Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda o prawiczkach

prawiczki nigdy nie będą szczęśliwe bo lubią się zadręczać i nie robią nic

Polecane posty

Gość darker ty to masz anieslka
"bo nie trzeba z siebie robić pajaca ??" Serio? to ciekawe ile kumpli mam to wszyscy pajacuja przy kobietach natomiast gdy jestesmy w gronie meskim jest zupelnie inaczej. Za taka zmiane ja podziekuje

"ale poprawiłem przez te 5 lat sposób rozmowy na bardziej satysfakcjonujący mnie oraz dający lepsze efekty niż wcześniej co mnie uszczęśliwia." Mój sposób na rozmowę polega na braku ochoty na nią. "ty chlopie zrozum , by miec zainteresowanie ze strony laski trzeba sie zmienic , a tu mamy sytuacje taka ze darker nie ma zamiaru robic z siebie pajaca by ja zdobyc i finito " Ja tylko widzę masę problemów piętrzących się przede mną gdybym już załóżmy na to bawić się w podrywanie. Pierdolę to. Mam dość bycia traktowanym tak jakbym powinien się wstydzić, że mi się dziewczyna spodobała.

"bo nie trzeba z siebie robić pajaca ?? widać nie rozumiesz na czym taka zmiana polega " Na pewno nie na tym, że będzie mi wychodziło bezbłędnie. Będę się wywalał na najprostszych rzeczach które większość ma już dawno opanowane. "Oczywiście ,że ma prawo bo to jego życie tylko niech przestanie jęczeć ,a wtedy uwierzę że jest szczęśliwy." To tacy jak ty jęczą i zakładają te tematy. Ja jedynie czuje się wywołany do odpowiedzi. Nie podoba się? To zajmij się dziewczynami a forum zostaw innym. "Dodam ,że nie jest to jakiś niemożliwy wysiłek . po prostu małymi kroczkami do celu " No i jak już wyjdę z siebie i stanę obok to uda mi się na pierwszą w życiu randkę pójść. Akurat może się na 30-ste urodziny wyrobię :D "on chce być zamkniętym w sobie prawiczkiem" Ja nim jestem. Nie muszę chcieć.

Gość facet to mysliwy
"Serio? to ciekawe ile kumpli mam to wszyscy pajacuja przy kobietach natomiast gdy jestesmy w gronie meskim jest zupelnie inaczej." w gimnazium czym tam w innej zawodówce to pewnie i trzeba pajacować ,ale nie przy inteligentnych i ciekawych dorosłych kobietach. "Mam dość bycia traktowanym tak jakbym powinien się wstydzić, że mi się dziewczyna spodobała." To naturalne ,że Ci się może podobać dziewczyna ..skoro tak byłeś traktowany to widocznie sam siebie krępowałeś ..niestety w tych sprawach to takie błędne koło się robi Ok skoro nie chcesz się zmieniać dla samego siebie ,żeby mieć większą satysfakcję z życia w porządku mnie przekonałeś .

Gość a teraz panie dobra rada
idź nawracać innych, kolejny PUA i jego tanie rady :D.

Gość facet to mysliwy
"Na pewno nie na tym, że będzie mi wychodziło bezbłędnie. Będę się wywalał na najprostszych rzeczach które większość ma już dawno opanowane" no wiesz ja tez popełniałem błędy i każdy je popełniał trudno ,żeby od razu człowiek wszystko wiedział..kwestia wprawy. "Akurat może się na 30-ste urodziny wyrobię" chyba lepiej późno niż wcale ,ale to już decyzja należy do Ciebie..w 3 lata myślę jak byś coś zaczął próbować to byś się wyrobił do takiego poziomu "normalnego typa"

"To naturalne ,że Ci się może podobać dziewczyna" Ilość nowych rzeczy jakich można dowiedzieć się z tego forum zdumiewa mnie :D "Ok skoro nie chcesz się zmieniać dla samego siebie ,żeby mieć większą satysfakcję z życia w porządku mnie przekonałeś ." Dla samego siebie to ja wiele rzeczy robię. Upokarzanie się nie jest jedną z nich. Jakbym miał 20-22 lata to czemu nie. Wtedy byłem jeszcze na studiach i wszędzie miałem dziewczyny. Teraz? Sympatia.pl mi zostaje. No i czat. Chuj z takim wyborem. Idę spać. Pośmieję się z was rano.

Gość ytytytyt
koleś nie pouczaj samca alfa co ma robic :D:D:D

Gość Darker widzisz kolega
oferuje ci 30 latki których nikt nie chciał oferta prawie nie do odrzucenia bym rzekł :D.

No i jak już wyjdę z siebie i stanę obok to uda mi się na pierwszą w życiu randkę pójść. Akurat może się na 30-ste urodziny wyrobię mam ten sam problem dajcie mi jakies rady

"chyba lepiej późno niż wcale" Wolę wcale jak mam mieć do wyboru żeńskie klamoty w moim wieku. Z dziećmi jeszcze do tego. Resztki po innych. "w 3 lata myślę jak byś coś zaczął próbować to byś się wyrobił do takiego poziomu "normalnego typa"" Ja mam pracę i obowiązki. Nie mam czasu na szkółkę uwodzenia.

"...natomiast gdy jestesmy w gronie meskim jest zupelnie inaczej." A Ty widzisz różnicę między facetem, a kobietą?! Darker "Ja nim jestem. Nie muszę chcieć." Oczywiście, że nim jesteś, ale mi chodziło o to, że nie chcesz tego stanu zmienić, понимаешь?

Gość nie wiem co jest gorsze
bycie 30 letnim prawiczkiem ale w miarę normalnym czy zaczynanie randkowania w wieku 30 lat i być narażony na śmiech ze strony kobiet hmm.

Gość facet to mysliwy
Ok rozumiem. W porządku nie namawiam i nie pouczam ot chciałem wiedzieć twój punkt widzenia . W końcu na tym polega dyskusja. Ja również żegnam .

Gość ytytytyt
a są inne?

Właściwie nie wiem ale skoro Darker jest wrażliwy to jednak miałoby to znaczenie.

Gość facet to mysliwy
"feruje ci 30 latki których nikt nie chciał oferta prawie nie do odrzucenia bym rzekł" nic nikomu nie oferuje. Mając 30 lat może przecież spotykać się z kobietami w wieku 22 lat ..ale na to już nikt nie wpadł ;)

Gość Zuzanna Amelia ##
Nadal wesolych Swiat tym co jeszcze nie spia. Darker - nie chcesz uwodzic to nie uwodz. Nikt Cie nie zmusi. Aneta - jak robisz te rosyjskie litery ?

Gość ytytytyt
tylko do tego trzeba miec pedyspozycje

Gość Darker widzisz kolega
"Mając 30 lat może przecież spotykać się z kobietami w wieku 22 lat ..ale na to już nikt nie wpadł" Nic nie wspominałeś że jesteś sponsorem :O bo chyba żyjesz w innej bajce skoro myślisz ze laska 22 letnia poleci na 30 latka który zarabia np najniższą krajową :D.

Darker "Idę spać. Pośmieję się z was rano." Tak, czekamy na ciebie z wypiekami na twarzach i już odliczamy czas do twego powrotu. "nie wiem co jest gorsze bycie 30 letnim prawiczkiem ale w miarę normalnym czy zaczynanie randkowania w wieku 30 lat i być narażony na śmiech ze strony kobiet hmm." A dlaczego miałyby się śmiać? Z powodu nieśmiałości? Nie wygłupiaj się. Jeśli jesteś nieśmiały to albo wydasz jej się ujmujący, albo ją zanudzisz. Albo zostaniesz przyjaciółką z penisem.

"A dlaczego miałyby się śmiać? Z powodu nieśmiałości? " O żadną nieśmiałość się nie rozchodzi tylko o sam fakt że koleś 30 letni w życiu nie był na randce. A kobiety w tym samym wieku szukają stabilizacji i wątpię by chciały uczyć dorosłego faceta "co i jak" 🖐️.

"albo jak zaczniesz ją całować to się to jej spodoba" Szczególnie gdy nigdy się nie całowało. :D Historie, choćby na kafe, o tym jak to dziewczynie przechodzi ochota, bo facet kiepsko całował nie pomagają w przełamaniu się. :D "Warto sprobowac, polecam. " No to tylko czekać, aż ktoś nas starych prawiczków poderwie i zechce z nami spróbować. Mega sprawa. :D

Ale ci co mówiąc, że źle całują, często mają doświadczenie, a i tak im to nie wychodzi. A niektórzy pewnie od razu są nieźli.

"Ale ci co mówiąc, że źle całują, często mają doświadczenie, a i tak im to nie wychodzi. A niektórzy pewnie od razu są nieźli." Pewnie i są tacy co zawsze robią, jak i tacy co od razu robią dobrze ale jakoś ciężko mi sobie wyobrazić, że ja akurat należe do drugiej grupy. 🖐️ A na samą myśl o tym, że się przełamuje w mękach, a ona mnie potem olewa czuję się sparaliżowany strachem. 🖐️

Gość Menander
Ja się pogodziłem że będę sam więc jeśli jakaś dziewczyna chciałaby ze mną być to musiałaby się bardzo postarać