Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IdaCh

Jak rozbudzić swoją kobiecość, jak stać się bardziej atrakcyjna i

Polecane posty

Gość IdaCh

spełniona? Chodzi mi o to, żeby dobrze czuć się sama ze sobą i emanować pozytywną energią w najbliższym roku. Dotychczas byłam ponurą, bezbarwną dziewczyną, którą niszcza kompleksy, ale teraz już wiem, że to był błąd. Chcę wykorzystać jak najlepiej młodość;)

Gość wertyuioiuytr
być sobą :) humor,gracja, subtelność,kbiecość ,sexapeal :) i wiele wiele innych

Gość wszystko przed Toba
:)

Gość IdaCh
kiedyś próbowałam jeździć rowerem, ale jak mi się włosy łonowe wkręciły w łańcuch to z bólu dzwonek odgryzłam :(

Gość IdaCh
Ale w jaki sposób je uwolnić? Mam mnóstwo pomysłów, ciekawi mnie wiele rzeczy, ale jak już przyjdzie co do czego, brak mi odwagi, żeby wcielić w życie swoje koncepcje. Dlaczego? Zjadają mnie kompleksy, brak wiary w siebie.

Gość 198gf
fiku miku czemu ten test na mezczyzne nie dziala? klikam wyslij i nic sie nie dzieje

Gość IdaCh
W najbliższym roku kończę studia licencjackie i stąd też pomysł, żeby totalnie zrewolucjonizować swoje życie. Marzę, żeby zaczać wszystko na nowo, pewna siebie i interesująca, potrafiąc wpływać na swoje życie.

Gość 198gf
czyli ten test to lipa?

Gość IdaCh
Nie offtopujcie;p

ja to jak chce to moge kogos poderwac na imprezie ale z natury jestem wyniosla wiec zadko to robie ;)

ja juz zaczelam zmieniac swoje zycie mam duzo planów na rok 2012 mam nadzieje ze wszystko mi sie w koncu ułozy

Gość 198gf
badz soba, nie udawaj kogos kim nie jestes. nie zmieniaj sie na sile. taka moja rada

ja planuje na początek zacząc sie zdrowiej odzywiac chociaz i tak jest dobrze ale zawsze moze byc lepiej ;)

dokładnie ja np wiem ze sie nigdy nie zmienie na sile mozna dac poprawki ale nie da sie siebie oszukac

Gość IdaCh
Ja tak samo! Mam już dość bycia sfrustrowaną, zgorzkniałą osobą, która miota się między tym, co konieczne, a co dające satysfakcję. W całkowitej realizacji celów przeszkadzają mi w zasadzie tylko nielubiane studia, ale mam nadzieję, że już po ich ukończeniu rozwinę skrzydła i stanę się samodzielną, świadomą siebie kobietą.

Gość 198gf
a moze autorko wyjasnisz jaka bylas do tej pory?

"ja zaplace za swoją prace licencjacką i z bani nie bede gówna pisac mam lepsze rzeczy do roboty" czy to nie jest oszukiwanie siebie?

"W całkowitej realizacji celów przeszkadzają mi w zasadzie tylko nielubiane studia" studia powinny pomagać a nie przeszkadzać :)

Gość IdaCh
Nie chcę się zmieniać na siłę. Po prostu mam potrzebę wyjścia z cienia, pozbycia się szarości, jaką widać u mnie na co dzień. W rzeczywistości jestem wulkanem energii, ale z powodu kompleksów i niepowodzeń bardzo zamknęłam się i wiele rzeczy zaniedbałam.

Gość 198gf
fiku miku moge wyslac ci emaila a ty zobaczysz czy jestem supermezczyzna?

Idach o tych studiach to widze ze mamy takie same zdanie ja swoich nienawidze wiec nawet nie pisze sama pracy licencjackiej ;) tylko kupuje