Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauuullinek

PODOBAJĄ WAM SIĘ TAKIE BARDZO DŁUGIE WŁOSU U KOBIET?

Polecane posty

Gość pauuullinek

JAK W TEMACIE, KOBIETKI JAKIE JEST WASZE ZDANIE O TAKICH NAPRAWDĘ BARDZO DŁUGICH WŁOSACH? NIEMAL DO PUPY? BO FACECI SĄ ZACHWYCENI I UWIELBIAJĄ JAK NAJDŁUŻSZE WŁOSY U KOBIET OCZYWIŚCIE NIE KAŻDA MOŻE MIEĆ TAKIE WŁOSY CHODZI O COŚ TAKIEGO: http://media.tumblr.com/tumblr_lcezskqTIz1qzehrh.jpg http://www.blaugranas.com/media/galeria/25/7/8/3/2/n_f_c_barcelona_varios-2292387.jpg http://4.bp.blogspot.com/_bIA0KrI__VY/TDqXpYhedMI/AAAAAAAAAMA/UKWxZdSHya8/s400/antonella+roccuzzo+lionel+messi+beach+photo.jpg

Gość do you have?
dla mnie koszmar, nie wyobrażam sobie dbać o nie, poza tym to nie jest ładne, taki wsiowy ogon

Gość fajnyfacet087.
mi się podobają krótkie, takie za policzki maks do ramion :)

Gość gnidaIDA
kurva! następna idiotka zaaferowana tym, co lubią faceci. skąd wy się bierzecie tępe cipy? może byś się zainteresowała tępaku co sama lubisz i czego sama chcesz od życia oprócz przypodobania się jakiemuś kolejnemu co w tobie zamoczy? co za such bez ambicji

nie podoba mi się. Jakoś w pewnym momencie to się obleśne robi. Dlatego ja swoje ścinam :):)

ja zapuszczam włosy narazie mam do cyców:d takie długie sa ladne jak sa np lekko pofalowane lub ogolnie jakos przemyslane, bo niektóre babki maja takie brazowe proste długie wlosy ktore fruwaja im po twarzy, i to nie wiem czemu przypomina mi grzywe konia:D włosy długie ok tylko w ładnym kolorze, ale wiadomo ze niewygodne to troche. Boze jak ja to głupio napisalam:D:D

Gość kwartnik
bo najpiękniej wygląda kobieta z długimi rozpuszczonymi włosami na bialej poduszce :) a gdy kobiety nie znały cyckonoszy to czym swoje diamenty zasłaniały ?

Gość jestem facetem i mi sie
podoba :) uwazam, ze w ogole krotkie wlosy NIE sa kobiece, a te postrzyzone w rozne czesci swiata to juz w ogole katastrofa :O kobieta powinna miec wlosy min do lopatek :)

Gość kwartnik
zrób doświadczenie obetnij się na łyso i wskocz w kalesony i załóz wielkie okulary :)

. ŚLICZNE! a dziewczyna jest modelką , jej facet to Messi, najlepszy piłkarz świata:) oglądałam wywiad z nimi, on mówił, że zwrócił na nią uwagę właśnie przez te włosy:))) są śliczne, błyszczące- myślę, że wyróżniają tą dziewczynę;) podobają mi się też włosy Kardashianek...też mają takie długie;) http://www4.images.coolspotters.com/photos/240042/kourtney-kardashian-and-long-hair-gallery.png

Gość śpiewajmy razem now!
Jest taki dzień Bardzo ciepły, choć grudniowy. Dzień zwykły dzień W którym gasną wszelkie spory. Jest taki dzień W którym radość wita wszystkich Dzień który już każdy z nas zna od kołyski Niebo Ziemi, Niebu Ziemia Wszyscy wszystkim ślą życzenia Drzewa ptakom, ptaki drzewom Tchnienie wiatru płatkom śniegu. Jest taki dzień tylko jeden raz do roku Dzień zwykły dzień który liczy się od zmroku Jest taki dzień gdy jesteśmy wszyscy razem dzień piękny dzień dziś nam rok go składa w darze. Niebo Ziemi, Niebu Ziemia Wszyscy wszystkim ślą życzenia A gdy wszyscy usną wreszczie Noc igliwia zapach niesie.

Gość sisi mal.
bos głupia! ja mam włosy do pasa, geste i zadbane choć kosztuje mnie to sporo czasu, nerwów no i kasy, ale za nic nie obetnę

Teraz mam do pasa i widzę, że są o wiele zdrowsze. Dobrze im to zrobiło. Poza tym, ile można nosić jedną fryzurę? Ja miałam takie długie włosy od 10 lat.

Gość ptasiek nastroszony
u wysokich szczuplych Dziewczyn o smuklej twarzy i szyji

Gość sisi mal.
ale długie włosa mozna wycieniować, albo obciac grzywkę, kucyk, kok, jest wiele mozliwości, ale generalnie uważam, że kobieta powinna miec dlugie wlosy w ty nasz cały urok :)

Gość MałaMi^
nieeee za długie

Gość Sheeeen
Długie włosy są piękne. Sama zapuszczam, teraz mam do połowy pleców. Moje włosy są ciemne i lśniące, pocieniowane, z przody krótsze z tyłu dłuższe i krótsze pasemka pięknie się układają. Zapuszczam tak by najdłuższe z włosów sięgały do pupy. Najważniejsze by o nie dbać!!!

Gość odrobina ocen obiektywnych
Nigdy nie zaszkodzi, można być całkowitym indywidualistą z tunelem fi 60 w obu uszach i tatuażem na czole, ale ani to ładne ani ciekawe. Więc sugerowanie się tym co lubi płeć przeciwna jest jak najbardziej wskazane.

Gość Jak to mowia
Włosy dłuższe niż do łokci u babki po dwudziestym pierwszym roku życia zaczynają być śmieszne. Ja znam raczej gości którym moje długie włosy się nie podobają jakoś szczególnie, często pytają, czy są prawdziwe (mam bardzo, bardzo gęste, zdrowe, błyszczące włosy w kolorze jasnego blondu - totalnie naturalne, tylko zadbane :-) ). Sięgają mi za łopatki i czasem zapuszczam, czasem obcinam. Ale dłuższe, przy mojej gęstości, to raczej odpadają. A gdyby jeszcze się kręciły, chyba bym zwariowała z nimi. Więc długie ogólnie ok, ale nie za długie.

Lubię długie włosy, ale te w przykładowych linkach były nieciekawe... Choć te pierwsze wyglądały na całkiem zadbane, nawet mi się podobały. Za długie włosy wydają się rzadsze, są zniszczone i zlepiają się we wstrętne strąki. Moim zdaniem dziewczyny powinny mieć włosy najdalej do połowy pleców. Wtedy jeszcze wyglądają nieźle :)

Gość venge.
nie, zwłaszcza jak leżą kudły w wannie albo na posadzce

Ja mam włosy do pasa i takie uwielbiam. Jednak nie znoszę jak są jeszcze dłuższe i zaraz skracam do mojej stałej długości....Mój mąż jest najlepszy bo zawsze jak wybieram się do fryzjera to przeżywa, że mi za bardzo skróci :D Ja włosów nie farbuję i myję zawsze łagodnymi, ziołowymi szamponami. Nie lubię siebie w krótkich włosów i w ogóle zawsze podobały mi się długie...

. jasne, że nie każda z nas może mieć długie włosy- jeśli ma się "trzy na krzyż" to lepiej je ładnie pocieniować, by zwiększyć ich objętość;))) to samo dotyczy włosów kręconych- takie długie są już ciężkie i nie kręcą się ładnie... ale jeśli ma się gęste, zdrowe, błyszczące włosy- to jak najbardziej można nosić do pasa i nawet dłuższe:)

Gość madra i to bardzo
mozna nosic jak ktos chce ale jak czytam ze kobieta powinna miec dlugie wlosy to co to ma byc w ogole??? jestescie beznadzieni ztymi swoimi problemami tak mis ie strasznie nudzilo weszlam na kafe i tylko mi cisnienie podskoczylo wesolych swiat i zycze rozumu w tym nowym roku

Gość Sheeeen
Jeśli ma się rzadkie włosy to zawsze można pocieniować i lekko tapirować i też wyglądają ładnie. Natomiast cięcie powyżej brody uważam za niezbyt pasujące kobietom.