Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka-kobietka

Wyglądam jak dziecko. Jestem skreslona.

Polecane posty

A ja mam 28 lat i 150 wzrostu, więc od Ciebie jestem niższa a mam męża i dziecko w drodze więc głowa do góry:)

Gość no dylemat masz
malutka-kobietka....nie rpzesadzaj , naprawde...spojrz na Alicje Janosz...niska jest a twarz jak babcinka jakas jak ogladalam jej zdjecia slubne ;/ lepiej wygladac mlodzie, uwierz mi :)a tymczase moze rob sobie mocniejszy makijaz albo zmien fryzure?

Gość malutka_nr2
Hej! Ja mam 28l, 1,50m i wyglądam również jak dziecko :) Ubieram się kobieco, lubię obcisłe ubrania, uwielbiam wysokie obcasy, ale i płaskich butów mam kilka par. Mąz jest, dzieci na razie jeszcze brak. Wiem o czym piszesz, ja mam kompleksy podczas wspólnych imprez firmowych, bo nie wyglądam tak jak wysokie i "dorośle wyglądające" koleżanki, ale z drugiej strony nie zauważyłam, żebym na tych imprezach siedziała sama ;)

Gość malutka_nr2
Żeby jakoś zakończyć napiszę, że nie jesteś skazana na bycie singielką do końca życia, myślę, że TEN ktoś jeszcze się pojawi ;)

Gość jajajajajaajaj
Mam 25 lat, skończone studia, pracuje a dziś w sklepie pani ekspedientka zagadnęła do mnie, że fajnie bo mam wolne terazpo świętach to pewnie ksiązki czytam (lektury) itd.

Gość Okonek
Mnie podniecają małe dziewczynki takie nawet jeszcze bez piersi. Dlatego chciałbym mieć taką dziewczyne o dziewczęcym wyglądzie! Małe cycuszki szczupła budowa cera dziewczynki to co lubie chcesz być moją?