Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knvsd;vnl;v

od 2 lat jestem samotna---juz nie wytrzymuje a mam 27 lat

Polecane posty

Gość mxncsmcs
tylko kilka grup tego wirusa wywołac moze , ale nie musi raka szyjki macicy , akurat w tym tmacie jest na top !:) a kobieta bedaca pod kontrolą ginekologiczna nawet jak posiada onkogenny typ wirusa na raka nie umrze , doczytaj bo cos tam wiesz , ale mało .:)

Gość mxncsmcs
jakie normalne , jakies zakompleksione !! i trudno tu w tej chwili wykazac racje , bo ta zalezy od punktu siedzenia

Gość knvsd;vnl;v
no blagam cie:o mam liczyc na zlapanie odpowiedniego typu wirusa:D pamietaj o hivie

Gość pablo 27
Z czystej ciekawosci jestes z duzej miejscowosci czy malej bo skoro jestes sama cos musi byc nietak ?

Gość knvsd;vnl;v
no nie musi raka szyjki macicy moze tez wywolac raka odbytu :o tego tez pewnie nie wiedziales??

Gość mxncsmcs
cytologie mam za darmoche kidy tylko pójde do lekarza , oczywiscie nie co miesiac , ale to co piszesz o 3 latach to bzdura ! kazda kobieta co znam ma ja conajmniej dwa razy w roku i jest darmo

Gość knvsd;vnl;v
cytologia na nfz jest raz na 3 lata!!! jesli wczesniej sie zrobi w ramach nfz wynik nie zostanie odczytany! chyba ze sa specjalne zalecenia lekarza

Gość mxncsmcs
mam pamietac o hifie ? ok , to znaczy tez tak , ja jestem samotny , ty samotna , podobamy sie sobie , ale ja nie pójde do łózka z toba bo złapie AIDSA ? TAK OCZYWISCIE TY GO NIE MASZ , NO JAK ZE , ALE EWENTUALNY KOCHANEK , ALBO MOJA KOCHANKA TO GO MA NA 100% juz nie pzresadzaj

Gość mxncsmcs
bzdury piszesz ! mówie ci ze dwa razy do roku cytologia jest na bank gratis

Gość knvsd;vnl;v
hehe i tym sposobem i mysleniem masz gwarancje ze cos zlapiesz:o

Gość mxncsmcs
a jak chcesz pogadac o hpv to w osobnym temacie , bo bede gadał jak encyklopedia w tej kwesti ....:)

Gość mxncsmcs
stary jestem , troche szalałem nic do dzis nie złapałem , bo nie zadaje sie z byle kim , i o to tu chodzi

Gość Kevin już nie sam w domu
Normalne osoby odezwały już się dawno, tylko masz problemy z odpowiedzią na pytania. Trudno ci będzie znaleźć i utrzymać faceta. Tym bardziej, ze często będziesz marnowac okazje i facet będzie koło ciebie, a ty będziesz ślepa.

Gość butters fly
Złapać coś możesz nawet w tramwaju. A Ty myślisz, że jak facet zdradza to nie bierze pod uwagę ewentualnego zakażenia? Zdradził i odrazu ma syfa czy tam coś innego? No bo przecież oprócz Ciebie wszystkie baby to zasyfione kurwy są

Gość mxncsmcs
no widzisz , ty wklejasz a nie czytasz to ja przytoczę NFZ nie narzuca częstości wykonywania cytologii - o potrzebie wykonania tego badania ZAWSZE decyduje lekarz, który opiekuje się pacjentką. wiec jak pisałem , idziesz do lekarza raz na 6 miesiecy a on robi pobiera wymaz do cytologi , tak jest i jest za darmoche

Gość no tak .....
wiec jakie "specjalne " !!! :)