Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AllInDream

Właśnie wróciłem z treningu, oto moja fotka.. co sądzicie?

Polecane posty

Gość hyythr
fajnie.. to do tego diagnosty wyzej

Gość gdfgsdfd
"pewnie prawiczek, leszcz na osiedlu, studiujący jakiś gówniany kierunek w stylu "zarządzanie" i ty chłopie myślisz, że jesteś ogarnięty?" Bo najwazniejszy w zyciu jest respekt na dzielni. buahahah A o takim kierunku jak zarządzanie to gościu mozesz tylko pomarzyć. Pisząc hala przez "ch" najlepiej ukazałes poziom swojego intelektu. Takie cialo jak ty kazdy "leszcz" moze miec jezeli sie dobrze zepnie a inteligencji nigdy sie juz niestety nie dorobisz. Sam kiedys najlepiej nie wygladalem a wystarczylo troche samozaparcia i ladnie sie wyrzezbilem. W odroznieniu od ciebie nie szukam jednak poklasku wstawiajac swoje foty na fora. Prawdopodobnie masz zerowe powodzenie dlatego potrzebujesz dowartosciowania przez internet bo tutaj nikt nie moze ocenic twoich innych "aspektow" z ktorymi jest mizernie.

Gość pogrmocaCWELI
/// Pisząc hala przez "ch" najlepiej ukazałes poziom swojego intelektu. /// jeden bład ortograficzny, który i tak defecto nie jest jakims ordynarnym pokazuje jego poziom intelektu? aha... /// Takie cialo jak ty kazdy "leszcz" moze miec jezeli sie dobrze zepnie/// ty słuchaj... lekarzem, prawnikiem, prezesem banku też moze byc każdy leszcz.. wystarczy, ze sie troche zepnie, rozumiesz? kazdy moze byc kazdym, chodzi wlasnie o to aby ktos to osiagnał... ///a inteligencji nigdy sie juz niestety nie dorobisz./// sadząc po wypowiedziach jego poziom int. jest o wiele wiekszy niż twój i reszty pajacy z forum /// Sam kiedys najlepiej nie wygladalem a wystarczylo troche samozaparcia i ladnie sie wyrzezbilem./// wyrzeźbiłeś się? o kurwa niesamowite.. stary, idz do mam talent;o /// W odroznieniu od ciebie nie szukam jednak poklasku wstawiajac swoje foty na fora../// bo wiesz, ze jakbys wstawil fote to kazdy by mial z ciebie beke /// Prawdopodobnie masz zerowe powodzenie/// prawdopodobnie jesteś pedałem..

Gość gdfgsdfd
wyrzeźbiłeś się? o k**wa niesamowite.. stary, idz do mam talent;o Wlasnie dlatego nie ide bo to nie jest zaden talent. Podnieca sie tymi studiami sportowymi a taki z niego sportowiec ze zal dupe sciska. Tak naprawde to nic nie osiagnal. Byle koksik na silowni ma takie cialo jak on. Co do ciebie to najpierw naucz sie zaczynac kazde zdanie od duzej litery. Nie uzywaj tez tak "trudnych" slow jak "de facto" bo to zdecydowanie cie przerasta. No chyba ze chodzilo ci o defekacje? Jezeli masz problemy gastryczne to udaj sie do toalety a nie siedzisz na forum.

Gość poprawiać ale też myśleć!!!!
"pogrmocaCWELI /// Pisząc hala przez "ch" najlepiej ukazałes poziom swojego intelektu. /// jeden bład ortograficzny, który i tak defecto nie jest jakims ordynarnym pokazuje jego poziom intelektu? aha..." DE FACTO;) pozdrawiam:)

Gość gdfgsdfd
Zreszta czego ja sie spodziewalem. Pod nickiem pogrmocaCWELI to pewnie autor. Nie chcial pisac ze swojego stalego nicka zeby sie nie pograzyc. Jak sie nie ma argumentow na swoje stanowisko to pozostaje tylko obrazanie. Taki sposob jednak zupelnie mnie nie rusza. Zrob ze dwie serie, ochlon i wroc jak bedziesz mial cos ciekawego do powiedzenia.

Gość pogrmocaCWELI
///Wlasnie dlatego nie ide bo to nie jest zaden talent. Podnieca sie tymi studiami sportowymi a taki z niego sportowiec ze zal d**e sciska. Tak naprawde to nic nie osiagnal. Byle koksik na silowni ma takie cialo jak on. Co do ciebie to najpierw naucz sie zaczynac kazde zdanie od duzej litery. Nie uzywaj tez tak "trudnych" slow jak "de facto" bo to zdecydowanie cie przerasta. No chyba ze chodzilo ci o defekacje? Jezeli masz problemy gastryczne to udaj sie do toalety a nie siedzisz na forum./// stary ja wysmialem twoje 'wyrzezbilem sie' bo to faktycznie byle ciota potrafi zrobic.. wystarczy malo jesc + troche ruchu a dopakowac chlopaczku to nie jest taka prosta sprawa, trzeba sie temu poswiecic, wlozyc o wiele wiecej pracy na chuj mam zaczynac zdanie od duzej litery piszac do jakiegos lamusa na forum? stary nie rozsmieszaj mnie, moze jeszcze napisz mi abym uzywal za kazdym razem ź ż ć ó itp.. pierdole cie leszczu tak, bronie autora bo kiedy czytam takich lamusow virtualnych jak np ty to krew mi sie otwiera w kieszeni wielce kurwa madry lamusik, gdzie wy jestescie w realu? czemu w realu nie jestescie tacy mądrzy? a no tak.. boicie sie, kurwa stary , przestan sie osmieszac...

Gość gdfgsdfd
krew mi sie otwiera w kieszeni Krew ci sie w kieszeni otwiera? haha stary ja wysmialem twoje 'wyrzezbilem sie' bo to faktycznie byle ciota potrafi zrobic.. wystarczy malo jesc + troche ruchu a dopakowac chlopaczku to nie jest taka prosta sprawa, trzeba sie temu poswiecic, wlozyc o wiele wiecej pracy Wiem ze to nie jest proste i zdaje sobie sprawy ile trzeba poswiecic zeby uzyskac ten efekt ale prosze cie... Chwalic sie tym na forum? To jest dopiero zalosne. Nie potrzebuje niczyjej aprobaty aby sie dowartosciowac. Jezeli chce to bede chodzil zarosniety i mnie to pierdoli czy jakas baba sie przestraszy moich wlosow na klacie. Nie potrzebuje niczyjego poklasku zeby nabrac pewnosci siebie. I jezeli bym cie spotkal w realu to na pewno bym nie trzasl przed toba portkami bo nie jestes jakims jebanym bożkiem. Blednie zalozyles ze jestem leszczem w okularkach ale to juz twoja sprawa. Nie mam potrzeby tutaj sie przed nikim tlumaczyc ani chwalic. Skoro chodzi na studia sportowe to zakladam ze temu sie oddal wiec to jest jakby jego praca a gowno w tym osiagnal! Rozumiesz ta roznice? Ktos chodzacy dla sportu na silownie wyglada podobnie. W dodatku obraza studiujacych inne kierunki ktorzy nie dosc ze moga odnosic sukcesy na swoim kierunku to moga wygladac tez bardzo dobrze.

Gość gdfgsdfd
W dodatku jezeli ktos mi pisze ze "respekt na dzielni" albo to zeby ktos na zywo trzasl na jego widok portkami jest dla niego najwazniejsze to prosze cie... Taka osoba jest dla mnie nikim. Widocznie gowno wie co w zyciu jest najwazniejsze.

Gość pogrmocaCWELI
//krew mi sie otwiera w kieszeni Krew ci sie w kieszeni otwiera? haha// zwykle przejezyczenie, ale ty jak zwykle wylapujesz kazda chocby literowke aby ukazac jaki to nie jestes inteligetny co? dowartosciowujesz sie w ten sposob bo nie rozumiem.. idz no na jakas polonistyke jak taki z ciebie wariat co do przykladowego zarzadzania to faktycznie jest to chyba najbardziej gowniany kierunek z mozliwych na polskim rynku , idzie tam 99% osob ktore nie wiedza co chca po tym robic , pomijam fakt, ze zdac ten kierunek jest praktycznie pestką... moich dwoch znajomych, ktorzy są totalnymi głąbami są po zarzadzaniu i wiesz co? obaj nie maja pracy jak narazie :) wychowanie fizyczne zaś idzie w konkretnym kierunku, tam nie ma przypadkowego gogusia, który nie potrafi zrobic 10 pompek, tylko idzie tam dosyc specyficzny krąg ludzi i akurat nie kazdy studiujacy wf musi byc dopakowany.. nie wiem skad taka teorie wysnules, tak sie sklada, ze studiowalem ten kierunek przez 1 rok (odszedlem pozniej bo niestety nie podołałem z basenem... za wysoki poziom jak dla mnie był i nie dalem rady) i na 50 studentów, moze 5 było takich ktorzy regularnie chodzilo na siłownie... reszta to np pilkarze, koszykarze, siatkarze, a i tacy ktorzy nic nie trenowali tylko po prostu nie byli ofermami fizycznymi

Gość bhdfh
wyglądasz ok, widać że ćwiczysz i dbasz o siebie

Gość gdfgsdfd
No masz tutaj troche racji. Ale to tak jest prawie z kazdym kierunkiem. Zaden nie gwarantuje pracy. Wiadomo ze zalezy gdzie sie studiuje bo sa dobre uczelnie i takie na ktore idziesz po papierek.

Gość gdfgsdfd
No i po takich studiach tez mozesz zostac na bezrobociu. Bo pilkarz w IV lidze to za duzo nie zarobi.

Gość gośćherthrt
stare piękne tematy :classic_cool:

Gość gregeger
piekne wspomnienia