Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksuuu braaak

Dziewczyny jak długo zyjecie bez seksu? :(

Polecane posty

Gość seksuuu braaak

ja 1,5 roku................ masakra.... :(

Gość njun nujn
5 dni

Gość fgfkkjllifdfd
JA 4 mc i cipieje :

Gość sekutnico 10 miesiecy
to nie tak dlugo

Gość młoda mężatkaaa
kilka tygodni, mając męża porażka :O

Gość seksuuu braaak
ja prawie nigdy sobie sama dobrze nie robie, bo nie lubie tego :O mam juz dosyc, tak mi sie chce bzykac ze masakra :O

Gość a ja sama sobie zrobię dużo
lepiej niż niejeden facet by mi zrobił :D

Gość sekutnico 10 miesiecy
to pewnie jak potem poznalas faceta to szybko musialas z nim do lozka isc po takim poscie :D

Gość akurat to nie ma znaczenia
dlugosc przerwy a ilosc seksu w zwiazku, sa inne metody

Gość seksuuu braaak
chcialam dac ale sie balam.... poza tym jakbym miala dawac dupy to jednemu facetowi i regularnie. a nie za kazdymr azem innemu i czesc.

Gość ja najpierw 18 lat
wytrzymałam bez seksu, az zaczełam to robić, i tak sobie myśle...i stwierdzam ze od tego czasu to chyba max około 2 miesiace bez seksu miałam....kurcze...ciekawe ile bym wytrzymała:/ tzn bym musiała to pewnie długo, teraz np ostatnio jakies 2 tyogdnie temu był seks i już nie wytrzymuje i mi sie chce:| dodam że mam stałego partnera 3 lata

Gość ja najpierw 18 lat
własnie, jak to jest, póltora roku zero kontaktu z facetem?nikt nie mówi ze zaraz przygodny z dyskoteki na raz...ale zadnego ciekawego nie było?by cos sie rozwineło i przy okazji seks:)

Gość seksuuu braaak
nie wiem czemu nie mam faceta. czesto slysze ze jestem ladna, mam paru znajomych w kilku krajach na swiecie i oni mowia ze jestem bardzo atrakcyjna i nie mogą zrozumiec " what's wrong with polish guys" że nikt mnie nie chce....

Gość do ja najpierw 18 lat
a moze ona czeka na zwiazek?

Gość facetoasas
Nie przesadzajcie z tym seksem. Sa faceci ktorzy zyja wiele lat bez sesku, np 20 czy 30 i jako zyja, wiec kobiety tez moga tym bardziej ze u kobiet poped jest mniejszy niz u facetow

Gość seksuuu braaak
jest paru facetow ktorym sie podobam ale oni mi kompletnie nie, az tak zdesperowana nie jestem. z paroma sie spotykalam ale oni jakos sie wycofywali nie wiem czemu (jeden wlasnie mowil ze chodzi mu o przygodny seks- po 2och miesiacach znajomosci sie tego dowiedzialam.. :O a i tak nigdy nie mialby czasu na spotkanie) byl tez drugi - jemu to nie wiem o co chodzi, mnostwo komplementow, wpatrzony wzrok i mnie olewal po kazdym spotkaniu, raz go spotkalam na imprezie, niemalze klekal przede mna, wtedy ja go olalam.

Gość seksuuu braaak
BSA- bardzo smieszne.... jeden do kanadyjczyk, meksykanin w moim wieku, ale bogaty i przystojny, podrozuje po calym swiecie, kolejny to grecki fotograf, rowniez w moim wieku tez przy kasie, jest tez paru holendrow, hiszpan mlodszy ode mnie....

Gość ja najpierw 18 lat
no to nie neguje przecież czekania na zwiazek...sama w nim jestem i jesli seks to tylko w zwiazku był...i nigdy nie było długiego okresu bycia samej...no a tu piszesz ze jakos szczescia brak do tych facetów:/ no lipa...musisz czekac, bo co innego zrobić

Gość ja najpierw 18 lat
BSA to ty ten poopęd masz duzy...ale nie jest tak ze kobiety go nie maja, tez cierpia bez seksu...a u mnie to niestety tak ze ja go potrzebuej wiecej niz mój partner:/ dlatego np teraz juz dwa tyg nic...choc tez dlatego ze nie ma sposobnosci, bo mieszkamy osobno i z rodzinami, no i mnie juz nosi

Gość seksuuu braaak
nie wiem kurde, zawsze mnie hamuje to ze facet potraktuje mnie jak szmate, wykorzysta i oleje. ja nie chce seksu raz na pol roku z pierwszym lepszym jak mowilam...

Gość seksuuu braaak
no i kolo sie zamyka...

Gość bjutiksa
seksu brak, nie przesadzaj. Mozna zyc wiele lat bez seksu. Seks to jest tylko fakultatywny dodatek, to nie jest koniecznosc

Gość seksuuu braaak
mozna- tylko po co? to jest baaaardzo wazna czesc zyica wg psychologii

Gość bjutiksa
Nie az tak wazna jak sie powszechnie sadzi. Lepszy jest brak zycia seksulanego niz slabe zycie seksualne. Tak jak napisalem, seks to jest tylko dodatek, to nie jest cos niezbednego. Juz nie mowie o tym ze seks jest bardzo przereklamowany, szczegolnie dla facetow