Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniazniedalinka

Czy te buty na obcasie są ładne czy babcine???

Polecane posty

Gość i co i co i co
są w porządku.. zwykle, klasyczne.

Gość krups
spoko wskakuj :)

Gość aniazniedalinka
No właśnie zastanawiam się nad nimi i zastanawiam... są wygodne, więc bym je często nosiła, ale nie chcę babcinych obcasów:P

Gość aniazniedalinka
Za niskie? Heh no dla mnie 8-10,5cm to jedyna dopuszczalna wysokość. Fakt, te po 12 cm z wielką platformą są piękne, ale bym nie uszła za nic!

kwestia treningu ;) zresztą, lepsze buty mają to do siebie, że nie czujesz tego dyskomfortu. ale od czegoś trzeba zacząć :)

Gość krups
jenniferr8787*** bogaczko i milionerko a w jakich butach poruszasz się na parkietach , w papuciach ?

Gość aniazniedalinka
No te buty w sklepie kosztują 79zł, ta babka sprzedaje tak tanio a ja tam powyżej stówy za buty nie dam i już! Nie mam :)

Gość aniazniedalinka
pijany kjójićek lepsze buty czyli? za 200zł? Sorki, nie stać mnie :) do stówy niestety tylko

Gość siedzę na kuniu
jenniferr8787*** nie podniecaj się tandeciaro:o

Gość krups
jenniferr8787*** a jaki kolor obuwia preferejusz tej zimy oraz jaki styl oraz fason sukienki sylwestrowej ?

nie no trochę więcej niż 200 ;) mała obsesja.. rozumiem, że pieniądze grają dużą rolę w wyborze, chociaż teraz może nie jakościowo, ale nie ma aż tak wielkiej różnicy w wyglądzie. grunt to mieć styl ;)

Gość aniazniedalinka
jenniferr8787*** : nie rozumiem dlaczego mnie krytykujesz i obrażasz? Zadałam zwykłe pytanie. Jeżeli nie umiesz wykrzesać z siebie choć trochę kultury to się nie udzielaj. Ja tutaj przyszłam po radę a nie jakieś ataki. Mieszkam w Warszawie, studiuję i pracuję i nie stać mnie na buty Prady i jakoś nad tym szczególnie nie ubolewam :) A jeżeli chodzi o wysokie buty i wprawę to u mnie chyba to tak nie da rady :) Miałam taki okres (stara praca), że przez 8 miesięcy codziennie chodziłam na 11/12cm szpilkach. Może chodziłam zgrabnie, ale stopy bolały tak, że gdy ktoś mnie poprosił o spacer po pracy czy coś, to wykęcałam się jak mogłam :P zdarzyło mi się potknąć i kontrolowałam cały czas chodzenie, które zresztą stało się dla mnie katorgą. 10,5cm to dla mnie maksymalna wysokość

Gość siedzę na kuniu
aniazniedalinka nie przejmuj się Jenny musi się popisać a przy okazji obrażać innych,taki to już typ człowieka:o

Gość krups
ślicznie jenniferr8787*** , w różu będzie Tobie do twarzy a nie zapomnij zabrać białe kozaczki na szpilkach co najmniej 8 cm. wysokości i kapelusz z prawdziwego aksamitu albo filcowy na chłodniejsze dni w Dubaiu i o majtkach z golfem w kolorze różowym dzieciaku nie zapomnij :) wiesz, że w takim różu pochowano Violettę Villas , więc poczuj się jak królowa :)

Gość kksas;
jenniferr8787*** to podszyw oczywiscie

Gość ewfewfewfwe
ladne, zwykl,e, co sie czepiacie..

Gość aniazniedalinka
Nie, nie, ja się tam jennifer nie przejmuję :) Ogólnie każdy ma swój gust i dla niej buty mogą być straszne, wieśniackie itd. ale można to powiedzieć w "normalniejszy" i bardziej kulturalny sposób. Ale mimo wszystko jakoś się do nich zniechęciłam. Szkoda, bo ciężko jest znaleźć fajne, zgrabne obcasy, które nie mają 13cm :)

Gość kafelki na raz
ja nie wiem ,jak jeni zobaczy Dubaj , taka zacofana wieśniara to zdziczeje :D

Gość twoja m
przód ładny, zgrabny . jednak tył buta źle wyprofilowany chodzi mi o korek jest dość krótki i źle ułożony. powinien być prostya on jest pod kątem. Taki krój buta był modny za czasów naszych mam. Kolor ok. Choć buty są niemodne to jednak mi się podobają

Gość ona890
bardzo ladne, klasyczne, zgrabne

Gość kafelki na raz
jak dla mnie ok :) ja ostatnio sobie kupiłam takie, bardzo denerwuje mnie czerwona podeszwa... no ale obcas miał dla mnie względnie dopuszczalną wysokośc http://www.voila.pl/090/zp2ud/?1 10 cm platforma 1,5cm

Gość aniazniedalinka
kafelki na raz : przymierzałam te! Albo baardzo podobne. Mam r. 39/40. Założyłam 39 i były za małe, ale nie tak lekko, tylko całe palce miałam zgięte, a jak założyłam 40 to mogłam sobie tam dwa kciuki wsadzić. Nie wiem jak to możliwe :P No i nie kupiłam ich

Gość arkadia zlote
ty jeniii nwyskoczy do dubaju?hhhhahaha o kuran niexzla groteska , hahahhahahahdawaj foto