Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margirit

Kobity znów potrzebuję zaczerpnąć Waszej opinii

Polecane posty

Gość mi si enieeee podobaa
ale to tobie ma sie podobac no i ma ci pasowac

Gość taaa co udaje że wie wszystko
fajny kolor ale nie do każdego typu urody pasuje.

Gość coś
Zupełnie nie w moim stylu:-) ale to TY masz się czuć w nim dobrze i ma określać Ciebie,więc co Ci szkodzi zaszaleć :-)

jestem przekonana, że pasowałby mi, bo mam karnację jak typiara ze zdjęcie i niebieskie oczy.. tylko pytanie czy fryzjer mi takie coś wyczaruje.... jak zmiesza jakieś farby. Już jestem umówiona na czwartek, ale boje się, ze wyjdzie jakaś draka z tego.

margrit jestes jeszcze??

Gość mam mały zasób słownictwa
na młodej osobie będzie wyglądać bajecznie, ale jeśli masz 25+ to lepiej nie rób. no i wydaje mi się, że lepiej prezentowałyby się w nim bledsze osoby, ale akurat jest zima, więc teraz to nie problem

margirit, sor :P

chcialam ci tylko napisac, ze jest duze prawdopodobienstwo, ze ci fryzjer takiego koloru nie zrobi, bo nie bedzie mial takiej farbu. bedzie ci walis sciemy, ze sie nie da etc ale nie lam sie. jezeli fryzjer ci nie zrobi takiego kolorku, to id do pierwszego lepszego sklepu fryzjerskiego i kup rozowy toner. na rozjasnianych wloskach pewnie wyjdzie fajnie:) chcialam jeszcze dodac, ze widzialam kiedys, ale to bylo dawno temu farbe taka gdzies na jakims bazrkowym drogeryjnym stoisku. ne pamietam firmy, ale nie wiem, czy to nie byl marion?? Farba na pewno miala kolor :'rozany blond" i byla bardzo podobna do tej na zdjeciu, no moze ciut jasniejsza.

jestem, jestem.. :)No właśnie ja mam takiego fryzjera kozaka, że on niby wszystko potrafi, więc pewnie będzie kombinować. Denerwujący on jest, bo właśnie jest taki co to nie on, ale zawsze go zamawiam, bo ma chłop dużo szkoleń i doświadczenia i naprawdę dobrze robi włosy.. tylko jeszcze takiego koloru nie robiłam :( i pewnie nie miał takiej klientki, która by robiła. A farby on ma od kolorowych najkolorowszych do zwykłych...

Gość Yachu
sraczkowaty