Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefonik.....

jaki polecacie tani i dobry telefon komorkowy dla mezczyzny

Polecane posty

Jedynym minusem, jaki zauważyłem w tym telefonie jest duży przycisk latarki, który niestety łatwo wcisnąć i często latarka jest przypadkiem włączana, kiedy telefon jest w kieszeni.

Gość pasterzu owiec wracaj!!
ja lubię mieć swój dzwonek, bo te standardowe w telefonie raz, że mi się nie podobają a 2, że potem jak jesteś w tłumie to nie wiesz czy to Twój telefon dzwoni czy inny.

Gość pasterzu owiec wracaj!!
więc dla mnie możliwość dobrania sobie dzownka ma znaczenie, ale to tylko takie moje dziwactwo. Nie każdy tak ma;)

Gość gość
a co sądzicie o telefonach z chin, bo widziałam na forum reklamę takiego jakby chińskiego Allegro, znaczy chodzi mi dokładnie o www.aliexpress24.pl , bo zaintereswała mnie opcja kupna tam smartfona xiaomi opis brzmi dobrze, Ma ktoś ten telefon, jak się srawuje?

Jeżeli stawiasz na wygląd telefonu to polecam Ci kupić GoodPhona. Bardzo fajna opcja dla osoby która chce mieć iphona lub najlepszy model samsunga za dużo niższe ceny. GoodPhone to zamiennik telefonów takich jak Iphone i Samsung. Wizualnie telefony nie różnią się niczym. Nie przycina się, nie zawiesza fajny produkt za małe pieniążki. Sklep : http://goophones.pl/

Gość riikirkir
Opłaca się kupić smartfona Siswoo c50 Longbow. Możesz go kupić nawet za niecałe 500zł . Marka naprawdę ok. W promocji kupiłem model w sklepie www.dmtrade.pl

Nie wiem czy jest różnica w komórkach dla kobiet i mężczyzn, ale jeżeli już tak dzielimy to mój chłopak ostatnio znalazł promocję na komórkomacie na huawei p9 i jest zadowolony także może i tobie się spodoba :)

Gość gość
Znalezienie telefonu z takim ekranem do 900 zł nie jest trudne.. Na electro.pl chociażby jest sporo propozycji nawet fajnych telefonów.Osobiście polecałabym Prestigio Grace S5 . Moja siostra ma taki telefon i ogólnie jest zadowolona.

Gość gość
ja mam motorole 2nd gen za jakies 300 i mi smiga

Gość gość
Teraz wszystkie telefony są identyczne. Mój brat sobie zamawiał nowy jakiś na avans.pl i mówił, że tanio i darmowa wysyłka była

Gość gość
Musiałabyś napisać jakie ma on oczekiwania, czy chce robić zdjęcia itp, za mało informacji podałaś. telefonów jest teraz milion na rynku. Dodam jeszcze Ci wskazówke, żebyś nie brała telefonu u operatorów komórkowych bo to jest nieopłacalne. JA przeniosłam się na karte do mobile vikings bo trwanie w tych czasach w abonamencie tez jest nieopłacalne. A telefon wzięłam na raty allegro za 0%

Gość gość
Dobry i tani jakoś mi to nie idzie w parze...możesz kupić ale używany nie wiadomo ile ci posłuży . Zobacz sobie lepiej tutaj w Bestcena ,mają fajne , porządne telefony i taniej niż w sklepach stacjonarnych http://bestcena.pl/

Gość gość
Uwazam ze powinnaś napisać czego oczekujesz od telefonu. Fajne są teraz modele Huaweia , ja mam p8 lite i jestem zadowolona. Jeśli chodzi o sklep to ja kupowałam na electro.pl i ceny mają bardzo fajne. Masz tam duży wybór telefonów więc coś na pewno znajdziesz ;)

Gość gość
a z jakiej sieci korzystasz ? słyszeliście wRodzinie ? mają za 30 zł na 60 dni pakiet z darmowymi rozmowami, też za granicę no i internet 10 gb :) https://startery.wrodzinie.com.pl/

Gość gośćkroto
ja mam dobry telefon i w przystępnej cenie od Maxcoma. Telefon jest zgrabny, ma wszystkie potrzebne funkcje, działa jak należy, nie zawiesza się, ma dobrą baterię.