Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrah

UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie?

Polecane posty

Anna nie chore :) kazdy z nas ma jakieś dziwne przypadłosci, skoro je kazdy a wiec nie wiem nawet czy mozna je nazywac dziwacznymi :)

Chan-ka ja mam tak samo!Normalnie wsciekam sie jak widze odbite łapki dzieci na lustrze,chociaz z drugiej strony wiem ze majac dzieci nigdy nie bedzie sterylnie i idealnie.Ale u mnie musi byc idealnie :DJa po wyjsciu znajomych,pierwsze co to ide do WC spryskac muszlę klozetową płynem do szyb a nie daj Boze jak widze krople moczu na kaflach po jakims koledze 😠Mój mąz sika na siedzaco heheheAle to przeze mnie :D :D :D

Ja już literki gubię i oko mi leci i chyba powędruję do łóżka, a tak fajnie się zrobiło tutaj że mi się nie chce :)

podgladacz ja nie znioslabym tego,zeby ktos powiedzial ze u mnie w domu smierdzi psem .A tak niestety czuc np u mojej ciotki :O

Mój maż zawsze sobie papier podkalda na deske nawet w domu bo inaczej nie usiadzie na deske.

catalina90 kibla Ci nie umyję,nie ma bata :P Chan-ka ja zaraz tez zmykam bo rano przedszkole...Tylko jeszcze cos zjem bo glodna sie zrobiłam.

Podgladacz malo jest takich facetów, więc możesz czuć się wyjątkowym :P

Anna, podgladacz, catalina 🖐️ dobranoc pchły na noc karaluchy pod poduchy :]

Pozegnałam się z wami i sie udzielam jeszcze, normalka :/ więc jak zniknę to czujcie się pożegnani :P

podgladacz ja raz w roku przejezdzam przez Warszawę wiec może wtedy wpadnę ;) Ale zaznaczam ze wpadnę z całym inwentarzem czyli mężem i dziećmi ;)Moze byc?

Oj, ja dokarmiam koty sąsiadów bo takie bidulki przychodzą codziennie pod drzwi :( To im mówię "chodzcie do panci pańca da ":P

Ja jestem z warszawy, ale moja aspołeczność wyklucza spotkanie. Możemy zrobic kamerkowy miting na skype :P.

Ja jak byłam młodsza to zawsze taka koca mama byłam, wszystkie bezpańskie koty i psy zwlekałam do domu :P Kotów miałam chyba z 20 oczywiście nie na raz ale wszystkie nazywałam Malwinka haha nawet jak to był kocur :D

podgladcz o kurcze,to mas zpokaźna gromadkę ;) Ja tez kocham zwierzeta tylko przez te moje zamiłowanie do porządku nie zniosłam bym tylu zwierząt w mieszkaniu.Nasz piesek za przeproszeniem ma troszkę przejebane ze mną bo oprócz mycia tyłka,wycieram mu po kazdym napiciu wodu-mordkę papierem toaletowym,zeby mi na podlogi nie nakapało,zamykam go w pokoju jak dzieci sie bawia bo gryzie im zabawki,wyklinam na niego jak zdarzy mu sie nasikać na panele a ostatnio czesto sie zdarza bo chyba przeziebił sobie pęcherz.Ale wczoraj z mojego pieknego,zielonego szalika uszyłam mu ubranko na dwór więc mam nadzieje ze juz nie bedzie mu zimno na dworze ;)