Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcsdz

nie wytrzymuje z prezentami do gwiazdki..tez tak macie??

Polecane posty

Gość xcsdz

i dlatego w tym roku prezenty kupilam wczoraj, chociaz przyznam ze w środku to mnie rozrywa:D męka i cierpienie:D to będzie pierwsza niespodzianka z mojej strony:D zapowiedzialam ze w tym roku nie mam kasy i nie kupuje prezentow:D takze tym bardziej nikt niczego się niespodziewa, a tak mi cholernie ciężko..;) oby jakos do jutra:D

Gość ffffffffffffffffffffffgggggggg
daszcrade

Gość magdaaaaaasas
hahahaha u mnie to juz wszystkie prezenty rozdane ;D ale my mamy coś z glowami bo nikt z mojej rodziny nie może wytrzymać z poczekaniem do świąt :o

Gość ffffffffffffffffffffffgggggggg
wariaty

Gość kaffelll
nie macie na co kasy wydawać... :O głupia moda która przyszła z zachodu :O

Gość xcsdz
i co z tego ze to moda z zachodu, najwazniejsza jest dla mnie radosc jaką sprawie rodzinie;)

Gość kiedieksa
a co ciekawego kupiłaś? ja dzisiaj idę po prezenty właśnie i się zastanawiam co by tu kupić... ale ja to takie drobiazgi, bo nie mam za wiele tylko 200 zł, a muszę za to obdarować 6 osób.

Gość eewewwewq
"głupia moda która przyszła z zachodu " Zastanów się trochę

Gość faadsadsdas
Ja chyba kupię kartę podarunkową do drogerii... wolałabym taki prawdziwy prezent, który mogłabym zapakować, ale z drugiej storny przynajmniej będzie pewność, że ta osoba będzie zadowolona

Gość Do kafell
czemu glupia moda? Mam 32 lata i odkąd pamiętam, zawsze były prezenty po choinką, mniejsze lub większe, zawsze coś. Uważam, że to fajna tradycja, a nie żadna "moda z zachodu. Modą z zachodu to jest Halloween czy walentynki.

Gość mi tez ciezko wytrzymac
ale jestem twarda ;-)

Gość xcsdz
własnie chwalcie się czym będzie obradrowywac najblizszych:) miło będzie poczytac:) ja kupiłam mężowi płaszcz z wełny no i jak płaszcz to do tego buty ze miękkiej skorki , wiem ze chciał, ale cały czas narzekał ze za zdrogo i ze moze jak będą wyprzedaze itp. a ze moj mąz nie wie ze z okazji swiąt dostaje wypłatę tydzien wczesniej, to udało mi się kupic;) mamie kalendarz ze zdjęciami naszej coreczki, ( kiedys o tym wspomniala , ze by chciala) plus duze pudełko czekoladek Tablerone, dla ojca buty, czapka i jeansy, dla brata perfumy, ojczyma perfumy, corka ma dopiero roczek, dokladnie skonczyla roczek w zeszly wtorek, dostala mnóstwo zabawek, takze na swięta kupiliśmy jej maly dvd player do samochodu i do tego płytke dvd z bajkami, troche mi ulzyło ze mialam sie komu wygadac:D:D

Gość Offenbaszek_DE
Ja ide dzis kupowac moim coreczkom prezenty bo bym nie wytrzymala tak dlugo:) zakupy juz dawno zaplanowane wiec wchodze do zabawkowego i wychodze starszej 3 letniej rowerek z koszykiem z przodu, bagaznikiem dla lalek do tego niezbedene akcesoria(kask, ochraniacze wszystko z wizerunkiem hello kitty) wozek dla lalek 3 funkcyjny (gonodola,fotelik,spacerowka)lalke bobasa z akcesoriami, komputer dla dzieci z grami edukacyjnymi,domek dla barbi i zewstaw barbi modna kolekcja ,dla mlodszej 6miesiecy krzeseloko do karmienia, hustawke i zestaw zabawek edukacyjnych, mezowi wymarzony zegarek od Armaniego(odkladalam na niego prawie 4 miesiace) a ja juz ostalam wczoraj od meza zmywarke i pralko suszarke:) to czego akurat pragnelam

Moja siostra tak ma, wczoraj do mnie przyjechała i mówi " kurcze patrz jaki rewelacyjny prezent Ci znalazłam, spodoba Ci się..." i już zaczyna wyciągać go z torebki :D Mówię jej żeby mi nie pokazywała, że nie chce wiedzieć, wole niespodziankę pod choinką, to ona " aha no to Ci powiem jak widzieć nie chcesz" :D Myślałam, że ją uduszę. Ostatecznie nie powiedziała, ale siedziała podniecona jak na szpilkach