Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny..3

Moi rówiesnicy zakladaja rodziny a ja nigdy nie bylem nawet w stalym związku

Polecane posty

Gość samotny..3

mam 23 lata i czuje jak zycie przecieka mi miedzy palcami. ma ktos podobnie ?

Gość samotny..3
Rhovannion a u Ciebie czym to jest spowodowane ? niesmialosc ?

Gość samotny..3
Rhovannion ty jesteś paskudna

Gość loiuyhgtrfdsa
ja mam 27 i nigdy z nikim nie bylam bo jestem bardzo niesmiala i mam wrazenie ze nikt nie chce mnie znać.. i juz jest dla mnie za pozno :(

Niee, ja jestem bardzo śmiała, jestem wśród znajomych dusza towarzystwa, ale jestem brzydka. I tyle.

Gość samotny..3
20:15 podszyw

Gość ptasiek nastroszony
pomyśl ile osób dzięki temu możesz uszczęśliwić i ilu nie zniszczyć życia

Gość loiuyhgtrfdsa
poza tym ciesz sie ze masz znajomych bo ja nawet znajomych nie mam..

Gość samotny..3
20:16 Podszyw

Gość samotny..3
dla kogos jestes brzydka a dlo kogos innego jestes najpiekniejsza kobieta. Wiec nie lam sie tak :)

Gość dfrsfr
A jaki facet w wieku 23 lat zaklada rodzine???

Gość samotny..3
jestem upośledzony

samotny..3 - szczerze? Raczej nie. Dla wszystkich facetów spotkanych w życiu byłam brzydka, żaden nie okazał mi zainteresowania. Więc, przyjmijmy za pewnik, że jestem brzydka i dajmy temu spokój. A powszechnie wiadomo, że żaden facet nie będzie się umawiał z brzydką laską, o ile nie ma ona jakiś dojść albo sporej kasy. Ja nie mam.

Gość samotny...3
aniam.m. gdyby nie moja pierdolona niesmialosc to inaczej by sie potoczylo moje zycie

Gość Ja mam 22 lata, też nigdy nie
byłem w związku. Wszyscy koledzy już kogoś mają, ja nie mam się nawet z kim spotkać. Podobnie będzie w sylwka.

Gość Ja mam 22 lata, też nigdy nie
byłem w związku. Wszyscy koledzy już kogoś mają, ja nie mam się nawet z kim spotkać. Podobnie będzie w sylwka.

Gość Pisanna
Ja mam 21 lat i całowałam się trzy razy w życiu i to nigdy z facetem, w którym byłam zakochana. Chłopaków miałam tylko w podstawówce. Żaden mnie po prostu nie chce... wcale nie przebieram (jak mi to zarzucają koleżanki)po prostu nawet nie ma takich, którzy byliby choć trochę zainteresowani. A przecież nie jestem brzydka. Coraz trudniej jest się ludziom spotkać.

Gość Ja nigdy nie miałem żadnej dzi
ewczyny miałem 16 lat i tu pisałem to też mi pisali, że kogoś znajdę tylko mam być sobą. Byłem sobą i gówno z tego mam.

Nie przesadzam. Mam 24 i w życiu się nie całowałam. A nie siedzę zamknięta w domu, tylko wychodzę, imprezuję, przebywam z ludźmi.

Gość samotny...3
Pisanna dokladnie tak jest coraz trudniej trafic na swego

Gość samotny...3
a tak zapytam ktora z was chcialaby sie zwiazac z niesmialym chlopakiem ktory nie jest dusza towarzystwa ?

Gość bibibi14
ja miałam podobnie i dopiero w wieku 24lat pierwszego i obecnego faceta,wiec i do tego wieku byłam dziewicą.Wydawało mi sie to porażką i byłam totalnie załamana,ale jak widać można i wiecie co?zaczełam sie z nim spotykac jak dałam na luz ze związkiem.Moja rada,to nie przeżywac tego za bardzo bo to tylko niszczy i odpycha jakoś potencjalnych partnerów.A przede wszystkim po co na to marnowac czas jak mozna coś ciekawego zrobic dla siebie a może właśnie przy tym np.kursie tańca,wyjściu do kina,kursie gotowania czy innym poznac kogos ciekawego.Trzymam kciuki za was :)

Rhovannion Twoim problemem jest to ze sie zalisz, caly czas sie zalisz.. a ze to ze jestes brzydka, nie masz pieniedzy trudno zebys z takim nastawieniem kogos znalazla, przyczyna nie tkwi w Twoim wygladzie tylko w Tobie samej - w Twojej psychice widzialam Twoje zdjecia, nie jestes jakas tam szkarada, normalna dziewczyna z pieknym biustem i cialem swoim zachowaniem i podejsciem do swojego wygladu odpychasz zapewne plec przeciwna od siebie, innego wyjscia nie widze