagoda dziecko drogie ty juz lepiej nic nie pisz bo inteligencja to ty nie grzeszysz.

Gość do jagody ...... ....
twoja "inteligencja" jest dosc znana na forum. Nie ja jestem okrzyknięta najwiekszą pi...... forum

Gość nie tylko z tym tekstem
sie osmieszyla, czytalam wczorajsze jej wpisy, w tym takze jak swoje malutkie dziecko zlala gdy mialo goraczke i majaczylo, i bylo cale obolale,od choroby,tylko dlatego bo marudzilo ,ona jest jakas nietegest, albo prowokator durny,Jeszcze w innym temacie wypisywala w obronie kosciola ze zgadza sie z nimi iz nie potepiają przempocy domowej albo kryli pedofilie dziecieca bo to wedlug niej jak i kleru jets normalne :o

do jagody ...... .... , po wpisie podejrzewam , ze jestes autorka tego tematu :O wiec pozostawie Twoja wypowiedz bez momentarza. :(

Gość nie tylko z tym tekstem
ana.84 too prowokator i nic wiecej, jej wpisy duzo razy zaprzeczyly wczesniejszym wpisom, ostatnio pisala ze ma corke w wieku 10 lat ,pozniej w wieku 12, jeszce kiedy indziej ze 6 letnia a teraz ze 4 :Di i jak to pisze ze tlko ma jedne dzieic, szkoda ze w roznym wieku, chyba ją szatan opetal tak mysle :D

Gość larysa26
autorka jest popieprzona choćby założeniem tego tematu.Ja też jestem super zadbana,szczupła,nie widać po figurze ciąży przebytej ale nie zakładam o tym durnych tematów,że może coś ze mną nie teges bo patrzą na mnie z zazdrością!idiotka skończona.

ale tu ktos niezle sciemnia na moj temat, ze niby popieram bicie i pedofilie, gdzie tak napialam, powtarzam GDZIE. nIE POPIERAM BICIA, DLATEGO ZALOZYLAM WATEK BO ZROBILAM TO PIERWSZY RAZ I MIALAM WYRZUTY SUMIENIA. ZADZIALALO ALE BEDE TEGO TERAZ UNIKAC. A na tym forum widze pisza prawdziwe psychole.

i od idiotek wyzywacie? co za ludzie, jak to was swiadczy tepe jędze. Mi tez zwaracala babcia uwage zebym sie inaczej ubierala, moje znajmome mowily mi ze "nie wygladam jak mama", i to z tad nabralam podejzen ze moze wygladam nie tak jak wpoinnam. A i nie wiem po co te klamstwa ze ja sie podszywam pod kogos i ze pisalam ze mam dzieci w innym wieku. Ja tego nie rozumiem co wam daje PIANIE TAKICH KLAMSTW???? szukacie obie kogos na forum kogo jest podstawa chocby najmnijesa a by zjechac, zdolowacc (nie udalo wam sie), i sprowadzic do swojego poziomu? wspolczuje wam takiego sensu zycia

Gość eeeeeeeeeeeee..........
a gdzie rozumek się podział????????? No faktycznie to ci masz problem

forum jest anonimowe i mozna tu pisac kazda mysl i kazdy dylemat jaki przychodi do glowy. Mi zarzuca sie ze nie wygladam jak matka czego nie rozumialam do tej pory, ale nie zaprzatalo mi to glowy na codzien. Gdy weszlam na forum o matkach i widze ze kazda nawet glupote mozna tutaj wyciagnac na forum i sie spytac co inni mysla to i ja pomyslalam ze zrobie to samo. W koncu takie forum. Bo dyleta glupi, przyznaje, dlatego nie chcialam miec takich dylematow i juz je mi rozwialyscie (znaczy sie watpliwosci), a forum tez glupie. Juz widze te kapiace jadem, rozlazle, niezaspokojone sfrutrowane matki ktore tylko czekaja aby komus tu dowalic.

i TAK CHCIALAM SIE TEGO DOWIEDZIEC, ze wygladac dobrze bedac matka to nie oznacza nic zlego. i tylko TYLE.

Gość Baba z piekła rodem
uderzyła córke bo nie chciała przyjąć antybiotyku, a dziś ma problemy że wygląda za młodo, autorko ty masz problemy z glową??? ty masz 27 lata, a teksty i postępowanie gimnazjalistki :O po pierwsze to dzieciaka NIE BIJ!!!! po 2. obetnij sobie te włosy na super fryzurke. po 3. zacznij nosić kiecki, to ty będziesz heppi, faceci na ulicy będą sie obracać, a i mąż się też pewnie połasi i ucieszy, a ty przez to może się dowartościujesz. po 4. nie zawracaj doopy problemami które są wręcz śmieszne i infantylne. ps. a jak jeszcze raz uderzysz dziecko jak nie wypije antybiotyku, to życzę ci żeby mąż ci za dziecko oddał z liścia. alleluja.

PROBUJESZ MI DOWALIC ZA TO ZE DALAM KLAPSA DZIECKU? odpierdol sie od mojego dziecka glupia, nienawistna suko. Jest szczesliwym dzieckiem i mam dobre wyczucie co jest dla niej dobre. Za klapsy ja przeprosilam i umowilismy sie ze juz tak nie bedzie, a dzisiaj wypila pieknie leki. Ale bedziecie mieli jeszcze dlugo uzywanie co???? debilki, bo inaczej was nazwac nie mozna.

Gość Baba z piekła rodem
suko??? odpierdol się??? - no cudownie język rynsztokowy! nie wyzwałam cię ani w jednym wyrazie. To raz. A dwa - pytasz - odpowiadam. Nic nie mam do twojego dziecka, ino do twojego zachowania, widzisz różnice? Opanuj się, bo trąci czymś niezrównoważonym :O

odniosam sie tez do innych nie tylko do ciebie, i kazdego by to wytracilo z rowanowagi jak za zadanie pytania wyzywa sie go od idiotek.

Gość Baba z piekła rodem
aaa już wiem co cie tak zabolała, że napisalam że przy następnym razie uderzenia dziecka żeby ci mąż dał z liścia, to cie tak boooooli! hhahaha luz, widzisz teraz wydzwięk?! ty masz prawo uderzyć dziecko, ale ciebie nikt nie ma prawa tknąć heheh dobre sobie. Swoista nagle samoobrona słowna przed moim porównaniem do bicia ciebie.

Gość Baba z piekła rodem
ja nie jestem wszyscy i w moim poście nie znajdziesz wyrazu - idiotka, no sorrry, ale z a to w twoim poście epitetów tyle nadzianych - jak to Kargul powiedział jak dobrej kaszy skwarków :D

Gość Rimel
czytam i czytam ten wątek i oczom nie wierze jak ku**a z prostego, niewinnego wątku mozna zrobic walke. Alez wy macie nudne zycie skoro wynajdujecie rozne wpisy, analizujecie, porownujecie z innymi wpisami tej osoby i sie tym jaracie. Nparawde szacun...... frustratki.

Gość 54455445
ona nie dala klapsa dziecku ale kilkkrotnie je uderzyla a nie raz, ewidentnie widac ze stracila panowanie nad soba,jesli na jednym czy dwoch nie poprzestala, i to chore obolale dziecko ,ktore jak wszystkie są podczas choroby markotne i kaprysne, a ta juz wtlukla dziiecakowi psychopatka :o Rowniez czytalam co wariatka pisala o diablach, o klerze jaki ma pogląd wobec nich do tych spraw ktore kosciol zataja bądz popiera, jakas nawiedzona despotka

chcialam sie dostosowac do ogolnego tony polowy wypowiedzi tutaj. Moj partner przyznal mi racje, ze inaczej sie nie dalo choc on calym soba za biciem nie jest. Ale mala jest BARDZO uparta, i choc mam dduuuuzo dobrej woli i cierpkiwosci to tym razem jak wypluwala lek ktorego jest wymierzona ilosc oraz krzyczac mi w twarz ze NIE wypije, postapilam jak postapialam ale zadzialalo. i tak, na niektore czasem nie ma innego sposobu.

i prosze mi pokazac GDZIE NAPSIALM CO O KLERZE???? bo ja te jestem przeciwna pedofilii i wszytskiemu temu czym kler NIE powinien sie zajmowac. Tu wyzej jestes jakas nienormalna, ja nawet nie bralam udzialu w dyskusji na takie temat! i ciesze sie ze ktos zauwazyl co sie dzieje na tym watku, napawa optymizmem.

a to co napisalam w tamtym watku o chrzcie pokazuje tylko to ze jestem osoba wierzaca, i wcale sie tego nie wstydze. Czy dlatego jestem dewotką? co za ludzie

Gość 54455445
ale to bylo chore obolale marudne dziecko rozumiesz to? wiesz ze podczas choroby kazdy ruch noga lub reka to jest rwanie kosci i miesni, a mimo tego ty jeszce dziecku wlalas i to wcale nie klaps.Do zdrowego dziecka, jak najbardziej podczas jego upartosci w ostatecznosci mozna tak postapic ale nie chore goraczkujące majacace jak sama pisalas

Gość 54455445
jesli jestes osoba wierząca to dlaczego bluznisz ,klniesz wyzywasz, boijesz???? jakim prawem nie stosujesz sie do dekalogu i przyakan KK?? jestes wlasnie dewotka bo tak w poelni popierasz kosciol, startszysz ludzi szatanami a lamiesz wszelkie przykazania będąc agresywnym,, wyklinając i obrazając ludzi, moze pani ksocielna trzymaj sie przykazan ustanowionych poprzez kosciol jelsi naprawde jestes taka wierzaca

teraz napisze cos co spowoduje ze az zlapiesz sie za glowe: na codzien nie zluznie, i az jestem w szoku do jakiego stanu doprowadzilyscie mnie, KOEBIETY, MATKI!!! na tym forum. Zaluje ze znizylam sie do waszego poziomu, bo taki sie do mnie odnosicie ze rownie dobrze mozecie i bluzgac. Bede musiala sie z tego wyspowiadac...ojeeejjj niesamowiet doprawdy

Gość supeer odzywki katoliczko
.**ol sie od mojego dziecka glupia, nienawistna suko. .... O to jest prawdzie katolickie wychowanie, to pisze osoba wierząca ktora tak broni instytucji kosciola i uznaje siebie za osobe wierzaca ,ktora przestrzega scisle okreslonych reguli przykazan, Widac twoja hipokryzje ze do ksociolkka to latasz , zyjesz w instytucji katolickiem a mimo po twoich wpisach nie widac abys szanowala przyklazania ,trzymala sie ich, i respektowala je :oWiec po jaką cholere uwazasz sie za osobe wierząca jesli w dupie masz ich przykazania ,i nie stosujesz sie do nich dewoto ??

sama nie wiem po co mnie rozliczacie tak??? co wam to daje?? jakas chora satysfakcje ?? dziecko udrzylam, prawad, zaluje, tez prawda, ale z perspektywy czasu wyplula by mi cala butelke lekow a musze dodac ze na dokupywanie co rusz nowych mnie teraz przy swietach nie stac. Pytalam ja potem, bo duzo rozmawiamy, czy ja bolalo, powiedziala mi ze "troche" ale zebym juz tego nie robila, i tak sie umowicili, bo moje klapsy tylko dla efektu a nie dla bolu, to byly raczej klepniecia tylka, ktory swoja droga ma bardzo (naturalnie) zamortyzowany.

i tak, grzesze codziennie, co tydzien prawie sie spowiadam i szczerze grzechwo zaluje, nie pamietam kiedy ostatnio (chyba jak bylam niewierzaca jeszcze) klelam. i na tym poscie koncze moje tlumaczenie sie sfrustrowanym matkom na tym forum. A moj facet powiedzial, nie pisz tego watku bo cie zjada, i mial racje.