Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda o prawiczkach

prawiczki nigdy nie będą szczęśliwe bo lubią się zadręczać i nie robią nic

Polecane posty

"wyjść do ludzi nie wystarczy tu trzeba umieć otworzyć gębę i coś z sensem powiedzieć" To w takim razie nie do mnie z tym. "a tak serio Darker zazdroszczę ci, że już sobie dałeś luzu z babami. mam nadzieję, że jak będę w twoim wieku to też mi się uda" Zamierzam dać sobie jeszcze więcej luzu. Rok 2012 rokiem upojenia alkoholowego.

"Ty rób coś żeby nie być takim frustratem." Zawsze możesz obsrywać innych na forum jak Rózia.

Gość ytytytyt
Róża - nic się nie da zrobic, niestety. a frustratem to on nie jest, skoro potrafił sobie odpuścic... Darker - też bym tak chciał, niestety ja ciężko znoszę następny dzień, więc alko mogą tylko przy jakiejś okazji

"niestety ja ciężko znoszę następny dzień, więc alko mogą tylko przy jakiejś okazji" Po to masz alko abyś mógł łatwiej dni znosić.

Gość ytytytyt
klin kilnem?...eeee bez przesady

Darker "Zawsze możesz obsrywać innych na forum jak Rózia." Niet, tylko ciebie i offerme, jak widzisz jego tu nie ma, więc pozwolisz, że tej nocy wytrę sobie buzię o ciebie.

Gość ytytytyt
Róża - to że jesteś mistrzynią pierdolenia głupot to chyba każdy już się kapnął

Gość facet to mysliwy
"facet - no widzisz...a potem się okazuje, że sensowne powiedzenie też nie wystarzczy" bo może to tylko dla Ciebie jest z sensem ,a nie dla ludu ...no niestety świat to nie tylko TY ,ale tez i ludzie i trzeba znaleźć wspólny język..życie. "Sama mi powiedziała." to żaden dowód ..,ale jak tak wierzysz w to co kobiety mówią to się teraz nie dziwię ,że masz jak masz..laski maja to do siebie ,że gadają głupoty ..to już powinieneś wiedzieć choćby poprzez to forum :D.. "Ja jestem człowiekiem cholernie nieśmiałym więc" zaciska się zęby i walczy o swoje..niestety innej możliwości niema.Nikt nie zawalczy o twoje życie bardziej niż ty sam. Rozwiązanie poznawanie przez neta ,ale to w twojej głowie jest pod hasłem "tylko dla desperatów" .. no cóż sam się ograniczasz. rozumiem twoją nieśmiałość to twój mechanizm obronny przed kolejnymi porażkami ,ale nie można żyć przeszłością. Z przeszłości wyciągaj wnioski ,ale niech twój umysł tam nie tkwi wiecznie bo to prowadzi co najwyżej do depresji.

ytytytyt "Róża - nic się nie da zrobic, niestety. a frustratem to on nie jest, skoro potrafił sobie odpuścic..." Słonko, to że on tak pisze nie znaczy, że tak jest. Zresztą to tak nie działa. Co Ty myślisz, że ktoś z dnia na dzień postanowi, że daje sobie z czymś/kimś spokój i rach ciach tak jest? Poza tym chyba jesteś młody, więc nie zakładaj, że zostaniesz sam.

Gość ytytytyt
facet - czasami gadaniem nie da się nic ugrac. są przecież inne czynniki

Gość ytytytyt
Róża - nie rach-ciach, ale myślę, że mógł faktycznie dojśc do takiego momentu,kiedy już mu naprawdę zwisa. mam nadzieję, że i mi się uda. jestem młody,ale nie na tyle by miec złudzenia. będę sam, bo po prostu dziewczyny mają w d takich jak ja. life is brutal

"to żaden dowód ..,ale jak tak wierzysz w to co kobiety mówią to się teraz nie dziwię ,że masz jak masz" No tak, bo jak inny facet poznany na forum przyjeżdża do dziewczyny gdy ja nie mogłem to ta musi na pewno kłamać w tej sprawie :D "laski maja to do siebie ,że gadają głupoty ..to już powinieneś wiedzieć choćby poprzez to forum" Tylko, że tą znam najlepiej z całego forum. "zaciska się zęby i walczy o swoje..niestety innej możliwości niema.Nikt nie zawalczy o twoje życie bardziej niż ty sam." Nie ma o kogo walczyć. "Rozwiązanie poznawanie przez neta ,ale to w twojej głowie jest pod hasłem "tylko dla desperatów" .. no cóż sam się ograniczasz" Raczej wiem na co się porywam i oszczędzam sobie stresu i upokorzeń. Jak już pisałem - nie pojmujesz jak to jest gdy nigdy nie miało się powodzenia. "rozumiem twoją nieśmiałość to twój mechanizm obronny przed kolejnymi porażkami" Znów błąd. Moje zamknięcie się w sobie to mój mechanizm obronny. Nieśmiały byłem wcześniej gdy jeszcze próbowałem szans z dziewczynami. Efekty? Szkoda gadać. "Z przeszłości wyciągaj wnioski" Właśnie to zrobiłem - DZIEWCZYNY DLA TAKICH JAK JA TO STRATA CZASU!

Gość facet to mysliwy
"Nie ma o kogo walczyć." o siebie ? "Raczej wiem na co się porywam i oszczędzam sobie stresu i upokorzeń. Jak już pisałem - nie pojmujesz jak to jest gdy nigdy nie miało się powodzenia." Pojmuje bardzo dobrze bo sam miałem swego czasu 0 powodzenie do momentu ,aż skumałem co robiłem źle. Stres nie dziwię się po tylu porażkach to normalne ,że kobiety kojarzysz ze stresem kolejna reakcja obronna. Potrzebujesz pewnej bezpiecznej otoczki komfortu psychicznego, Hmm pomyślmy jakie masz hobby ? Może to połączy Cie emocjonalnie z jakaś niewiastą wiesz wspólna pasja łączy ludzi .

"Hmm pomyślmy jakie masz hobby ?" Niech powie, że od lat siedzi na Kafe. Może to zainteresuje jakąś niewiastę. Mam nadzieję, że pomogłam.

Gość ytytytyt
jakby jakieś miał, to by mu baba marudziła, że za dużo czasu i kasy na nie przeznacza i że miec hobby to w ogóle dziecinne jest:P

Gość darker ty to masz anieslka
cierpliwosc tlumaczyc nastolatkowi ze sie nie podobasz laska :D

"o siebie ?" Do tego dziewczyny nie są potrzebne. Na szczęście. "Pojmuje bardzo dobrze bo sam miałem swego czasu 0 powodzenie do momentu ,aż skumałem co robiłem źle." Ja mam 27 lat. Zamiast dumać nad tym co robiłem źle i robić z siebie pajaca przez długi czas zanim osiągnę w tych sprawach poziom zwykłego 18-latka to wolę się skupić na czymś innym. Czymś co przyniesie mi wymierne korzyści. Nie podobałem się? Nie pasowałem do wzorca chłopaka? Jakże mi przykro. "Hmm pomyślmy jakie masz hobby ?" Nie stać mnie w tej chwili na hobby.

"darker ty to masz anieslka cierpliwosc tlumaczyc nastolatkowi ze sie nie podobasz laska" Gdybyś tylko wiedział ile wulgaryzmów muszę usuwać zanim ostatecznie post wyślę :D

Gość facet to mysliwy
skoro jesteś w pełni szczęśliwy OK twoje życie...tylko pytanie skąd ta frustracja ?? ze szczęścia ? Od siebie dodam ,że jestem twoim rówieśnikiem też miałem problemy z laskami do 22 roku życia 0 zainteresowania.

Gość ytytytyt
to ja mam tak samo, ale od 22 rż też 0 zainteresowania

Gość facet to mysliwy
i żeby nie było to nie rucham na lewo i prawo i nie zajmuję się tylko wyrywaniem hurtowo lasek ,ale poprawiłem przez te 5 lat sposób rozmowy na bardziej satysfakcjonujący mnie oraz dający lepsze efekty niż wcześniej co mnie uszczęśliwia.

ty chlopie zrozum , by miec zainteresowanie ze strony laski trzeba sie zmienic , a tu mamy sytuacje taka ze darker nie ma zamiaru robic z siebie pajaca by ja zdobyc i finito 🖐️

"skoro jesteś w pełni szczęśliwy OK twoje życie...tylko pytanie skąd ta frustracja ?? ze szczęścia ?" A gdzie ta frustracja? Bo piszę na forum? To na forum można pisać tylko jak się lasce kutasa wsadziło? Chyba nie doczytałem regulaminu ... Będę pisać o czym mi się będzie chciało. Skoro tematy na tym forum oscylują od bezdennie głupich do przeciętnych to i tak mocno zawyżam średnią. "Od siebie dodam ,że jestem twoim rówieśnikiem też miałem problemy z laskami do 22 roku życia 0 zainteresowania. " No popatrz tylko - ja 27 lat i dalej brak zainteresowania. Może ojciec złoże ropy odkryje pod domem to się los odwróci :D

Gość ytytytyt
możesz doprecyzowac te "lepsze efekty"?

facet to mysliwy "tylko pytanie skąd ta frustracja ?? ze szczęścia ?" To Ty nie wiesz, że kłamstwo wielokrotnie powtarzane staje się prawdą? On się stara przyjąć stanowisko, że kobiety nie są mu już potrzebne, bo przez nie doznawał tylko upokorzenia. "...ale poprawiłem przez te 5 lat sposób rozmowy na bardziej satysfakcjonujący mnie oraz dający lepsze efekty niż wcześniej co mnie uszczęśliwia." Ale on twierdzi, że już nie chce się starać dla kobiet. Ty chciałeś być bardziej interesujący, a on chce być zamkniętym w sobie prawiczkiem. I ma do tego prawo w końcu to jego życie.

Gość facet to mysliwy
bo nie trzeba z siebie robić pajaca ?? widać nie rozumiesz na czym taka zmiana polega ,a na pewno nie na pajacowaniu. Dodam ,że nie jest to jakiś niemożliwy wysiłek . po prostu małymi kroczkami do celu są też przecież inne sprawy nie tylko kobiety.

Chociaz ta licealista aneta zazwyczaj pisze kompletne bzdury to te zdanie jest calkiem sensowne "on chce być zamkniętym w sobie prawiczkiem. I ma do tego prawo w końcu to jego życie."

Gość facet to mysliwy
Oczywiście ,że ma prawo bo to jego życie tylko niech przestanie jęczeć ,a wtedy uwierzę że jest szczęśliwy.

Gość ytytytyt
nie wszystko zależy od naszego "chcenia". świat byłby piękny gdyby tak było