Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkiiiiiii

jestem brzydki

Polecane posty

Gość znalam kiedys takiego
dziwki sobie wyrywaj albo smuchana lale...ta Ci na pewno nie odmowi....bo Ty najbrzydszy jestes z charakteru.

Gość brzydkiiiiiii
O juz sie obrazilas... No sory ale co to ja nie moge wspomniec nic o seksie? Dla mnie to tak samo wazna rzecz fizjologiczna jak inne a ty widocznie tego nie rozumiesz i nie zromiesz moich potrzeb i problemow...

Gość ja już oglądałam dawno, ale
Ja mam wiele blizn na udzie, pewnie nie krępowałabym się iść na basen, ale i tak tego nie robię. brzydki - no pewnie, że mogłabym sobie kogoś zaliczyć gdziekolwiek, ale po pierwsze - dla mnie to brak szacunku do własnej osoby, po drugie - zależy mi na mojej opinii, po trzecie - jeszcze mi moje zdrowie miłe, a po czwarte - da się jakoś pociągnąć na masturbacji. Ja byłam wielokrotnie odrzucana przez rówieśników, zamykałam się w sobie, ryczałam po nocach, tłumiłam w sobie, wyśmiewali sie ze mnie, ale jakoś udało mi się to zmienić i teraz jestem towarzyską osobą, chociaż kilka lat temu było to dla mnie niemożliwe :D

Gość brzydkiiiiiii
Wiesz ten moj czas juz się skaczyl na jechani na masturbacji. Ile to mozna. Czas wkoncu znalezc dziewczyna i znią to robic. Zaraz pewnie znalam kiedys takiego odezwie sie i powie zebym poszedl na dziwki jak tylko o seksie mysle

No nie dziw się, bo niektóre Twoje wypowiedzi wyglądają jakby dziewczyna była tylko dla zaspakajania Twoich potrzeb. "Pora znaleźć dziewczynę, bo masturbacja już nudna" dziewczyny nie są jakimiś workami na spermę. :o

Gość brzydkiiiiiii
Wiem o tym ze nią są workami. Ale moglbym byc z dziewczyną ktorą kocham lub moglbym z nią sie ozenic i uprawiac seks..

No to jej poszukaj i sie postaraj o nią. :classic_cool:

Gość brzydkiiiiiii
Wlasnie w tym problem. Ze mnie pasztet nie chce a co dopiero taka o ktorej marze/z ktorą chcialbym sie ozenic

No to może za kiepsko się starasz. I po pierwsze - zmień nastawienie :o Nie koncentruj się na tym co Ci nie wychodzi.

Gość brzydkiiiiiii
TEmat upadl ale ladnie, 5 stron zapisanych

ja już oglądałam dawno, ale - mialam dokladnie tak samo jak Ty...tylko ze my przestalysmy sie nad soba uzalac, a brzydal nadal sie uzala i uzalac bedzie bo na cos trzeba zwalic to ze sie ejst samamu, a przeciez on nie ebdzie zwalal na charakter.... skoro dla Ciebie brzydalku seks to cos jak potrzeba fizjologiczna np. oddanie moczu czy stolca to Twoja sprawa...ja z seksem czekalam na tego wlasciwego faceta i to o wiele dluzej niz Ty czekasz...ale Ty jestes chyba tak pusty...najpier mowiles ze chcialbys miec dziewczyne bo chcialabys kogos miec ale wyszlo szydlo z worka. Ruichac ci sie chce...nie wazna jaka dziewczyne byle by to byla dziewczyna...z takim podejsciem to naprawd tylko sobie dmuchana lale kup albo znajdz jakas blachare

Gość magdzialenkaaa
dlaczego twierdzisz że jesteś brzydki?

Gość brzydkiiiiiii
Pusta to ty jestes po tym jak o sadzasz mnie ze mysle tylko o seksie dlatego ze nie boje sie glosno mowic o tym ze mam na to ochote. Dziewico orleanska. Seks to takze potrzeba fizjologiczna ktorej czlowiek takze potrzebuje. Co za roznica co w ktorym momencie mowilem, i nie lap mnie za slowka, nie wyciagaj pojedynczych fragmentow zdan bo to jest denne. Chyba nie napisze calej listy w pierwszym poscie czego dokladnie oczekuje. Chyba to jest wiadome ze potrzebuje takze seksu skoro nie mialem nigdy dziewczyny i mam juz 20 lat! Nie badz glupia. Dziewczyny takze potrzebuje, i mowilem to od samego poczatku wiec nie rob jakiegos typa ktoremu tylko na seksie zalezy

Gość magdzialenkaaa
hmm nie doczekałam się odpowiedzi

Gość brzydkiiiiiii
no bo mam brzydką twarz, nie wiem jak ci to powiedziec...

Jakos cięzko mi uwierzyć że działą tu tylko "brak urody". Uroda to kwestia gustu i nie ma siły żeby się na świecie nie znalazał kobieta która nie uważałaby że nie jesteś brzydki

Gość brzydkiiiiiii
sory z takim nosem jaki ja mam, to raczej jest mozliwe. ;//

ja i znalazlam kiedys takiego wałkowałyśmy ten temat, że powinien przestać się nad sobą użalać i majaczyć, że brzydal to będzie lepiej, ale nie wiem czy dotarło.

Słonko jakbym Ci opisała siebie to gwarantuje Ci żebyś się nie obrócił za mna na ulicy a nie mogęp owiedzieć żeby m narzekałą kiedykolwiek na brak powodzenia. Gusta są różne!! A co jest niby nie tak z Twoim nosem?

Chodzi tylko o nos? :o Kurde, mało jest ludzi z za dużym, albo garbatym nosem? Rany... Szczerze to teraz mi się przypomniał taki facet, który miał wielki, garbaty nos, ale i tak mi się podobał, bo był w moim typie i był wspaniałym optymistą :)

Gość brzydkiiiiiii
A wam tak sie wydaje ze ja placze przed dziewczyną. Nie, nie placze. Normalnie gadam. Cholera niby jak mam sie zachowywac. Jak rambo? To nie jest kwestia uzalania sie nad sobą bo normalnie sie zachowuje. I mam taki sam stan psychiczny jak dziewczyna do ktorej sie zalecam i jakos mi jej nie przeszkadza...

Już pisałeś, że normalnie się zachowujesz w towarzystwie, ale to jakie masz podejście i jaki jesteś i tak widać, np. po mowie ciała. Przykładowo nie da się ukryć braku pewności siebie.

Gość brzydkiiiiiii
Szczerze to nie wiem czy chcialbym dziewczyne z takim nosem jak moj. Nie wiem, nie wiem. Musialbym ją zobaczyc na prawde, jak sie zachowuje. Bo mam naprawde duzy i brzydki ten nos. A to bardzo odsuwa....

A myślisz że wózek inwalizki i 9 blizn z których najmniejsza ma ok 10 cm nie? Albo kiedy idziesz (wow bo raz na ruski rok masz tyle siły żeby wstać z kurewskiego wózka) i kołyszesz sie tak strasznie że wszyscy sie za Toba oglądają?

Gość brzydkiiiiiii
No mysle ze tez ale co ma to wspolnego ze mna? Nie pomoze mi to.

Artigiana - dokładnie, brzydki zachowuje się tak jakby wielki nos był na prawdę problemem na skalę światową. Jakby wygląd w ogóle był takim problemem. brzydki - skoro nie chciałbyś dziewczyny z takim nosem to dlaczego wymagasz od jakiejś laski, żeby Ciebie chciała? :o

Co ma wspólnego? A na przykłąd to że sie zajebiscie nad sobą użalasz. Masz jeden Kurwa JEDEN mankament a robisz z tego problem jak nie wiem co. Nie uwierze, że tylko w tym tkwi problem, bo nie ma takiej fizycznej możliwosci. Gdyby tak bło kurwa powymieralibyśmy już dawno temu bo by się ludzie nie parowali. Poza tym chyba nie do końca rozumiem o co ci chodzi. Oczekujesz ze któaś z kafeterianek rzuci wszystko i zacznie krzyczeć; "ja , ja bede twoja dziewczyną?" Ciebie rozkłada na łopatki brak pewności siebie a nie nos

I to przez ten nos tak wszyscy z Ciebie szydzą, taką masz zniszczoną psychikę? Powiem Ci, że nie masz pojęcia co to znaczy mieć głęboki ślad na psychice.

Artigiana to chyba nawet nie brak pewnosci siebie. To chyba po prostu chec uzalania sie nad soba...do nieog nic nie dotrze bo on jest najbrzyszy na swiecie bo ma brzydki nos...a np ta abc powiedziala ze wolalaby nie miec reki niz byc brzydka...szok!!!! jak mozna tak powiedziec? ciekawe czy naprawde by tak chciala...