Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrah

UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie?

Polecane posty

Gość wiec wiemy juz, ze wychodzi
najbardziej w takim razie pasowało by , że ten "Cop P No Sleep 710 AM"

Gość wiec wiemy juz, ze wychodzi
tzn chodzilo mi o to, ze AM a nie PM

Gość 2r4ebesbye
helenka - nie chce mi sie logowac na paranormalne - ale ta kamerka tak jest co najmniej od przedwczoraj, 2 to szerszy obraz legowsika a 3 to zblizenie

Gość 2r4ebesbye
albo mowi ze cop ją usypia miedzy 19 a 22, ze to nie jest jej normalny sen wtedy:D

Gość Allisamourr
Mi też jest jej szkoda ale racjonalnie podchodząc do sprawy to nikt nie może mieć pewności o co tu chodzi do końca. Im dłużej jednak się do ogląda tym bardziej się pożąda poznania faktów a nie zwykłych pierdol w tym temacie. btw Tu ktoś pisał iż na YT są jej nagrania jeszcze z ubiegłego roku i że na nich niby normalnie wygląda.Mniejsza o to zreszta jak wygląda.Czy kto ma do tych nagrań linki?Jeśli tak to niech jej prześle na temat bo nie mnie nic takiego znaleść

Gość 2r4ebesbye
wrocila,az karton jej spadl.ona ta line do klamki przywiazuje

Gość creepy Helenka
Allisamourr Ten performance, o ile to jest tym, chyba musiałby być do końca świadomie przemyślany, bo za dużo zachodu w to wszystko zostało włożone. Żadna szopka. Albo choroba, albo kreacja totalna. To jest w tym wszystkim najciekawsze. :)

Gość creepy Helenka
2r4ebesbye Pewnie masz rację. Miałam małą przerwę w "odbiorze" ;) , wcześniej to do mnie nie dotarło. W sumie trochę szkoda, okroili nam pole widzenia, a zatem - percepcji. Zredukowali, a my tu chcemy więcej, nie mniej. Sthaaaszne. ;)

No nie mówcie, że zostałam sama z Chip-Chan i jej zakrytymi kocem ustami przed laptopem? Pewnie próbuje w ten sposób ukryć zdziwienie z powodu tego buraka-podszywacza na Kafeterii. Bo oczywiście nas czyta i się wzburza, bidulka. ;)

Gość gdzie aniol
Aniool stroz pewnie oglada ale go nie ma;D

Gość Concentrator%
To jest chip chan To Ona?Fajna:classic_cool:Ale to nie ona.

Gość I co tam się dzieje?
Widać coś??:classic_cool:

Gość vykoorwiaj
Wychodzi!!!!!

Gość Kto dziś pełni
służbowo nocny dyżur ????Jest zespół osób czy nie ma??Co za burdel się tu zrobił!

Gość seecreet servisee
Burdel !! O tak!! Do słowo doskonale oddające sytuację ogólna tutaj. A paranienormalni patrzą.Patrzą i wyłapują wasze słabe punkty jakie później przechodzą elegancko na ich konto już jako mocne!!:classic_cool::classic_cool:

Gość Top banana!!
:classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość Spier....spać !!

Gość Shock to the system-X
"Woah yeah It was a night, L.A., burning bright Oh what a night Say yeah,come on It makes my world stand still Ahh riot, rape, race and revolution, ah yeah Here come the fire, and my world burns still Yoww say yeah Well, you can rock this land baby yowww Like a shock to the system I feel good, well alright Like a shock to the system Say yeah, ain't it irie It was a night Hell of a night, L.A., it really was Oh what a riot I said yeah, come on It makes my life feel real Fear police and civil corruption oh yeah Is there a man who would be king And the world stood still Ah yeah loud You can rock this land baby Yeahhh Like a shock to the system It feel good, well alright Like a shock to the system I said yeah, come on baby Shock to the system Feel good, well alright Like a shock, shock to the system I say yeah, I say yeah, I say yeah Come on baby Yeah, well you can rock this land baby Like a shock, shock to the system It feel good, well alright Like a shock to the system I say yeah Ain't it irie Shock to the system It feel good, well alright Like a shock to the system I say yeah I say yeah I say yeah, come on baby Shock to the, shock to the Shock to the system Loud I gotta Shock to the, shock to the Shock to the system Yeah I gotta Shock to the, shock to the Shock to the system Yeah I gotta Shock to the, shock to the Shock to the system You could be king Or I could be king Yeah well You could be king Or I could be king Well I gotta You could be king Say it louder The world still burns You could be king I could be king Yeah well You could be king Say it louder I could be king You could be king Say it louder The world still burns"

Gość agente MOSADU
sam żem zostau? :-O

Gość Boję się ...
Ja jestem :classic_cool:

Gość Boję się ...
Może walniemy cybera na tym topike jak nikogo nie ma ? :classic_cool:

Gość agente MOSADU
ja juz bez majtymów siedzę także tego...:classic_cool:

Gość Boję się ...
Ja właśnie się rozebrałam do naga i rozkosznie pachne malinowym balsamem :classic_cool: Masz ochotę mnie spróbować ? :classic_cool:

Gość agente MOSADU
nie no ja na malyny mam uczulenie:classic_cool: no i w soomie bardziej mję chipi chan podnietza:classic_cool:

Gość Boję się ...
A spadaj.Ide dac doopy menelowi spod osiedlowej biedronki. :classic_cool:

Gość agente MOSADU
i jak dawanie doopy?:classic_cool: uważaj na weneryczne przypadłości pana meneleła:classic_cool: