Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinka Berlin

Albanczyk moze pokochac kobiete z dzieckiem?

Polecane posty

Gość czarownica12345
żałosny jesteś. Tak jestem tolerancyjna w przeciwieństwie do ciebie. I mam to w du... co robią inne kobiety i faceci, jeśli mnie tym nie krzywdzą to niech się puszczają ile chcą, co mnie obchodzi czyjeś życie. Krzywdzą cię w ten sposób???? ich życie, ich sprawa. Pilnuj swojego nosa to może kiedyś coś ci się w tym życiu ułoży

zamknij morde. przez takie jak ty, polki na emigracji uchodza za kurwy. nie podoba mi sie to. zadna normalna polka z nimi nie rozmawia, nie przyjazni sie. oni zawsze chce wsadzic te swoje brudne paly. leb ci wyprali ta tolerancja a pozniej brudna jestes.

Gość czarownica12345
hahaha nie będę się zniżac do twojego poziomu, bo dla mnie jesteś żałosnym burakiem , prostak i tyle I właśnie dlatego wolę ciapatych Tak, tak kocham ich i codziennie mam innego czy albanczyk czy turek nie ważne ale byle ciapaty Tak, tak oni sa najlepsi i nikt im nie dorówna Tak, tak my polki jesteśmy ku......... wszystkie bez reguły Zgadzam się ze wszystkim co tu napisałeś, masz całkowitą rację My wszystkie polki jesteśmy dumne, ze mamy takiego przedstawiciela jak ty!!!!!

Gość czarownica12345
Ok, już uciekam do mojego kolejnego kochanka ciapatego Narazie prostaku hahahaha

Gość czarownica12345
tak tak jestem puszczalska, jak juz pisala codziennie inny, a co se bede zalowac, trzeba korzystac z zycia. Polacy mnie nie kręcą, tylko ciapaci i dyskoteki hahahahahahahaha

Gość czarownica12345
co ty za 1euro dam hehehe

Gość czarownica12345
no co ty gadasz, żaden ciapaty nie pogardzi! przeca oni wszystko biorą, a wiesz ile się nazbiera w dzien hohoh życ nie umierac

Gość czarownica12345
nie no, oni mi 1euro za usługę. Tak, tak sex turystyka, głośno o tym teraz, ale w moim przypadku nie wiem czy to turystyka, bo ja tam mieszkam i wszyscy mnie znają, biznes się kręci-)))

porozmawiajmy powaznie. wiem, ze jestes ok, tylko sie zagubilas. wcale sie na lajdaczysz z ciapkami, ale dlaczego sie z nimi zadajesz? gdzie ty jestes teraz?

Gość czarownica12345
ale jak mamy rozmawiac poważnie, skoro ty skreślasz ludzi z nacji ich pochodzenia? czy to jest wg ciebie ok? a tak poza tym nie zagubiłam się, nie mam faceta "ciapatego", ani zadnego obcokrajowca.

Gość ghdfkjghkdfgdjhl
Jestes nienormalna! W Grecji gdzie albanczykow jest od chuja sa traktowani jak gown, bo tak samo traktuja kobiety. Moja kolezanka spotykala sie z albanczykiem i pozniej musiala na niego pracowac i dostawala wpierdal. Nie mogla sie od niego uwolnic, grozil ze zrobi cos jej rodzinie. Kazdy albanczyk jest taki sam... Popelnilas blad, pomysl o swoim dziecku

Gość czarownica12345
właśnie o to mi chodzi, o takie wypowiedzi. Ale czy każdy taki musi byc? Ja nie uważam, ze to albanczycy są głupi, tylko te kobiety co sobie pozwalają na takie traktowanie, i to nie ma reguły gdzie, jaki itp Mojej kumpeli facet też się okazał....-polak, uderzył ją itp Cały czas włąśnie tu probuję pisac,że to nie ma znaczenia skąd facet jest. Może tam mają inną religię itp, ale nie znaczy, ze biją te kobiety. Fakt albanki raczej siedzą w domu, sprzątają itp, ale że zaraz bite są? bez przesady. Mieszkam w Grecji i pracuję z albańczykami i innymy, i wierz mi, że oni potrafią się razem trzymac, a polak dla polaka za granicą to największy skur... sam powiedział tak pewien anglik w naszej polskiej tv

Gość ghdfkjghkdfgdjhl
Moja ciocia tez mieskza w Grecji i nie chce miec z albanczykami nic wspolnego, jeden jej nawet grozil ze pokaze jej co to znaczy albanczyk.

ale i tak proboja cie pewnie poderwac. upijesz sie, albo co, i beda cie ruchac. to malpy, dla nich seks to cale zycie. dziwki ulubiona rozrywka. nie bron ich. a propo Grecji to mozepowiesz jak ich widza Grecy, jak czuc tam kryzys. tak twoje odczucia.

Gość czarownica12345
To fakt, zaczepiają dziewczyny. ale nie wszyscy przecież tacy są. Po raz któryś powtarzam, to dziewczyny są głupie, pozwalając sobie na takie traktowanie, nie oni!!! Nie każd zaraz jest zboczeńcem itp, nie przesadzajmy. A co do tego zaczepiania, wlosi, grecy, rumuni i inni też tak robią. To zależy na ile sobie kobieta pozwoli. Poznałam kilku polaków, kliku gdyż to mała miejscowośc i wierz mi, że każdy który tam był, pił, przeklinał jak szewc, cwaniakował itp, no akurat niestety tacy tam byli. Polka z którą mieszkałam, okazała się zwykłą "szm..", fałszywa, pijaczyna która nie dawała życ innym. Jak kobieta pozwoli sobie na to, czy tamto, to tak będzie traktowana, nie oszukujmy się, a faceci lubią to wykorzystywac i nie tylko labańczycy

Gość ghdfkjghkdfgdjhl
Jak mozesz porownywac grekow z albanczykami? Grecy podrywaja delikatnie jak nie dostaja sygnalu zwrotnego to sie wycofuja a albanczycy sa nachalni i zalosni. Ile lat jestes poza granicami polski?

polacy zaczepiaja greczynki? nie sadze. napisz mi jakie tam jest nastawienie na nich, beda ich lac? Grecja pada, to moze wrescie sie wezma za nich. grek na albanca w rodzinie sie nie zgodzi?

Gość czarownica12345
Zaś generalizujesz A powiedz mi czemu jest kryzys w Grecji??? Bo polacy, albańczycy, bułgarzy itp robią na greków, bo im się nie chce. O której godzinie byś nie poszedł na kawkę, zawsze znajdziesz tłumy greków. Albanczycy mimo wszystko są pracowici, mają za uszami, jak każdy z nas, ale niestety kryzys jest dzięki leniwym grekom na których robią obcy, i często gęsto niestety nielegalnie, a grecy hulają na kredytach i zaczynają się budzic po fakcie

ile tam jest jeszcze polakow? ile zostalo? Grecja przeciez pada. Grecy jak szczury sa teraz. kurwa nawet do Polski wysalaja CV i chca robic za 1200 :) zeby miec za co jesc. a Albancy sa tacy, bo w genach kazdy ciapak ma zakodowane - ruchac, kobiety sa tylko do ruchania. oni i tak sie do ciebie dobiara.

Gość czarownica12345
Nie obraźcie się za to co napiszę, ale fakt polacy nie podrywają greczynek. Dlatego, ze tak naprawdę greczynki mają ich gdzieś. Greczynki są ładne, grecy przystojni, więc po co im jakis polak na emigracji? a polacy nie muszą oglądac się za greczynkami bo polki to łądne dziewczyny. I nie obrazcie się, ze tak piszę, ale tak jest, i to nie jest moja opinia, tylko fakty, więc nie zlinczujcie mnie teraz

Gość ghdfkjghkdfgdjhl
No trudno zeby kryzys byl przez blugarow skoro jest to Grecja ;)

Gość czarownica12345
a wy dalej swoje, tylko ruchanie i ruchanie A Grecy?? naookoło po 10kochanek, a w domu siedzi żona z dziecmi, nie jest tak? niestety południowcy z tego słyną Powiedzcie mi tak szczerze, znacie jakiegoś albańczyka, greka? mieszkaliście bądź mieszkacie za granicą?

Gość ghdfkjghkdfgdjhl
czarownica, zgadzam sie z Toba greczynka nie spojrzy na polaka ani na albanczyka. Ale grek juz spojrzy na polke!

Gość ghdfkjghkdfgdjhl
Znam grekow i czesto bywam w grecji, albanczycy mnie zaczepiali ale nie pozwolilam sobie ich poznac, moja ciocia mi na to nie pozwolila i w ogole ich styl podrywania jest bardzo prostacki.