Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkiiiiiii

jestem brzydki

Polecane posty

Gość brzydkiiiiiii
Ja mam 185cm wielki nos krzywe zeby

Gość ja już oglądałam dawno, ale
ja też nie, z resztą nie chce sobie jeszcze badziej ciśnienia podnosić :P

Gość znalam kiedys takiego
hehe my sobie zawsze ruchacza znajdziemy ...ale sie usmialam :D

Gość brzydkiiiiiii
Dobra widze ze nikt nie napisal. zamykam gg ;)

brzydki - a jakiej jesteś postury? btw. też mam krzywe zęby, ale jakoś nie uważam, zeby to mnie specjalnie szpeciło.

Gość brzydkiiiiiii
No taka prawda, kobieta zawsze znajdzie kogos do seksu bo dla faceta wyglad twarzy sie w tym temacie nie liczy. A ksztalt ciala to taka kategoria "kąska"

W sumie skoro tak brak Ci seksu to czemu nie skorzystasz z usług prostytutki? :D To podobna sytuacja do takiej, jak gdyby jakaś dziewczyna skorzystała z "usług" ruchacza z imprezy :D

Gość cudowna panienka ;)
Widze że dziewczyna wam sie opisała i zamilkły miłe panie :) Facet nie musi być ładny, wieksza presja leży na kobiecie.

Gość brzydkiiiiiii
jestem patyczakiem, chudy bardzo. ale jezeli jest zima, jesien czy wisona to chyba waga nie ma znaczenia, pozatym nawet jesli przybralbym to przeciez nie zbiegnie sie nagla chmara fanek

Kąska? Nie rozumiem...

dziewczyna moze i sie opisala ale ja jej postow nie czytam bo mnie zdenerwowala....a co do rbzydala ...hehe no tak bo facet zalozy dziewczynie flage na glowe i "za ojczyzne" hehe...a ja nei mam rkzywych zebow tylko szpare miedzy zebami :D podobno seksowna hehe

Gość cudowna panienka ;)
Uważasz sie za seksowną a jedziesz po dziewczynie :) heheh dobre. Więc miała racje.

" a ruch ruch ruch to jest dzis wielka moda" taka piosenka mi sie rpzypomniala hehe...a juz nie wpsomne o tym ile galerianek jest chetnych na lodziki za kupienie jej jakiegos ciuszka :D

Gość brzydkiiiiiii
No kąska to rypania... ;) gruba jak i chuda, spoko nawet patykowata tez jest spoko, ja tam moglbym kazdą ;) Mi to nie przeszkadza ze sie opisala... dla mnie jest normalnym czlowiekiem jak kazdy... Wiesz prostytutka kosztuje i to jest raz. A ja chcialbym dziewczyne bo z nią mozna wiele razy...

cudowna panienka...a wyobraz sobie ze uwazam sie za seksowna a kiedys sie nie uwazalam....trzeba bylo czytac wszystkie moje posty! poza tym ona 3 facetow miala tak?

Ja juz nie mam siły jej nic tłumaczyć, bo mi ręce opadają. znalam kiedys takiego - a moje krzywe zęby niektórzy uważają za słodkie (chociaż ja tego nie widzę), więc wady trzeba obracać w zalety :D

Gość cudowna panienka ;)
brzydkiii tobie seksu brakuje, i martwi cie ze wyrwać nie mozesz a nie uroda ;P

hehe brzydki wiec tobie na seksie zalezy!

Gość cudowna panienka ;)
No napisała że miała 3. I co?

Gość brzydkiiiiiii
Watpie ze moje bys uznala za slotkie, predzej za ostrego bo jest ostry jak brzytwa i wystaje mocno na samym przedzie wiec lizanko jest utrudnione ;)

ja ogladalam juz dawno - no wlasnie ja nigdy nie lubilam moje szpary w zebach ale od jakiegos czasu facei mi mowia, ze jest seksowna :D i np. oczy uwazalam ze mam male takie tam byle jakie a mowia mi ze sa piekne...a jak mialam wysiew luszczycowy to sama sie siebie brzydzilam ale facet mnie i tak dotykal ;p

brzydki - to Ty chcesz laskę tylko do ruchania czy co, bo już nie rozumiem? :o + moje zęby strasznie rzucają się w oczy, niektóre są przekrzywione nawet o jakieś 90 stopni, ale nie robię z tego problemu, nie zmienię ich od tak. Z resztą zafunduj sobie aparat ortodontyczny, skoro takie to straszne

Gość brzydkiiiiiii
NO PEWNIE ZE MI BRAKUJE SEKSU. Ale to ze mi seksu brakuje to chyba normalne skoro nie mam dziewczyno omg. A co to cos zlego? Dziewczyny tak samo mi brakuje.

cudowna panienka a Ty przypakdiem nie jestes ta abc? bo ona nagle zamilka a Ty sie odezwalas i od razu jej bronisz....hehe ojj dziewcyzno...

Gość ;*;*
kotek mnie sie podobasz ;*

Gość brzydkiiiiiii
aparat ortodentyczny odpada i w moim przyadku jest niemozliwy. To nie jest tak ze mi na seksie zalezy! Zalezy mi na dziewczynie no i na seksie tez bo dziewczyny nie mialem dlugo. Ale to chyba nic zlego ze mi na seksie zalezy prawda? No i wkoncu jestem tez otwarty wlasnie tez na uklad z dziewczyna....

znalam kiedys takiego - no proszę :D najważniejsze to nie robić wielkich problemów z drobnostek, a okaże się, ze to wcale nie taki straszny problem. :) brzydki - nie mówię, że to coś złego, ale z Twoich wypowiedzi wynikało, że to jest jakieś najważniejsze w Twoim życiu.

Gość cudowna panienka ;)
A gdzie ja jej bronie? Czytam i widze, on jakiś seks maniak, a wy w stadzie na nią, a tu piszecie ze sekswone, to jak można twierdzić bedąc ładnym że brzydki nie wie o czym mówi? To na kaffe normalne, to jakbym nagle ja nie mająca łuszczycy zaczeła ci pisać że łuszczyca to nic, bo są stomie etc. Pomyśl zanim myślac ze jestes anoniomwa zjedziesz tu kogoś, bo mi żal ludzi którzy maja problemy a takie istoty jak ty jadą po nich.

Ten układ to jakaś aluzja? :D

no skoro on chce miec nawet taki uklad z dziewczyna to coz....z takim podejsciem to nie wiem czy dziewczyne znajdzie...;p