Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glodnaaaaaaaaaaaaaaa

Nie mam co jesc, prosze o przelew, chociaz zlotowka,dwa zlote, juz nie mam sil

Polecane posty

Gość ona jest cwana podaje paypala
bo tu wystarczy sam tytuł przelewu, bez danych , bez niczego. Jesli ktoś naprawdę głoduje, to poda swoje dane, konto i na co wyda pieniądze, a ta cwaniara jeszcze bezczelnie czepia sie ludzi, którzy chcą się czegokolwiek dowiedziec. Ot, wymysliła sobie, że poda konto a ludzie bez pytań będą wpłacac a ona potem to podejmie i sobie kupi co będzie chciała... A nóż może ktoś wpłaci jej sporą sumkę, bo przecież głoduje...

Gość s.o.s
wklepiesz konto na 4 fora i masz stówę dziennie na bidę sprytna jesteś bez roboty bez kompa bo z biblioteki

Gość lela***
ale są przecież fora pomocowe, tam są ludzie, którzy profesjonalnie zajmują się pomocą ubogim czy niezaradnym w necie trzeba jednak przysłać im skan pewnych dokumentów, oni to sprawdzają, zanim wyślą paczki jeśli ktoś jest naprawdę potrzebujący - niech tam prosi w jaki sposób na kafe można udokumentować swoją biedę? opisując ckliwą historię? litości...

Gość wdwwq
skad jest? znajdzmy ją na nk i napiszmy do jej znajpmych o ile takich ma co zniej za idiotka

Gość uhy45g543
to ta w zielonej sukience i rudych włosach? zaraz wstaweie link do twojego fejsa ahhaaha

Gość 1231231231
Dilay, skąd wiesz? Na Facebooku jest taka osoba

Gość do Dilay
cudownie, niech ludzie wiedzą jak się nazywa. Na drugi raz zastanowi się 100 razy!A skąd jest ta "głodująca"?

Gość 1231231231
Dilay, skąd wiesz, że to ona?

Gość 1231231231
Jeśli Dilay ma rację, a ten profil jest jej, to mieszka w Warszawie

Gość dajcie do niej linka
niech się spali ze wstydu. Może ma fotki z dalekich podrózy, a na chleb jej nie stac. :-(

Gość lela***
no, pomijam topiki z prośbą o pomoc promowane przez moderatorów kafe - one pewnie są sprawdzane

Na jednej ze stron jest podana nazwa odbiorcy przy tym numerze konta: tam sa własnie te dane. Do dzieła! Zniszczcie ją! :D

Gość pppppracs wawa
przecież napisała w numerze Paypala że jest z Wawy :) no ładnie...ciekawe jaka dzielnica i gdzie pracuje. Załatwie ci taki wilczy bilet że pożałujesz że w ogole tu cokolwiek pisałaś. mam juz screeny na wszelki wypadek.

Gość na nk nie ma takiej
na nk nie ma takiej

Gość 1231231231
Na fb jest, ale ogarnijcie się troche, może ktoś sobie jaja robi jej kosztem

Gość lela***
dziewczyny, a to na pewno ona? żebyście komuś niewinnemu przykrości nie narobiły

Gość dsdsad
Jeśli już osiołki, to jest to facet, a nie kobieta. Jego dane sa w jednym z wklejonych tutaj linków.

Gość pppppracs wawa
no własnie nie wiem czy jaja czy nie, ale na pierwszej stronie tu napisala: głodnaaaaaaaaaaaa pracuje fizycznie, na czarno, ale nie starczy mi do wyplaty komputera i internetu nie mam - jestem w bibliotece ciekawe ze ja,umiejac czytac ze zrozumieniem nie moge znalezc pracy,a wy, ktorzy tylko potraficie oczerniac i nie rozumiecie tego, co czytacie - prace macie... ale nie chce narezkac. JEzeli ktos podzieli sie ze mna tym co ma, to dziekuje z gory, jezeli ktos nie chce, to niech tego nie robi. I nie bylo mnie wczesniej na kafeterii, nie wyciagalam od nikogo pieniedzy. mysle że praca na czarno na pewno zainteresuje jednostki pewne ;)

Gość nr konta do Paypala
każdy ma ten sam. Identyfikatorem danej osoby jest tylko Identyfikator przelewu, czyli: 61NREBN1X54FG58 Tak zrozumiałam to z neta. To bardzo anonimowy sposób wpłaty, o wiele bardziej niż normalne konto bankowe. W zasadzie nie wiesz komu wpłącasz.

Gość grazyna,b.
spokojnie,juz raz było ze ktos sie podszył pod inna osobe i potem pełno nieprzyjemnosci było

Gość ptasiek nastroszony
nie reagujcie na takie prowokacje, toż to reakcyjne szumowiny , eurosceptycy , oportunisci , jawnie występujacy przeciwko UE, w której się żyje dobrze. coś takiego ? , odnosimy sukces pełniąc prezydencje w UE a tu takie rzeczy. jest coraz lepiej , nawet u nas kryzysu nie ma a ona jesć co nie ma... prowokatorka

Gość mmmmmmmmdndn
w kazdym razie nie zostawie tego tak, mam nadzieje że ktoś jeszcze to zgłosi. Wkurza mnie to. Jest tyle potrzebujących, ludzie rzadko chcą pomagać a tu ktoś żeruje na tyM!!

Gość s.o.s
sprawdzić trzeba

Gość nr konta do Paypala
Aby założyć konto PayPal, wystarczy wypełnić krótki i prosty formularz rejestracyjny. Możesz wypłacić środki z konta PayPal, zlecając elektroniczny przelew środków na swój rachunek bankowy. Wniosek: autorka ma tez konto bankowe, ale go nam celowo nie podała i zachowuje się tak jakby nie chciała, żeby ktokolwiek poznał jej dane. Prawdopodobnie wcale nie jest taka potrzebująca. No ale na takie żebractwo nabiera się sporo osób. Parę osób wysle po kilka złotych, ale zdarzają się tez sumki po kilkaset zeta i m-cznie mozna całkiem nieźle z tego żyć.

Gość nr konta do Paypala
powinni zablokować jej to konto i sprawdzić przelewy!

Gość 1231231231
Już się nie odzywa nasza "głodna"

anna zuzanna - Ta strona to zwykła prowokacja- należy wpłacić im 5zł, a potem się już do Ciebie nie odezwą. Taka zabawa ;/

Gość głodnaaaaaa
bo czytam to,co piszecie i naprawde nie wierze ze tak to rozdmuchaliscie. nie jestem zadna anna radzką czy kims tam, preciez nie poznacie mojego adresu,zakladajac paypal podalam ze mieszkam w warszawie,choc oczywiscie nie jestem stamtad. W dobie facebooka moze wydawac sie to dziwne, ale ja cenie sobie anonimowosc i nie podalabym swoich danych ot tak, czy jak akladacie maila to tez podajecie dokladne dane? Ktos juz wyzj napisal,ze jak sie wplaca na paypala to jest ten sam numer, tylko rozni sie nazwa przelewu(chyba) wiec oczywiste ze jak wpiszecie go w google,to wyskocza inne osoby poslugujace sie nim, pewnie tez zfalszywymi danymio(no chyba ze ktos podaje w necie prawdziwe dane, co jak dla mnie swiadczy o...wiadomo czym:) :)