Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knvsd;vnl;v

od 2 lat jestem samotna---juz nie wytrzymuje a mam 27 lat

Polecane posty

Gość dmncdc
a ktos kto dopusci sie zdrady jest nienormalny ? nie wazne ze jest dobry , pracowity , kochany , przystojny itd. , ze go uwielbiasz , ze dzieci go uwielbija najwazniejsze jest by nie wsadził w obcą dziukrę - gratuluje , mozna i tak , w sumie mnie tam nic do tego , ale bajki o szczesliwym zakonczeniu jak w przypadku CK to tylko bajki , rzeczywostosc jest inna

Gość mxncsmcs
chcesz miec normalnosc , bądź normalna

Gość butters fly
Jeden z kolegów próbuje Ci właśnie wytłumaczyć, że zachowanie jakim zaprezentował się Twój były jest właśnie normalne...Moze poszukaj nienormalnego:P

Gość knvsd;vnl;v
tak to niewybaczalne ze zona toleruje twoje wybryki nie znaczy ze ja musze czyjes

Gość agentT
JA też, ale coś mi sie wydaje, że nie każdemu to jest pisane. W każdym razie mam nadzieję, że się doczekasz. Tylko w tym wszystkim nie wiem co jest gorsze, presja otoczenia na to, kiedy się zmieni w końcu stan cywilny, czy własna samotność i świadomosć, że czas ucieka, marnuje sie, podczas gdy mozna byłoby go z kimś spędzić - z kimś kogo sie kocha. W lażdym razie, życzę powodzenia ;)

Gość knvsd;vnl;v
nie odczuwam presji po prostu chce juz kogos miec

Gość mxncsmcs
ty nie musisz nic , ale zwaz , ze jestes sama i tak pozostanie do starosci , a ta znacznie wiecej bedzie co dołowac z racji bycia samej , ale ty jestes normalną , zniesiesz to w imie wlasnie tej normalnosci , szukaj szukaj , znajdziesz ....:) tylko jak juz znjdziesz radze nie szukac po kieszeniach i telefonach , a ewentualne znaki ignorować ! bo czego oczy nie widza sercu nie zal ! a bład kazdy moze popełnic .

Gość mxncsmcs
to kup sobie psa !! "chce kogos miec " ja pikole nie wróze niczego dobrego tej pani , a chciał bym

Gość knvsd;vnl;v
nosz kurde nie bede ignorowac zadnych oznak zdrady!! koniec kropka zostawie takiego i zdechne w samotnosci!!

Gość Trele Morele 2012
Dobrze, a skąd jesteś?

Gość knvsd;vnl;v
Z Pasikurowic

Gość mxncsmcs
a gdzie milosc ? teraz rozumiesz ,z e nie mozesz byc z kimś ? czy dalej nie ? pomysl !! n w młosci liczy sie ktos , a nie wlasna dupa

Gość knvsd;vnl;v
a gdzie byla twoja milosc jak zdradzales zone/dziewczyne?? czego mozna sie domyslec z twoich durnych wpisow

Gość mxncsmcs
a co ma zdrada , skok w bok z miloscią ? jak myslisz , twój tato ,a twoja mama wzajemnie sie kochali , myslisz ze nikt nikogo nie zdradził nigdy ? napewno ? mimo to pozwolilo im to dorzyć starosci , a jak nie twoim , to innym napewno

Gość x7
z Pasikurowic. to niedaleko mnie jeszem z Duposiewca. Przyjedz dam ci obciagnac lache, zaraz ci sie humor poprawi

Gość knvsd;vnl;v
widzisz nic nie kumacz nie wiesz ze zdrada to nie tylko bzykanie innej to ponizenie swojej aktualnej kobiety, udowodnienie ze jakas szmata moze byc lepsza od niej itp, nie zrozumiesz tego

Gość Trele Morele 2012
knvsd;vnl;v Z Pasikurowic Jakie to województwo?

Gość mxncsmcs
to ty nie rozumiesz , bo mierzysz mezczyzne swoja miarą , a kazdego inny krawiec kroi i szyje . czasem pzryjemnosc jest przyjemnoscia i nie ma nic wspolnego z miloscią !

Gość mxncsmcs
wszystkie kobiety sa ludzmi a zatem równi ! dlaczego ktoras miala by byc gorsza od ciebie !

Gość knvsd;vnl;v
przeciez niech sobie bedzie jaki chce:o ale jak zdradza to niech spierdala tyle w temacie zegnam;)

Gość mxncsmcs
no to wlasnie ci pisze , ze najwazniejsza dla ciebie jestes Ty i twoja dupa , nie wazne dla ciebie jest to jaki kto jest , tylko to czy zdradził ! i teoretycznie gdybys sie tam nie dowiedziala to zylas by sobie kochajac go nad zycie do konca swych dni , ale ....wszystko sie zmienia z chwila jak sie dowiesz ,z e zdradził , wtedy wychodzi co tak naprawde jest wazne

Gość mxncsmcs
ty masz fioła na pukcie zdrady , stad pzrekłada sie to na to jaka jestes i kim jests , nikt takiej nie chce , nikt z tych temperamentnych . bo mimo ze i nie ma taki zamiaru zdradzic , to zycie z taką osobą jak ty jest trudne

Gość knvsd;vnl;v
a co jakby twoja kobieta cie zdradzala?? z jakims przystojniakiem z syfem ;) zniósłbyś to?po mesku?

Gość mxncsmcs
oczywiscie ze tak , kocham - wybaczam , zastanawiam sie dlaczego , staram sie cos naprawic bo nic nie bierze sie z niczego , wazne ze mnie kocha , a ja to czuję , ze sie stara itd. a nie ze ktos tam zamoczył sobie , inna sprawa jednak rozwiazłosc ! szalenie w kwesti sexualnej z racji samego zdrowia jest niebezpieczne przy czym syfilis to betka , penizylina w dupsko i po sprawie , ale złap wirusa HPV to sie dowiesz i choc na niego sie nie umiera , to ...a co tam ?! :)

Gość butters fly
Zwiąż się z jakimś obleśnym brzydalem., krórego wygląd jest poniżej wszelkich norm i standardów:(...tyle w temacie

Gość mxncsmcs
kazda potwora znajdzie amatora

Gość knvsd;vnl;v
nie umiera?? przepraszam bardzo WY mezczyzni nie umieracie my mamy w nagrode za wasza wiernosc i milosc raka macicy;) a nie wiesz ze hpv takiego wywoluje?? oj to przykro mi;/ a pamietaj ze cytologia na nfz tylko raz na 3 lata;) wiec srodowisko rozwoju dla raka idealne nie chcialabym zaplacic rakiem i klykcinami w zamian za chwile szalenstwa mojego mezczyzny ;'o

Gość agentT
Ta rozmowa przybiera postać absurdu, albo ktoś sobie jaja robi. Jak może komuśnie przeszkadzać zdrada? Ja też nie uznaję zdrady, taka osoba jest z urzędu skreślona. I to nie jest kwestia tego, czy jestem w siebie zapatrzony, czy nie, tylko elementarnej uczciwości. Poza tym, po co być z kimś, kto nie kocha - bo trudno o zdradzającej osobie mówić,że kocha swojego partnera i pieprzy sie z innymi. Żenada

Gość pablo 27
Dobrze zrobilas jestem w podobnej sytuacji tez jestem sam lecz nie bylem zdradzony ale prawda zdrady sie niewybacza

Gość knvsd;vnl;v
no wreszcie normalne osoby sie odezwaly:o