Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medzusta

Czy to że mam 183cm wzrostu może być powodem mojej samotności ?

Polecane posty

Gość medzusta

jak myślicie ?

Gość 2 myszoskoczki
jasne :D jakby było pół centymetra mniej albo wiecej problem zostałby rozwiązany :D

Gość medzusta
ale ja jestem dziewczyną :D

Gość hwdpxx
schudnij i idź na modelkę

Gość nananananan
może być to pewne utrudnienie ,ale przeciez jest duzo dziewczyn z tym wzrostem co maja faceta

Gość Najpiękniejsza w świecie
moja koleżanka ma 180 i tez się obawiała że nie znajdzie kogoś wyższego od siebie aaa znalazła i od nie dawna jest szczęśliwą mężatką :]

jestem chuda... ale zawód modelki to przecież kretynizm. i nie jest mi z tego powodu smutno. smutno mi z tego powodu że innym "przeszkadza" mój wzrost.

np w mojej grupie na studiach tylko jeden koleś jest mojego wzrostu :o chyba powinnam na polibudzie studiować :D

na pewno w jakims tam stopniu to bedzie przeszkadzac facetom a nawet nie im a tobie bo chyba nie chcesz faceta mniejszego od siebie : ) wiec kreg poszukiwac i wyboru jest znacznie ograniczony ... co do modelek po 185 to taki wzrost wgl nie jest potrzebny bo niby do czego : ) kobiety maja ładne długi nogi juz od 170 wiec sami wiecie

Gość Najpiękniejsza w świecie
ja mam 170 i giraszek długich ni mam :/

bo to zależy od proporcji nawet ja mogłabym mieć krótkie nogi a długi tułów na szczęście tak nie jest :D Po za tym 170 to według mnie mało :P co to za różnica 170 a np 166 ?

roznica znikoma ale zwiększająca prawdopodobieństwo ze taka osoba szybciej znajdzie faceta : )

jest to poparte jakimiś badaniami że samica ma większe szanse jeśli ma poniżej 170 ? :D

Powiem Ci tak. Ja mam 168 cm i wydaje mi się, że jestem za niska. Jak przechodzą obok mnie wysokie kobiety i jeszcze w szpilkach to czuję się jak przykurcz :) Więc nie marudź. Chociaż z drugiej strony jak widzę takie malutkie filigranowe kobietki to czuję się jak wielkolud. Więc nie martw się:) Jest wielu wysokich facetów :)

takimi ze sama nie chce mniejszego faceta od siebie i dopuszcza do podrywu wyzszych a jak wiemy jest ich wiecej niz tych od 183 wzwyż:)

Gość noami..
Ile masz latek??? Jakas wysoka ta mlodziez teraz. Ja mam 30, wiec juz stara dupa ze mnie, jednak gdy mialam 20 to uwazalam swoj wzrost za problem - mam 170 :-O

bo wy tak uwazacie :D przeciez kazda tu gada ze facet musi byc wyzszy a przynajmniej na rowni :D

ja mam 19 lat wiec tyle samo co złośnica :) Prawda jest taka że to faceci nie chcą mieć wyższej dziewczyny bo mają w głowie jakąś chorą fazę "opiekowania" się słabszymi mniejszymi istotkami itp.

a czy kobiety nie maja tak ze chca czuc sie malutkie i niby bezpieczne przy swoim facecie?:D chore to ale bardzo wiele takich kobiet : )

nie my tak nie mamy :D tylko udajemy żebyście wy mogli poczuli się jak maczo 🖐️ o kurde tajemnica wieków została wyjawiona.