Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrah

UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie?

Polecane posty

Gość fredka kredka
. 02:56 . 04:45 . . . . 05:12 . 07:28 . 14:35 . 1022 . .

anna zuzanna wypierdalaj z tym laptopem jestes tepa bo nie potrafisz zadbac o laptopa kazdy antywirus zaalarmuje ci jesli strona www ma szkodliwe tresci wiec sugeruje albo nie masz antyvira i gdzies sobie zasralas kompa ' albo prowokujesz biala suko nie potrzebnie strony z kamerkami są czyste

Gość syrenka helenka
chipi fan co nie ?

Gość syrenka anielka
sram ze strachu :((((

Gość syrenka anielka
nie wiezzycie annie a ja ma tak samo, odkad tam wchodze to mi nic nie działa i net zamula jak nie wiem :((

Gość KarolinaŻonaFilipa
Ja mam dokładnie tak samo, już tam nie patrzę. Mąż mnie opieprzył bo dopiero co przesiewał kompa z virósów i był czytsty z zaglądnełam tam 2 razy i 3340 wirósów mamy :/

Gość Furmanka wójka Janka
Widzicie takich osówb jest wiecej ja tez to zauwazylem temz mi muli net.

Gość sloneczkoooo1989r.
mam wirusa na komputerze co mam zrobić ? no więc tak weszłem na internet i wyłączył sie komputer włączyłem go hasło nie było zmnione nagle włączył sie żółty ekran co mam zrobić ? czy to wirus albo coś innego ? antiwirus mi nie zaragował mam awasta nowego . poprostu wyłączyl sie sam komputer nie przycisnołem na guzik wyłączania ale mam żółty ekran nic nie widze POMOCY ! ! ! ! ! ! ! ! ! a wszytsko przez chipi.

naprawde dziwne:D albo te tepa dzida zuzanna robi podszyywy albo nagle mamy epidemie zarazonych komputerow:D sam uzuywam avasta zeskanowalem znow z ciekawosci:) i nic nie mam obserwuje juz od tygodnia

Gość rawfoodżycie
witam ,mam 3wirusy w komputerze zarazone pliki to C:\Windows serwice pack uninstal wirus Win 32 malware-gen, D:\ oraz E :\ system volume informator restore wirus VBS malware-gen w obu, nie wiem jak sa one grozie i jak je usunac . zniknelo mi wszystko co mialam na pulpicie .prosze o pomoc

moje wczesniejsze "nie" bylo do pytania a to,czy sa inne kamerki. Co do wirusów - bla bla wszytsko pisane w jednym czasie, pewnie przez jedną osobe, jakos nikt z osob ktore najbardziej interesowaly sie sprawa i wchodzily na przerozne koreanskie stronki o ktorych wy nie macie pojecia, nie mowi nic o wirusach.

Gość rawfoodżycie
anioł stróż weź mi włóż :)

Gość chipi-chan-fan.
Ja jezdem obużony tym fszystkim tutej :(

malware i rootkikity nie podlapiesz ogladajac tylko strone musislal bys dobrowolnie je sciagnac jesli strone byly by niebezpieczne wyskoczyl by monit..

Gość MAm tak samo jak ty..
MAm duże burczenie w brzuchu nie wicie co może być powodem ? zjadłem tylko 5 bananów dzisiaj. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam bardzo serdecznie :*

Gość luii
Atenę rozbudziły promyki słońca przedzierające się przez kotary wokół łóżka. Rażące promienie oświetlały twarz bogini. Podniósłszy głowę zdała sobie sprawę, że jej komnata bardzo przypomina stajnię Augiasza. Wszystko było porozrzucane do góry nagami. Pomimo bałaganu Atena nie kwapiła się posprzątać, ponieważ wiedziała, że to syzyfowa praca. Razem z Penelopą poprzedniego dnia szukały wśród rzeczy Ateny odpowiedniej szaty na dzisiejsze przyjęcie. Miał to być bal z okazji postawienia nowej świątyni na Akropolu, a ponieważ była to bardzo ważna uroczystość Atena i Penelopa postanowiły wspólnie się do niej przygotować. Oczywiście w bałaganie nie mogły niczego znaleźć, jednak zauważywszy koniec sukni, doszły do jej początku, tak jakby podążały za nicią Ariadny. Nagle do pomieszczenia wleciał czarny szpak. Atena patrząc na ptaka zdała sobie sprawę, że coś złego musiało stać się na Ziemi. Dla bogini ptak był jak puszka Pandory. Wybiegłszy z komnaty popędziła dalej licząc, że czegoś się dowie. Gdy znalazła Zeusa, okazało się, że nowa świątynia runęła, a sprawcami tego strasznego wydarzenia byli ludzie. Atena zdała sobie sprawę, że jest to początek zupełnie nowych dni. Dni, w których bogowie nie będą już ważni dla ludzi...

Gość luii
macie opwidanaie bo nic ciekawego sie nie dzieje to sobie poczytajacie amoze chipi cos zacznie robic cikawego :P

Gość z neta beata
Wiecie co ja myślę że ona jest bardzo chora i ma urojone jakieś głupoty, jak jej pomóc ?

Gość szaramysza30
kto gra w modnisie na nk ?

Gość szaramysza30
julk44- To ty na tym zdjęciu ? masz super kolorek włosów !!! zdradzisz jaką farbę używasz ? :)

Wypraszam sobie ale nie robię żadnych podszywów.Mam 34 lata i nie bawia mnie takie rzeczy. Ja nie pisalam złośliwie o tym moim laptopie tylko chciałam Wam uzmysłowić ze coś w tym może być.Ja w kazdym badz razie nie zagladam juz na jej kamerki.Wolę dmuchać na zimne .

anna zuzanna - to nie zagladaj tez tutaj z laski swojej, po co tu whodzisz skoro nie ogladasz chippi? Ej wypraszam sobie zaczernianie podrobki mojego nicka,3 godziny nad nim myslalam :( :P

Aniele 👄 szaramysza30 mroźny kasztan L'oreal z serii Recital Preference :)

*wchodzisz Masz 34 lata a piszesz jak potluczona, bys sie chociaz nie przyznawala, teraz wiemy,ze rozum nie przychodzi z wiekiem. :D

Anioł_Stróż anna zuzanna wypie**alaj z tym laptopem jestes tepa bo nie potrafisz zadbac o laptopa kazdy antywirus zaalarmuje ci jesli strona www ma szkodliwe tresci wiec sugeruje albo nie masz antyvira i gdzies sobie zasralas kompa ' albo prowokujesz biala suko nie potrzebnie strony z kamerkami są czyste O nie gnoju,nie bedziesz mnie wyzywał od suk! Mam antywirus,pisalam ze laptop jest nowy,ma wszysto to,co jest potrzebne do jego ochrony.Pisalam ze w serwisie nie wiedzieli dlaczego padł system.Ja to skojarzylam z tymi kamerkami i napisalam o tym.Jak chcesz to sobie to ogladaj,nikt Tobie nie broni.Ale nie wyzywaj mnie od suk bo sobie kurwa tego nie zycze! 😠Pokazales oblesny trolu swoje prawdziwe,wulgarne oblicze :O

Gość szaramysza30
Wielkie Dzięki :)

Gość szaramysza30
to do julk 44 :)