Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkiiiiiii

jestem brzydki

Polecane posty

Gość ;*;*
nie rozumiem dlaczego masz kompleksy kazdy ma cos do 'poprawienia' ale to nie jest problem napewno znajdziesz jakas laske jak mnie sie spodobales to sukces a wszyscy mi mowia ze wybredna jestem :);**

Gość brzydkiiiiiii
Nie, nie jest. Ale nie ukrywam ze tez tego juz potrzebuje, z racji tego ze dlugo dziewczyny nie mialem. Jestem otwart na znajomosc z dziewczyną, bycia z nią wiec chyba tez mam prawo i seksu od niej żądac

Gość ja już oglądałam dawno, ale
cudowna panienka - a gdzie my napisałyśmy, żeśmy ładne? :D

Gość brzydkiiiiiii
Ej nie chodzilo mi o uklad sponsorski tylko o bycie z dziewczyną (byc z nią)

Gość cudowna panienka ;)
Jak juz ci zwróciłam uwage, tam gdzie napisałaś że to seksowne. No nie wierze iż brzydka kobieta uważa że jest seksowna :o

Nie wiem czy jesteś tego świadom, ale nie masz prawda żądać od dziewczyny seksu. (W ogóle od nikogo nie masz prawa niczego żądać)

Gość znalam kiedys takiego
cudowna panienka...pierdoly piszesz...dla jednych szpara miedzy zebami to cos obrzydliwego dla innych seksownego...jezei ja bym uwazala ze nie jest seksowna to tez bym sie czula brzydka...dlatego wole myslec ze jest jednak seksowna...i od razu lepiej sie cuzje zamiast sie nad soba uzalac.

Ona napisała, że inni twierdzą, ze to seksowne, a nie, ze to jej zdanie :o

cudowna panienka....my napisalysmy ze czulysmy sie brzydkie i nie mialysmy powodzenia ale zmienilysmy nastawienie i od rzu zrobilo sie lepiej wokol nas i to probujemy przekazac...ale Ty i tak wiesz swoje...wiec sadze, ze to Ty jestes ta abc.

ja już oglądałam dawno, ale - mysle ze dyskusja jest niewarta niczego bo do nich nic nie dotrze...oni a najbiedniejsi i najbardziej poszkodowani na swiecie. Nikt nie wie co czuja...nikt!!!!

Gość brzydkiiiiiii
No nie doslownie żądac od samej dziewczyny. TYlko domagac sie seksu jesli tez chcem miec dziewczyne. Nie byc zaraz uznawanym za jakiegos zboka ktory mysli tylko o seksie...

znalam kiedys takiego - hahah, no dokładnie. A my możemy się schować, bo jesteśmy piękne i nigdy nie doświadczymy prawdziwych problemów tego świata :( ;o

Gość brzydkiiiiiii
Pewnie nie jestescie tak brzydkie jak ja i dlatego wam sie wydaje ze tak latwo jest sie przelamac i wyjsc do towarzystwa.

Zostaje Ci masturbacja

uciekam...nic tu po mnie :)

Nie tylko wygląd decyduje o łatwości przebywania z ludźmi znalam kiedys takiego - no to pa :D

Gość brzydkiiiiiii
Pozatym jedna z was ma 18 lat i jest dziewczyną no to sory. Ja mam 20 lat i jestem chlopakiem. Mam inne wymagania. Nie mialem nigdy dizewczyny i sie na to nie zapowiada poza tym jeszcze jedna sprawa wazna dla faceta. Seks.... tez tego nie ma. Dostaje skretu jajek juz z tego powodu ale wam oczywiscie sie dalej zdaje ze nie mam zadnych problemow i ze sie uzalam tylko nad sobą

Gość brzydkiiiiiii
Po tym jak olewacie temat seksu wystarczy wywnioskowac, ze dla was to malo wazna rzecz, i nie zrozumiecie potrzeb mezczyzny.

Ja mam 18 i nie miałam nigdy faceta :D Seks nie jest ważny tylko dla faceta! Kobiety też mają swoje potrzeby, nie wiem czemu tego nie rozumiesz. :( Jak dostajesz skrętu jajek to sobie ulżyj w końcu może? :o

Gość cudowna panienka ;)
18letnia gówniaro ;) Ja mam już(!) 27 lat. I na kafeterii rozmawiałam nt porodu, i własnie jedna idiotka tak po mnie jechała (chodziło o znieczulenie) tak pisała wyzywała obrazała a po około godz okazało sie że nawet nie rodziła ;) I mysle że ty tak samo potraktowałaś abc. A mi sie autentycznie żal zrobiło gdy przeczytałam że od dziecka można zaznać takich cierpień z takiego powodu. Nie lubie kafeteryjnego chamstwa.

Tak, ja strasznie potraktowałam abc, za to ona jest święta. Ocenia mnie nie wiedząc nic o moim życiu. Na prawdę uważam, że wolałabym być brzydka (choć z tym problemem też musiałam się zmierzyć), niż żyć w takim piekle, w jakim żyć muszę :o

Gość cudowna panienka ;)
Ale wez przeczytaj jakie ona musiała mieć piekło. Te oparzenia, operacja serca i coś na nodze. Strasznie mnie wkuuurwia to chamstwo, tak byle dowalić komuś.

Z jej wcześniejszych wypowiedzi wynika, ze najbardziej boli ją to, ze jest brzydka, niż cokolwiek innego. Każdy ma jakieś defekty, a ja nie sądzę, żeby jakieś blizny wyznaczały atrakcyjność, sama mam ich nie mało, ale jakoś specjalnie mnie one nie ruszają.

Gość cudowna panienka ;)
Ja mam blizny po operacji brzucha, i nawet na basen nie chodze, wiec pewnie ma to wpływ na ocene atrakcyjności.

Gość brzydkiiiiiii
Walenie to nie to samo co seks. Slcuahj gdyby ci sie chcialo tak samo jak mi to znalazlabys se faceta chociazby tylko na to i bys miala po sprawie. A ja nie moge znalezc dziewczyny tylko na to bo dziewczyny patrzą tez na wygląd, facet musi byc przystojny zeby to z nim robic.

wrocilam na chwiklke...moja bratowa tez ma blizny po operacji brzucha i duzo rozstepow...skore na brzuchu jak babcia po blizniaczej ciazy a na basen chodzi.... a mi tata czesto powtarzal, ze jestem brzydka i glupia i na pewno nikt mnie nie bedzie chcial...i to nie bylo przekomarzanie sie z corka...jak to mnie bolalo!!!! ale sie nie dalam! postanowilam, ze juz ja mu udowodnie ze nie ma racji!!! ale myslicie ze nie plakalam? ze nie uwazalam sie za brzydala? ale oczywiscie abc i brzydal lepiej wiedza ode mnie co czulam...bo oni mieli najgorzej!

brzydal a Ty tylko o ruchaniu! wez sie facet w garsc no ja piernicze....idz na dziwki jak tak wytrzymac nie mozesz z tym seksem i Ci jaja skreca

Gość brzydkiiiiiii
Boze straszne. Uwazasz sie za kogos kto mial gorzej spowodu tego ze ci ojciec powiedzial ze jestes brzydka? nie zartuj. Ojciec to i tak mezczyzna ktory cie nie bedzie wyrywac wiec mozesz to olac a mi mowily dziewczyny w moim wieku wiec musi w tym byc cos prawdy!! Bo to wkoncu ja mam je wyrywac a nie tak jak ty swojego ojca...

Gość cudowna panienka ;)
Ja nie wiem co moze czuć naprawde brzydka dziewczyna, bo brzydka poczułam sie raz, ale to tak naprawde brzydka. Byłam 3mies po porodzie, z opona na brzuchu, wykwitami na twarzy przyjechała do mnie kuzynka, ładniejsza od K.Kardashian z twarzy, z ułozonymi włosami, taka chuda jędrna, poczułam sie jak pasztet. Płakałam 2 dni :P

Gość brzydkiiiiiii
znalam kiedys takiego - A ja zauwazylem ze nie mogę wspomniec o seksie bo tez odrazu osadzany jestem ze tylko o seksie! Raz tylko wspomnialem i ot co! odrazu ze tlyko o seksie mysle...