Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glodnaaaaaaaaaaaaaaa

Nie mam co jesc, prosze o przelew, chociaz zlotowka,dwa zlote, juz nie mam sil

Polecane posty

Gość s.o.s
głodna ty jestes psychologiem

Gość weqqweew
"CZY WY JESTESCIE NIENORMALNI? KTORE Z WAS BY GDZIES POSZLO, W SWOIM MIESCIE,STANELO POD SKLEPEM GDZIE MOZE SPOTKAC ZNAJOMA OSOBE I PROSILO LUDZI O BULKI?????? TAK, TU JEST LATWIEJ PROSIC, BO JESTEM ANONIMOWA I NIE MUSZE CZUC WSTYDU ANI LITOSCI, MOZE TY BYS SIE DOBRZE CZULA ZEBRZAC POD SUPERMARKETEM, JA NIE." TY GŁUPIA KURWO!!! Moja matka była bita przez mojego ojca alkoholika, nie mieliśmy ani grosza bo on wszystko przepił!!! Nie raz, nie dwa prosiła ludzi o pomoc, potem wszystko oddawała!!! Pierdolona oszutko ty, jak mnie wkurwiłaś to nie masz pojęcia... obyś poniosła konsewkencje!

Gość juventus turynnnn
mam nadzieje ze nikt jej nie wyslal kasy?:/

Gość ty sie nie zasiedziałaś czasem
A i oczywiście nie masz rodziny, znajomych którzy pożyczyliby ci 20zl do wypłaty :o Co za wstrętna naciągaczka :o Takie rzeczy się wracają, i uważaj żebyś czasami nie znalazła się w takiej sytuacji kiedy nie będziesz miała co do gęby włożyć :o

Gość lela***
to wstyd prosić ludzi w mopsie o pomoc a na kafe nie wstyd?? pokrętna logika :-0

Gość głodnaaaa
s.o.s. - jeszcze nie ;)

Gość s.o.s
a czy ty przypadkiem nie jesteś tą , co nie miała na święta nic do jedzenia i naciągała na pieniądze?

Gość lela***
ponawiam pytanie: dlaczego nie pójdziesz do mopsu czy ośrodka pomocy rodzinie?? czyżby dlatego, że tam trzeba udokumentować swoją "trudną" sytuację?...

Gość juventus turynnnn
ej a wogole widzieliscie o co prosza ludzie w tej calej szlachetnej paczce? o barbie, zabawki, telewizory,rowery....kiedys cos czytalam tez o psie yorku:/

Los się odwróci przeciwko Tobie, zobaczysz. Albo Ty albo Twoje dzieci doświadczą takiego oszustwa. I dopiero wtedy będziesz płakać i przeklinać na "niesprawiedliwy świat". Wtedy przypomnij sobie o nas bo widzę że skoro z domu nie wyniosłaś odpowiedniego systemu wartości, to muszą Cię tego nauczyć OBCY LUDZIE. WSTYD!

Gość s.o.s
jak masz konto w banku to otwórz debet albo k. kredytową i masz zawsze kasę nie musisz żebrać o 1 zł

Gość jnojo
bo ludziom się w dupach poprzewracało...obecnie ten kto ma naprawdę mało nie żebrze i nie naciąga. Żebrzą tylko oszuści i cwaniaki

Gość weqqweew
Głupia szmata nie wie co to głód Ja bym suchy chleb przyjęła jakbym nie miała co jeść. A nie takie wymagania!

"CZY WY JESTESCIE NIENORMALNI? KTORE Z WAS BY GDZIES POSZLO, W SWOIM MIESCIE,STANELO POD SKLEPEM GDZIE MOZE SPOTKAC ZNAJOMA OSOBE I PROSILO LUDZI O BULKI?????? TAK, TU JEST LATWIEJ PROSIC, BO JESTEM ANONIMOWA I NIE MUSZE CZUC WSTYDU ANI LITOSCI, MOZE TY BYS SIE DOBRZE CZULA ZEBRZAC POD SUPERMARKETEM, JA NIE." Po pierwsze kto ci każe podchodzić do znajomych? Po drugie jakbyś nie miała co do tego parszywego ryja oszustko włożyć to schowałabyś dumę do kieszeni. Nieraz daję pod sklepem ludziom, którzy proszą o jedzenie bułki czy nawet sama idę i kupuję co chcą, nie robię im zdjęć, nie wypytuję o nazwisko, tylko idę i kupuję i zapominam ale ty oczywiście nie poprosisz nikogo bo masz pełną lodówkę, siedzisz w ciepłym domu i tylko kasę wyciągasz od naiwnych ludzi żeby sobie kupić nowy ciuch lub przejebać na czymś innym

Gość głodnaaaaa
tyle sie mowi o tym,ze ludzie zawierzaja oszustom,widze ze wam nic takiego sie nie zdarzy:D tam powyzej to podszyw.

Gość 767216721
Po co w ogóle podnosicie jeszcze ten durny topik????

Wow, widzę że próbujesz obrócić to w żart bo poczułaś smród koło dupy. Boże jaka ty załosna jestes dziewczynkooooooooooo

Gość łatwo oceniać
nie znając życia, też kiedyś miałam taką sytuację że komornik mi zajłą konto i gówno go obchodziło ze nie mam kasy śmiał się mi w twarz , i miał ubaw po pachy , rodziny nie mam, jestem sama , tak totalnie sama nie mam nikogo w tym mieście, nikogo nie widuje , pracuje w domu , znikąd pomocy, miesiąc nie jadłam , myślicie że życiu jest takie proste

Gość lela***
anonimowo w necie to podstarzały pedofil może udawać, że jest 9 - letnią dziewczynką i szuka przyjaciół jeśli ktoś potrzebuje pomocy , to nie wypisuje bzdur na kafe, ale idzi tam, gdzie tą pomoc uczciwie może uzyskać dajcie spokój, jakaś idiotka się błażni :-0

Gość s.o.s
a ty myślisz ,że my na tortach leżymy i kasę mamy na rozkurz...

dokładnie, zaraz napisze że założyła temat bo pisze pracę na studia bo boi się, że policja niedługo zapuka do drzwi :)

Gość głodnaaaaa
s.o.s. - napisalam ci juz kim jestem.....

Gość Szymon Szymon 56
mozna isc do komisu coś zastawic, pozyczyc od sąsiadki pozyczyc od faceta, rodziców, dziadków, kolezanki, kolegi pójsc do providentu sprzedac coś jest wiele sposobów by przezyc te kilka dni bez podawania w necie konta do wpłaty. Naciągactwa nie popieram!

Gość najdroższa ukochanaa
chciałabyś żebyśmy zostawili w spokoju ale spokoju nie zaznasz oddaj ludziom kase co wyciagnełas, przepros albo gnij w pudle i płac odszkodowaia nie żal mi takich jak ty obyś cierpiała i może matka ci padnie i dziecko

Gość ja86sia
CYTAT Z PEWNEJ STRONKI, NA KTÓREJ TA SAMA ODOBA ŻEBRAŁA: NOWY! Autor: januszrudzki | Dodano: 2011-10-31 20:00:51 Zwracam się z prośbą do wszystkich ludzi dobrej woli i wielkiego serca o pomoc finansową, liczy się nawet każda złotówka, pieniądze przez Państwa ofiarowane w całości zostaną spożytkowane na leczenie mojego schorzenia by zahamować proces postępowania, (rdzeniowy zanik mięśni). Bardzo bardzo proszę o pomoc. Nazwa beneficjenta BofA re: PAYPAL PTE LTD Nazwa banku Danske Bank A/S S.A. Oddział w Polsce, Warszawa Numer rachunku 18236000050000004550274086 Identyfikator przelewu. Tytułem: 516R6W4BNPJ70R0 PRZYPADEK ŻE KONTO TO SAMO? NIESTETY - TO OSZUSTKA.

"Głodna" Anno- teraz się nie wywiniesz. Numer konta, który podajesz jest bardzo popularny w sieci. I za kazdym razem- tak jak Ty dzisiaj- jego posiadacz wyłudza drobne od ludzi.

Gość lela***
a może ty jesteś ancią27?

Gość bo ten Payplal
duzo osób zakłada na fałszywe dane i dużo osób przy jego pomocy prosi o kasę na wymyslone rzeczy!

Gość ja86sia
I ZWIAŁA ;) czemu nie skomentujesz jakim sposobem w październiku byłaś Wojtkiem i Januszem a dziś jesteś kobietą głodującą? pomysły Ci się kończą na ściemnianie?