Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glodnaaaaaaaaaaaaaaa

Nie mam co jesc, prosze o przelew, chociaz zlotowka,dwa zlote, juz nie mam sil

Polecane posty

Gość omggghvhg
lacha nas oszukac chciala

Gość Alina z Bydgoszczy
Głodna, trzeba dzielić się z biednymi. dobro kiedyś do nas powraca. Czy chcesz, żebym ci przelała 50 zł?

Gość Prawda broni się sama
Szopenowa -haha ale wymówke sobie znalazłas by oczyścić się z naiwności która cie charakteryzuje:)

Gość jak chcesz pomocy
to podaj prawdziwe dane a nie konto bez imienia i nazwiska! Takich oszustwó tu zbyt wiele. Jedzenia nie chcesz, to tez o tobie świadczy jedno!Prawdzwie głodni nie wybrzydzają...

"Szopenowa -haha ale wymówke sobie znalazłas by oczyścić się z naiwności która cie charakteryzuje " Nie moja wina, że jesteś tępa :classic_cool:

Gość głodnaaaaa
nie wiem gdzie znalezliscie ten numer konta, to paypal, nie konto bankowe, preciez nie podam nazwiska i numeru konta bankowego na publicznym forum, moze jestem biedna,ale nie glupia. Moze jak sie wplaca na paypal to jest ten sam numer, ale podali ze trzeba tez zrobic tytuly przelewowo, moze po tym rozpoznaja, nie wiem,ale jakos mnostwo ludzi z tego korzysta. Poza tym chyba nigdy nie byliscie w bibliotece,za korzystanie z komputerow, internetu,ksiazek,plyt,gazet NIE PLACI SIE. Jezeli ktos mi pomoze, to powtorze - bede niewymownie wdzieczna, jesli nie - to trudno , mam nadzieje ze pomozecie komus innemu kiedys:)

Gość Prawda broni się sama
szopenowa-tak tak nie pozostało ci nic innego jak zakrzykiwac prawde przekleństwami:)

Gość głodnaaaaa
szopenowa - co chcialas ode mnie wyciagnac? myslisz ze jak na filnie,padne na kolana i wyznam wszytskie swoje grzechy? niestety, nie mam co ci wyznawac, jest jak jest, nie pojde do zadnego mopsu, nie bede ciagnela od rzadu czy bog wie czego zeby pozniej wszyscy mowili ze jestem na zasilku. tak sie zlozylo w tym miesiacu ze nie mam pieniedzy, nigdy wczesniej sie tak nie zdarzylo i nigdy sie nie zdarzy wiecej, paczke mozesz wyslac biednej rodzinie, ja nie powiem gdzie mieszkasz, nie rozumiesz ze komus moze byc wstyd? nie chce litosci cisnietej prosto w twarz.

Gość głodnaaaaa
ale szopenowa - jezeli naprawde dzialasz i mozesz zalatwiac ludziom paczki zywnosciowe, to pomimo tego,ze przez internet nie wywolujesz zbyt dobrego wrazenia, to musze powiedziec ze jestes dobrą osobą, masz prawo watpic, oczywiscie, ale jezeli pomoglas chociaz jednej osobie, to de mnie wielki szacunek!

Gość głodnaaaaa
ani grosza nie przelałyście, straszne za was kurwy!

"szopenowa-tak tak nie pozostało ci nic innego jak zakrzykiwac prawde przekleństwami " Tępa to przekleństwo? :D "szopenowa - co chcialas ode mnie wyciagnac? myslisz ze jak na filnie,padne na kolana i wyznam wszytskie swoje grzechy? niestety, nie mam co ci wyznawac, jest jak jest, nie pojde do zadnego mopsu, nie bede ciagnela od rzadu czy bog wie czego zeby pozniej wszyscy mowili ze jestem na zasilku. tak sie zlozylo w tym miesiacu ze nie mam pieniedzy, nigdy wczesniej sie tak nie zdarzylo i nigdy sie nie zdarzy wiecej, paczke mozesz wyslac biednej rodzinie, ja nie powiem gdzie mieszkasz, nie rozumiesz ze komus moze byc wstyd? nie chce litosci cisnietej prosto w twarz." No cóż, wyraźna nadinterpretacja. Zaproponowałam Ci pomoc: jestem w stanie iść z Tobą do sklepu (skoro boisz się otrzymywać paczki od nieznajomych) i przy Tobie kupić niezbędne dla Ciebie produkty. Odrzucasz tę pomoc, co jest równoznaczne z tym, że jesteś oszustką. Wstydź się, bo przez takich jak ty wiele osób nie otrzyma pomocy, bo zwyczajnie będzie im wstyd poprosić.

"jezeli naprawde dzialasz i mozesz zalatwiac ludziom paczki zywnosciowe, to pomimo tego,ze przez internet nie wywolujesz zbyt dobrego wrazenia, to musze powiedziec ze jestes dobrą osobą, masz prawo watpic, oczywiscie, ale jezeli pomoglas chociaz jednej osobie, to de mnie wielki szacunek!" Dlaczego sprawiam złe wrażenie? Bo proponuję pomoc? Odrzuciłaś ją, okej. Ale naprawdę myślisz, że ktoś po tym wszystkim się na to nabierze? Mam nadzieję, że nikt nie będzie na tyle glupi, aby przelać ci jakąkolwiek kwotę.

Gość głodnaaaaa
nie tłumacz się suko :(

głodnaaaaa ani grosza nie przelałyście, straszne za was k**wy! a co ty głodna myślisz, że ktos bombę włoży do paczki> że tak się boisz

Gość głodnaaaaa
nie, dlatego ze pisalas pozniej o tym, ze specjalnie cos pisalas zeby ode mnie "wyciagnac" prawde, wiec nie wiem, czy naprawde cos dzialasz z tymi paczkami, czy ot tak sobie pisalas. Nie zrozumialas tez, napisalm ze nie chce zeby ktos o tym wiedzial,myslsiz ze stalabym z boku i patrzyla jak ktos obcy mi cos kupuje?spalilabym sie ze wstydu, na pewno jesli dzialasz w pomocy,spotkalas sie z tym wczesniej, niestety,ale to upokarzajace na pewno dla wielu innych osob,nie tylko dla mnie

Gość natazs
głodna ty scierwo sluchaj rzucam klątwami i tak sie składa że jesli jestes yebaną naciągaczką to zobaczysz co cie spotka tak cie bedzie bolało że bedziesz Boga przepraszać za swoją pazernosc wiec albo przepros nas i wypierdalaj stad albo naciągaj dalej.

Gość głodnaaaaa
minerwo - oczywiscie te wyzwiska itd to podszyw. A ty podalabys komus obcemu swoj adres i nazwisko? bo ja nie i nie zamierzam tego zrobic, ani na forum,ani idac do jakiegos urzedu. koniec kropka. chyba mozna to zrozumiec?

Głodna (zakładając, że mówisz prawdę), a co to za wstyd, żeby ktoś zrobił ci zakupy? Rozumiem, że wolisz unieść się dumą i umrzeć z głodu? Moja oferta nie była żartem. A bo to raz komuś coś kupowałam? Nie.

Gość natazs
nienawidze takich ludzi, prawdziwie biedny i potrzebujący albo nie wyciąga reki po pomoc bo ma honor i godność, a jesli juz prosi o pomoc to nie zmysla bzdur że sie wstydzi i odrzuca pomoc w postaci paczki żywieniowej!! Szopenowa - ta ćpunka pewnie na alkohol chciała...a tego by w paczce nie znalazła, lepiej nie marnuj czasu na takie coś, ale fajnie wiedziec że są takie osoby Szopenowa🌼

akurat mam do czynienia z tym i jedno jest pewne! pomoc konkretna np dla Maciusia, podaje się dane - nazwiska, cel, nr konta i wtedy ludzie dokonują wpłat, bo wiedzą na jaki cel...i nie jest to nic wstydliwego, że ktoś prosi ale nigdy nie spotkałam się z taką praktyką jak w/w dla mnie to zwykłe naciągactwo może i potrzebujesz, ale załatw to w sposób wiarygodny menele też nie chcą bułki z szynką, tylko 3 zł na bączka

Gość rgggfgdfdgfd
nie ma co ciagnac tego tematu :O szopenowa zaproponowala jej wyslanie paczki, to nie, bo sie boi, ze wysle zatrute zarcie :O potem zaproponowala co innego, to juz odpowiedzi nie bylo :O zal po prostu, wez sie dziecko do pracy zamas zebrac po forach, bo takie naciaganie jest karalne!!

Gość lillllla
sluchaj glodna. jak sie uzywa paypala to email wystarczy.a wiem bo siostrze wysylalam kase.ona ma paypal ja to samo.jej konto jest podaczone,moje tez.ale nigdy nie podaje sie numerow konta.wystarczy ze znam jej email ktory jest podlaczony do paypal.poza tym konto ktore ktos z osob powyzszych zapodal jest takie same jak tego oszusta.daj spokoj kobieto,wstydu nie masz.

Gość głodnaaaaa
To nie ja pisalam o zatrutym jedzeniu. Wybacz ze nie wpisuje sie w kanon zachowan - albo umrzec z glodu, albo blagac. Ja nie blagam , kazdy ma wybor, kto chce, to mi pomoze, kto nie chce - bog zaplac, niech sie zajmie soba. Naprawde nie chce sie tlumaczyc, to moje zycie a wasze pouczenia niczego nie zmienia, tylko sprawiaja przykrosc, ja jestem zywym czlowiekiem i mnie tez moze byc przykro.

Gość do autorki...............
"preciez nie podam nazwiska i numeru konta bankowego na publicznym forum" - czemu? przeciez sama prosisz o to na forum publicznym. Mamy wysyłac w ciemno? To skąd mamy wiedziec czy jesteś potrzebująca? Skąd siętakie jak Ty biorą? Tak łatwo żebrac w necie bez podawania twarzy i danych? Obyś kiedyś wpadła!

A czy ja pisałam o błaganiu? Przestań przypisywac mi coś, czego nie powiedziałam. Prawda jest taka, że zaproponowałam ci realną pomoc, którą odrzuciłaś. Dla mnie jest to równoznaczne z tym, że jesteś zwykłą naciągaczką. Naprawdę nie wiem jak ci nie wstyd.

Gość lela***
Co parę dni na kafe wyłania się jakaś anonimowa "bidota" i żebrze o kasę :-0 W necie można napisać wszystko, ale nie wszystko jest prawdą. Dlaczego nie zgłosisz się do mopsu, caritasu, ośrodka pomocy rodzinie?

Gość Alina z Bydgoszczy
Głodna, widzę, że nie chcesz jednak przelewu?

Gość kayla33
ja sie moge z toba spotkac i podjedziemy do sklepu.co ty na to? mam 20 zl co prawda

Gość lela***
Była już ancia27 - sprawa jest na policji, potem jakaś biedna mam niepełnosprawnego synka prosiła o "wsparcie", ale jak jej dziewczyny skierował na pomocne mamy i to nie poszyła bo tam trzeba pokazać dokumenty, zanim dostanie się pomoc :-0