Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkiiiiiii

jestem brzydki

Polecane posty

Gość znalam kiedys takiego
przepraszam za literowki zawsze tak mam gdy szybko pisze

Gość ja już oglądałam dawno, ale
aaabbbbcccdddeee - tak nic nie wiemy, ale za to Ty wiesz najlepiej jak wygląda nasze życie. Dziękuje bardzo. Też nie raz szydzono z mojego wyglądu, a jakoś nie użalam się nad sobą na jakimś forum jak to mi źle i jaka jestem nieszczęśliwa.

Gość brzydkiiiiiii
Dokladnie aaabbbbcccdddeee widze ze wiesz o co biega. Powiedzcie jak tu zachowac zimną krew jezeli zagadujesz do dziewczyny a ona robi zdziwioną mine dlatego ze sie do nie odezwala i odpowiada wam tak zeby was spławic (tak jak to w moim przyadpku bywa). Stara sie sama przypodobac w towarzystwie tym ze nie gada ze mną bo to wstyd jest ze mną rozmawiac...

aaabbbbcccdddeee - mam znajoma ktora naprawde nie ejst ladna...w sumie to brzydcy faceci wygladaja lepiej od niej....a jakos nigdy jeszcze nie slyszalam zeby ktos z niej szydzil...w dodatku chodzi na imprezy, ma znajomych, przyjaciol, ma faceta! bierze udzial w zyciu kulturalnym miasta, organizuje rozne akcje...to ze ktos nie ejst ladny nie znaczy ze bedzie wyszydzany.

Gość aaabbbbcccdddeee
Naprawde człowiek który nie jest bardzo brzydki nie wie w tym temacie nic. Idziesz mijasz ludzi widzisz mine jakby zobaczyli gówno, grupa młodzieży NIGDY nie przejdzie bez komentarza. Gdy miałam 10l dostałam z pieści w twarz od 16latka, w szkole, za nic. Oni mieli ubaw. Nic nie wiecie o takim zyciu..

brzydki - coz tak sobie to tlumacz....tlumacz sobie wsyztsko swoim wygladem. Ja piernicze jednak ciota z Ciebie....

nawet ladni dostana w twarz od kogos glupiego.... aaabbbbcccdddeee i brzydal...to umowcie sie na kawke i zacnzijcie sie razem na dsoba uzalac

Boże, użalajcie się nad sobą dalej. Powiem Wam, ze serio chciałabym mieć Wasze problemy, bo jest je milion razy łatwiej (tak, to jest łatwe! sama to zrobiłam) rozwiązać, niż moje.

Gość brzydkiiiiiii
Dokladnie, tez to znam sytuacje gdy mijam grupe ludzi, wyluzowanych, np. przy piątkowym piwku, to ciezko obejsc ich bez szyderczego smiechu na twarzach albo jakiegos komentarza, nie glosnego, moze cichego ale taki cichy tez mocno boli, zostaje na psychice....

ja już oglądałam dawno, ale - no wlansie...mam dokladnie takie samo zdanie jak Ty. I tez kiedys sie uwazalam za nieatrakcyjna, ale gdy zmienilam nastawienie do samej siebie to nagle znalazlo sie mnustwo kandydatow do tego aby ze mna byc....ale do tych dwoje nic nie rpzemowi, bo oni maja najgorzej. A moja kuzynka sie urodzila bez reki i co? gorzej od was miala! a ma faceta...mimo ze defekt ma wiekszy od was....kurde wezcie sie w garsvc bo czytac sie nie chce tego co piszecie.

O boże straszne, ktoś się ze mnie zaśmiał na ulicy. To dopiero życiowe problemy, zniszczona psychika, jeszcze na terapię się udajcie, bo nie będziecie mogli normalnie funkcjonować.

Gość aaabbbbcccdddeee
Bo człowiek który od dziecka żyje w starchu, lęku i poniżaniu spowodowanym przez to ze jest brzydki NIGDY nie napisze ze to uzalanie sie. Gdybym była słaba, a moze w sumie silna by sie zabić bym to zrobiła mając juz te kilka lat. Nikt z was ludzi dających cudowne rady nie jest brzydki, aż tak bardzo by bać sie wyjśc na głupie zakupy, bo nie pisalibyscie w ten sposób.

brzydki - nawte jak ktos sie cicho smieje to i tak na pewno z ciebie...jak ktos cos komus mowi na ucho to na pewno Ciebie obgaduja, na pewno rozmaiwaa o tym jaki rbzydki jestes. Jak dostales w szkole zla ocene to na pewno dlatego ze brzydki jestes a nie dlatego, ze czegos nuie umiales...w sporcie tez ci pewnie nie slzo boi brzydki jestes....i znajomych nie amsz bo brzydki jestes....ja piernicze Ty glupi jestes a nie brzydki

Gość brzydkiiiiiii
Wam sie wydaje ze to tak latwo byc silnym czlowiekiem, pewnie nie jestescie tak brzydcy jak tu piszecie, albo macie meza czy zone. A ja mam 20 lat i nie mam nic. Marze miec dziewczyne ktorej praktycznie nigdy nie mialem. Moge zapomniec o takich rzeczach bez ktorych facetowi ciezko zyc, wy kobiety moze tego nie zrozumieecie ale facet musi czasem poruchac. Przypadkowy seks tak!

Gość aaabbbbcccdddeee
Lepiej nie mieć reki. Bo to będzie kalectwo, a nie brzydota.

aaabbbbcccdddeee - wiesz co? bezczelna jestes!!!!!! glupia wstretna, uzalajaca sie nad soba chamska kretynka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brzydki - Ty nie ebdziesz mial dziewcyzny bo zadna nie ebdzie chciala kogos kto sie nad soba ciagle uzala. Taka prawda...

Gość brzydkiiiiiii
Powoli. Nie piszmy stu bezsensownych postow na minute. Pojedynczo ale sensowanie bo juz ciezko czytac. Nie uzalam sie nad sobą w towarzystwie, tylko tutaj na kafe taki wylew rozpaczy zrobilem. W towarzystwie nawet smiechem zartem mowie ze jestem przystojny ale za taki zart zostalem nieraz wyzwany...

Gość aaabbbbcccdddeee
Sama jesteś kretynką, nikt normalny nie bedzie porównywał braku ręki do bycia nawet nie brzydkim a szkaradnym. Gdy myslisz o kims to kurwa myślisz o tym przypominajac sobie jego reke czy twarz?! No własnie, więc nie pieprz mi o tym że zycie bez reki to tragedia.

znalazlam kiedys takiego - wlaśnie! Przecież problem z wyglądem to tak na prawdę małe piwo w porównaniu z innymi aspektami. Nie widzą co to znaczy jak sama napisałaś np. nie mieć ręki, mieć patologiczna rodzinę albo być chorym psychicznie, ale oczywiście brzydki wygląd to najgorsza zmora życia. Najłatwiej jest się nad sobą użalać i nic nie zmieniać, chociaż jest to bajecznie łatwe, a ile niesie za sobą korzyści! No trudno, może kiedyś to zrozumieją. brzydki - NIE, bycie silnym człowiekiem wcale nie jest łatwe, ale jest to możliwe, chociaż nie wiem co. Z tego co widzę to ta Twoja "brzydota" to Twój problem numer jeden, a uwierz, ze nie jeden by Ci tego zazdrościł. Ludzie są w gorszych sytuacjach życiowych, a jakoś sobie radzą i nie marudzą. Może gdybyście zauważali więcej, niż ta wasza "brzydota" to byście kogoś znaleźli. Masz 20 lat i nikogo nie miałeś? Ja mam 18 i też nigdy nikogo nie miałam, ale to mój własny wybór, bo wiem, ze nie jestem jeszcze na związek gotowa i wcale nie jest mi z tym łatwo, ale się z tym godzę. Nie majaczę jak to źle jest być samotnym i jeszcze nie wiadomo co. Tak nie zrozumiemy, bo kobiety nie mają pociągu seksualnego. W ogóle.

nie pisze 100 bezsensownych postow na minute...ale ta abc jest tak bezczelna i chamska ze ode mnie tez by dostala w twarz i to nie za wyglad ale wlasnie za jej glupi chamski tok myslenia. a Ty kolego pokaz mi zdjecie to ocenie czy brzydki jestes

Gość brzydkiiiiiii
Poza tym mowicie zeby nie byc slabym. Bez przesady a co mam bic sie w piers jak konan barbazynca w towarzystwie dziewczyny? No bez kitu normalnie rozmawiam, jestem w takim stanie psychicznym jak ona. Ani sie nie wywyzszam ani nie kryje, normalnie, ale jednak i tak jest ZLE, jak zawsze...

aaabbbbcccdddeee - Tobie nie mam nic do napisania wiecej. Dla mnie nie ebdzies znigdy miala chlopaka bo jestes glupia kretynka. blokuje posty ktore piszesz.

aaabbbbcccdddeee - znam wiele mniej urodziwych ludzi i szczerze mówiąc kiedy wspominam ich (ich twarze, tak brzydkie i szkaradne) to uśmiech ciśnie mi się na morde, bo mam z nimi takie wspaniałe wspomnienia i są tacy kochani i wspaniali, że nie sposób się nie uśmiechać. Ale oczywiście, brzydota winna wszystkiemu!

Gość brzydkiiiiiii
Watpie ze masz tak wielkie pociagi jak facet, a jesli nawet to ty se znajdziesz ruchacza bo kobieta zawsze znajdzie a ja musze bajerowac i niewybajeruje bo musze miec dziewczyne a jak widac mam z tym problem. Nie mam ani jednej.

Gość aaabbbbcccdddeee
znalam kiedys takiego aaabbbbcccdddeee - Tobie nie mam nic do napisania wiecej. Dla mnie nie ebdzies znigdy miala chlopaka bo jestes glupia kretynka. blokuje posty ktore piszesz Tak sie składa że miałam 3. Dlatego ze pcham to gówniane życie, nawet nie zdajecie sobie sprawy jak ciezko jest zyć gdy jest sie brzydkim, ale tak naprawede koszmarnie brzydkim. Wiekszoiść z was do końca zycia nie zazna tyle upokorzen ile zaznałam ja do 10 r.ż

brzydki....ja pierwszego chlopaka mialam majac 21 lat... a spojrz tutaj....http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81uszczyca mam luszczyce...a zmiany na twarzy tez widac....a wiele ludzi wyglada o wiele wiele gorzej....a Ty majac 20 lat sie nad soba uzalasz...facet wez sie w garsc...

aaabbbbcccdddeee - a może ją wyzywano, ale jest na tyle normalnym człowiekiem, zeby na podstawie jakichś durnych tekstów ludzi z ulicy nie kształtować postrzegania o swojej osobie?

Gość aaabbbbcccdddeee
Chcesz wiedzieć jak wygladam, proszę: Mam 159cm długi tułów, krótkie nogi- wyglada to jak kalectwo odstajace uszy koszmarny nos małe oczy wąskie usta blizny po oparzeniu na rece klatce piersiowej blizna po operacji serca i kolejne blizny na nogach po oparzeniu i 1 operacyjna Może jestem chamowata, bezczelna, ale uwierz mi wolałabym urodzić sie bez ręki i mieć normalny wyglad reszty ciała. Ale przeciez wy wiecie lepiej jak to żyć w takim ciele 🖐️

No, pewnie jakbym chciała poruchać na imprezie to by mi się udało, i co takie to wspaniałe? Przypadkowe piep%^&*e z jakąś obcą osobą, która być może ma jakiegoś syfa. Haha, nie dziękuję. Ludzie mają różne libido, więc nie mozesz być pewien, ze mam mniejsze potrzeby od Twoich :)