Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glodnaaaaaaaaaaaaaaa

Nie mam co jesc, prosze o przelew, chociaz zlotowka,dwa zlote, juz nie mam sil

Polecane posty

Gość 1231231231
"czy jak akladacie maila to tez podajecie dokladne dane?" Ja podaję, czego mam się bać? A, czekaj... ja nie wyłudzam od ludzi pieniędzy, to mogę podać

Gość lela***
głodna, cenisz sobie anonimowość i anonimowo prosisz o wsparcie w necie?? zastanów się, co piszesz :-0

Gość głodnaaaaaa
Pomyslcie sobie same w duszy(nie prosze, zebyscie tu to pislay,bo wiadomo,ze co jedna z was bvedzie wznioslejsze rzeczy pisac), czy jakbyscie potrzebowaly pieniedzy, to czy nie wolalabyscie ich dostac anonimowo, czy jednak wolalabyscie to zrobic z pompa, oswiadczyc wszem i wobec w internecie i na dzielnicy - TAK< JESTEM BIEDNA

Gość 1231231231
Mówiłaś, że potrzebujesz jedzenia, nie piieniędzy?

Gość 1231231231
Dlaczego odmówiłaś Szopenowej, kiedy zaproponowała Ci kupno artykułów spożywczych? Potem jeszcze inna osoba Ci to zaproponowała?

Gość głodnaaaaaa
no tak,a co sie wyklucza w cenieniu anonimowosci i proszeniu anonimowo o pomoc??? o sie wyklucza? kto bedzie chcial pomoc - pomoze, kto nie bedzie - nie pomoze, jak ci sie nudzi to idz na inny topik, albo idz komus pomoz.

Gość 1231231231
Odpowiesz na moje pytanie?

Gość głodnaaaaaa
WSZYSTKO JUZ NAPISALAM, NIE BEDE SIE POWTARZAC.

Gość lela***
Brak logiki i szczerości w tym, co piszesz. Ty, głodna, chcesz "pomocy" bez wysiłku. Jeśli faktycznie potrzeba Ci wsparcia, to dlaczego nie idziesz do mopsu, caritasu czy inne4j instytucji do tego przewidzianej??? proszę o odpowiedz

Gość 1231231231
" WSZYSTKO JUZ NAPISALAM, NIE BEDE SIE POWTARZAC." Nie prawda, nie ma odpowiedzi na to pytanie. Dlaczego nie chcesz dostać żywności, o którą prosisz twierdząc, że jesteś głodna? I dlaczego nie dorobisz gdzieś? Mogę ci załatwić zajęcie

Gość s.o.s
masło maslane znam takich co załozyli konto, akurat jawne, i teraz tak im się byt poprawił, że nigdy tyle pieniedzy nie widzieli łatwo omamić ludzi

Gość ty sie nie zasiedziałaś czasem
w tej "bibliotece"? :o Z resztą biblioteki już dawno pozamykane :o Teraz pewnie siedzisz u koleżanki?

Gość NAPISAC DO PAYPLAYA
i zablokują jej konto i przejrzą przelewy a jak będzie coś nie tak, to już dane zdobędą z kont powiązanych i zainteresują tym odpowiednie instytucje!

Gość weqqweew
Niech ktoś zgłosi ten temat na policję

Gość głodnaaaaaa
juz pisalam tez o czytaniu bez zrozumienia.................................... Napisalam o tym,ze chce byc anonimowa, nie chce paczki od obcej osoby,ktorej bede musiala podac adres, nazwisko, pokazac twarz, nie chce zeby ktos poszedl do sklepu i kupil mi jedzenie. Dostane wyplate w poniedzialek, nie zalatwie pracy na 3 dni, poza tym pracuje na nocki. Do kogos na dole - biblioteki sa do 19, ludzie, czy wy kiedykolwiek byliscie w jakiejs?? sa za darmo i są otwarte..........

Gość s.o.s
to trzeba z dyskiem na policję iść

Ty, "głodna" - każdy z nas ciezko pracuje na to żeby coś mieć. Nikomu nic nie przychodzi łatwo. Więc bądź łaskawa i wez sie do roboty. Może też coś osiągniesz.

Gość ty sie nie zasiedziałaś czasem
a i jakbyś taka głodna była to nie siedziałabyś na kafe tylko poszła do ludzi i poprosiła o bułkę :o Weź się oszustko/oszuście nie wysilaj już bo aż żal czytać te brednie :o

Gość weqqweew
"juz pisalam tez o czytaniu bez zrozumienia.................................... Napisalam o tym,ze chce byc anonimowa, nie chce paczki od obcej osoby,ktorej bede musiala podac adres, nazwisko, pokazac twarz, nie chce zeby ktos poszedl do sklepu i kupil mi jedzenie." Ty pierdolona oszustko...

Gość weqqweew
Ja dzwonię na policję

Gość lela***
BRAK ODPOWIEDZI JEST ODPOWIEDZIĄ kłamstwo i krętactwo nie pomaga się anonimowo, pomóc można konkretnej potrzebującej osobie,a nie komuś kto napisze w necie pare zdań i chce, by mu słać pieniądze

Gość głodnaaaaaa
taak, niech "ktos" zglosi, niech "ktos" pomoze. Podnosicie wielkie larum,ale niech "ktos" zrobi cos za was. Zostawilibyscie ten topik w spokoju,sami go sztucznie nakrecacie.

Gość weqqweew
Głodna, bo to co robisz jest KARALNE oszustko!!!

Gość s.o.s
jak czytam twoje wpisy to bawisz się z nami albo jestes studentką i zbierasz materiały do referatu n/t ludzkich zachowań w internecie albo naciągaczką

Gość hwriuh4rgytrh354
ja już też zgłosiłam :) do takiej specjalnej jednostki co sie zajmuje kontami i przekrętami w necie bo akurat mam znajomego :D ale jaja bede miala

Gość Tpo oszustkaaaa
a teraz to wypłata będzie w poniedziałek, czyli drugiego stycznia? a w pierwszym poście pisałaś, że do 10 tego nie będzie kasy!

Gość jnojo
ejjj...bo ja czegos nie rozumiem. raz autorka pisze,ze pracuje na czarno a później że my mamy prace a ona nie :O zauważył ktoś?

Gość głodnaaaaaa
"poszla do ludzi i poprosila o bulke" CZY WY JESTESCIE NIENORMALNI? KTORE Z WAS BY GDZIES POSZLO, W SWOIM MIESCIE,STANELO POD SKLEPEM GDZIE MOZE SPOTKAC ZNAJOMA OSOBE I PROSILO LUDZI O BULKI?????? TAK, TU JEST LATWIEJ PROSIC, BO JESTEM ANONIMOWA I NIE MUSZE CZUC WSTYDU ANI LITOSCI, MOZE TY BYS SIE DOBRZE CZULA ZEBRZAC POD SUPERMARKETEM, JA NIE.

Każesz nam zostawić ten topik w spokoju bo nie chcesz ponieść żadnych konsekwencji. No to musze Cie zmartwić- zbyt wielu z nas wkurwiłaś.

Gość weqqweew
Już sama się pogubiła w swoich kłamstwach