Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenna84

Wielokrotnie mnie zdradzał, z kim popadnie..a ja niczego nie podejrzewałam..

Polecane posty

Gość hellenka z okkienka
jak czytam wpisy facetow to :o czy sa jeszcze normalni faceci czy wszyscy to cioty ktore posuwaja tirowki niemyte??

bardzo mi żal autorki ale uważam że jest niesamowicie silna i rozsądna :) na pewno da radę ! Pozdrawiam :)

Gość takie tam nic
przeczytałam z uwagą opisy , jakbym siebie słyszała i widziała , tez nic nie podejrzewałam w swoim związku , od pół roku zaledwie 2 razy , po alkoholu mnie zaciągnął do łóżka , komórka w kieszeni , nawet do toalety z komórką , niby biegunka .... tylko jak na imię ma ta biegunka ? przecież wiem że tam do niej pisał i na kibelku czekał na odpowiedz , bo już wiedział że coś podejrzewam . dwa tygodnie przed świętami chciałam ubierać choinkę , wiadomo , magia świąt ... nie miał czasu , tydzień przed świętami , zamknął mi drzwi przed nosem i nie wpuścił , a wiecie co ? Gardzę nim , obrzydliwe bydle , cham i prostak , po 7-miu latach tak się zachować ? Erotoman pier...ny ! Nie powiem , że jestem silna , cierpiałam w wigilię , sylwestra , samotna w mieszkaniu moim ( kupiliśmy wspólny inny , tylko dla nas , to tam mnie nie wpuścił , tam miało być nasze szczęście , każde z nas ma dodatkowo swoje lokum ) , a teraz nawet jadąc do pracy objeżdżam tą ulicę z naszym domkiem szerokim łukiem , tak mnie poniżył , chamidło doktorstwo.....

Gość nie mam dziecka ani męża
nie mogę co za głupio uparty facet. Musi być tego jakis powód bo niemożliwe że woli stracić ciebie niz zrobić to badanie. Jesteś pewna że nie ma żadnych dzieci (była dziewczyna nie byla w ciąży itp)? są niestety trzy opcje: albo jest idiotą, nie zależy mu na tobie albo wie że może mieć dzieci...

Gość nie mam dziecka ani męża
sorry nie ten temat

Gość tyle ode mnie - faceta wierneg
Jak zwykle jakiś cwelowaty, mendowaty cep robi ze wszystkich facetów k.u.rwiarzy. Wyp...ierdalaj stąd cioto na forum "smiecie i inne odpady". Tam miejsce takich patałachów. Są na świecie gnidy, jak ty i normalni faceci, z normalnych środowisk, którzy szanują swoje żony, swoje dzieci i przyjaciół. Także won mariner i przestań babom wmawiać, że facet to chodząca k.u.rwa.

Gość Przestań człowieku-jeżeli nim
jesteś.Ja żyłam też z podobnym typem.Zdradzał mnie,poniżał.Psychopata. Ale już niedługo.I jak mam nie mówić,że to kur...arz. Pewnie są też porządni ale trzeba na takiego trafić.Wg.mnie to rzadkość.Nie uwierzę już w miłość.

Gość Ewa 24
a długo byłas w takim związku?? Bo mam podobny problem

Gość beemwica
wali mi czy to jest/byla prowo czy nie ( w sumie wolalabym, zeby byla to nieprawda, bo na serio smutno czytac o czyms takim), tacy kurwiarze istnieja niestety i zabieraja powietrze na tej planecie. Jesli tahistroia to prawda, to zycze autorce oraz eks-mezowi przede wszytskim sprawiedliwosci, niech kazdy dostanie to na co zalsuzyl. Tirowiec dziwkarz - kopa w dupe, ruine zdrowotna i finansowa, a autorka - nowa milosc w sowoim czasei i spokoj ducha. no fakt - takim zbokiem jak mariner to malo kto jest, a ja pracuje w wybitnie meskim srodowisku wiec wiem. Stare oblechy najwiecej gadaja o "potrzebach" i 'meskosci', a prawda jest taka, ze ja co do czego to im nie staje, bo tyle sie juz w necie zasiedzilei gapiac sie jak srooka w kosc w jakiejs dziwki silikony.

Gość 6555544448888888
autorko i jak tam sprawy sie mają, nie zaglądasz tutaj juz kilka dni

Gość dlaczegojaity
czekamy

Gość kolezanica
Ja jednak jestem ciekawa co dalej. I tez mi wisi czy to prowokacja, nawet ejsli, to dobre jest jako ostrzezenie. Niestety, ale takie rzeczy sie dzieja czesciej niz myslimy.

Gość ico?
i co dalej?

Gość mjgptja
usuncie ta prowokacje!

Gość hfffffffffffffffffffffffffff
bohaterka znikła, odezwij sie co dalej sie wydazyło

Gość Jujuuhuhuuh
takie tam nic - domagaj sie o zwrot pieniedzy za mieszkaniem, ktore kupiliscie razem.

Gość danaNana
Moze cos sie stalo?:O haalooo autorko! napisz chociaz czy zyjesz;

marzeno.... bardzo ci wspolczuje i nie poddawaj sie, a takim skurwysynem sie nie przejmuj... nie byl ciebie warty i tyle.. sory ze to powiem,, ale to zwykły szmaciaz

Gość Zackary
Yes, I play the guitar motilium pharmacy Panels are marked out on sheet steel using a template and cut by hand before being pressed by machine into the required shape using handmade 'moulds'. Other presses are used to punch out holes or form the folds and dimples that give the panels their rigidity. Final finishing is performed with hammers, cold chisels, grinders and files.

Gość gość
Jak dla mnie to wiedziałaś z jakim człowiekiem się wiążesz tylko wmawiałaś sobie, że dla Ciebie będzie inny itp.

Gość Mervin
I work here tadacip 10 mg side effects The suit says Humphries (who briefly gained fame for sending friends a shirtless photo) told Kelley that other agents "confronted" him and "accused him of having sexual relations with her." In a separate incident, according to the suit, FBI agents showed up at Kelley's home, told her to leave her three children with the nanny, took her into an SUV, declined her requests for a lawyer and "demanded that she answer bewildering questions regarding her relationship with Director Petraeus and General Allen -- including insinuations and accusations that she was engaged in adulterous activity."Â

Gość Augustus
Please wait muslim suhagrat tips in urdu The science is sound, we should be able to manipulate a small asteroid into orbit around the Moon. Then landing human on this asteroid would be an awesome thing to do. wish we actually had a populace that was more willing to spend money on these thigns, the ROI is so high in so many ways, future tech, country pride, etc.

Gość Lightsoul
I want to report a paxil generic manufacturers "This is the biggest driver in higher bills," it said. But"taken together the government's policies mean that householdenergy bills will be on average 11 percent, or 166 pounds, lowerin 2020 than if we just sat on our hands and did nothing."

Gość Jeramy
I don't like pubs http://iomhockfest.com/next-year/ where can i buy ciprofloxacin The revisions also mandate that the departmentâÂÂs publicaffairs director, as well as its privacy and civil libertiesofficer, be involved in any decisions to seek subpoenas orsearch warrants against reporters.

Gość Columbus
About a year paroxetine 40 Deutsche Bank carbon analyst Tim Jordan said the policyshift would have no real impact on carbon markets because therewas no effective forward market beyond the current fixed-priceperiod. However, he said the move could see a change in theinvestment outlook as coal-fired power became more economiccompared with low-emissions gas-fired power.

Gość Bobbie
Stolen credit card abilify buy online China's shadow banking boomed after a 2010 directive from Chinese authorities to restrict the flow of bank loans. Beijing was worried that the waves of loans prompted from a 2008 stimulus package was pushing up inflation, among other concerns. Banks could lend to state-backed companies, but most of China's other corporations would have to find other methods of accessing capital.

Gość Jewell
Do you know each other? order tinidazole online Detroit also owes $5.7 billion in unfunded healthcare andother benefits to retirees, and has asked the judge to form acommittee to look out for their interests. The Department ofJustice may also appoint a committee of unsecured creditors inthe case. Both moves would mean opportunities for professionaladvisers.

Gość Anibal
We've got a joint account Order Aciphex Online By actively supporting regime change in Damascus, Saudi Arabia and Qatar are not only seeking to rollback Iran's strategic interests, but also aiming to ultimately exert influence over the Islamist forces that so far have largely benefited from the regional upheavals.